Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΦΩΤΟ)

ΝΕΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟ ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΟΤΑΝ  ΤΟ ΠΗΓΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΙΝ ΤΟ Κ.Τ.Ε.Ο. !!!

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΒΗ ΣΗΜΕΡΑ 31/5/13 ΣΤΙΣ  12:10 ΠΕΡΙΠΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤ/ΤΩΝ ΟΤΑΝ Η ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ ,ΠΗΓΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ Κ.Τ.Ε.Ο. .

 Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ,ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΔΥΟ ΓΚΑΖΑΚΙΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ (ωστε να προκληθεί έκρηξη απο την θερμοκρασία) ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ.

ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ( ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ!!!), ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ,ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ  , ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΠΟΣΟ 200 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ . ΗΔΗ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ.

Ι.Χ.Θ.Υ.Σ       http://ixthis-12.blogspot.gr/    


Back To Top