Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

ΣΟΚ: ΦΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

ΜΑΥΡΕΣ ΟΧΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!!!ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ!!!!


Θεσσαλονίκη: Έκκληση για βοήθεια από τους κατοίκους της περιοχής, που τονίζουν πως έχουν χάσει τον ύπνο τους... ντου απο οχιες μεσα στα σπιτια τους.Ώρες αγωνίας περνούν καθημερινά δέκα οικογένειες που ζουν στις παρυφές του Σέιχ Σου όταν οι μαύρες οχιές εισβάλλουν κυριολεκτικά στις αυλές τους. Οι κατοικίες τους βρίσκονται πεντακόσια μόλις μέτρα από το τούνελ στην περιοχή....
Κωνταντινοπολίτικα με τα ερπετά να έχουν γίνει φόβος και τρόμος για παιδιά και ηλικιωμένους.

"Το φαινόμενο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη" δηλώνει o Mιχάλης Φουρναράκος και επισημαίνει: "δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως έκαναν την εμφάνιση τους τόσα φίδια καθώς τα τελευταία χρόνια δεν αντιμετωπίζαμε κανένα πρόβλημα".

Η εμφάνιση των μαύρων ερπετών δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα κυρίως στις μετακινήσεις των πενήντα περίπου ατόμων που ζουν στην συγκεκριμένη περιοχή. Οι μεσημβρινές κυρίως ώρες μετατρέπονται σε εφιάλτη καθώς οι οχιές αναζητούν δροσιά και καταφεύγουν στις αυλές των σπιτιών. "Είναι μαύρες και μάλιστα έχουν κερατάκια στο κεφάλι" περιγράφει στο parousiazw.gr ο Ευθύμης Σιδηρόπουλος, και υπογραμμίζει "μόνο που τις βλέπεις σε πιάνει κρύος ιδρώτας".

Οι κάτοικοι του Σέιχ Σου εκτιμούν ότι τα φίδια αυτά προέκυψαν από γόνους που άφησε ομάδα φυσιολατρών προκειμένου να πολλαπλασιάσουν τη ζωή του δάσους. Το στοιχείο αυτό όμως δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από καμία πηγή. Ο Γιάννης Τραϊανός έντρομος από την πλευρά του κάνει έκκληση απελπισίας για βοήθεια, μέσω του paroυsiazw.gr "Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι. Ακούμε τους σκύλους να γαβγίζουν και μετά ακούμε το σύρσιμο των φιδιών μέσα στις φυλλωσιές. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι βιώνουμε. Σας παρακαλούμε βοηθείστε μας".

ΠΗΓΗ: volcanotimes
Back To Top