Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΟ ΠΑΤΕΡΑ:"ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ".

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ένας πατέρας από το Ηράκλειο της Κρήτης πουλάει το νεφρό του προκειμένου να καταφέρει να ζήσει τα παιδιά του.Ο άνθρωπος έφτασε σ' αυτό το σημείο από απελπισία.
Όπως ανέφερε ζούσε μία πολύ καλή ζωή από θέμα χρημάτων, μέχρι που πριν από 2,5 χρόνια έμεινε άνεργος.
Έψαξε για δουλεια και δεν έβρισκε τίποτα. Και τότε άρχισε να πουλά πράγματα. Έπιπλα, ρούχα, ηλεκτρικά είδη, ότι μπορεί κανείς να φανταστεί.

Στην απελπισία του έφτασε στο σημείο να βγάλει στο σφυρί το νεφρό του. Μόνο και μόνο όπως λέει ο ίδιος για να μεγαλώσει τα παιδιά του. Τα λόγια του αγγίζουν κάθε άνθρωπο. Κάθε Έλληνα που στην Ελλάδα του 2013 βλέπει συνανθρώπους του να πουλάν το νεφρό τους, όπως συμβαίνει σε τριτοκοσμικές χώρες. "Πουλήσαμε τα πάντα, δεν έμεινε τίποτα, δεν μπορούμε να ζήσουμε". αναφέρει χαρακτηριστικά. "Γι αυτό πουλάω το νεφρό μου, για μένα αυτό δεν είναι τίποτα. Μπορώ να ζήσω και με ένα νεφρό. Θα μπορούσα να πουλήσω και το κεφάλι μου αν κάποιος το αγόραζε. Ζω για τα παιδιά μου αλλά δεν μπορώ να τους προσφέρω τα στοιχειώδη, θα μπορούσα να πεθάνω γι αυτά".
Το ένα μου παιδί δίνει Πανελλήνιες και πρέπει να κάνει φροντιστήρια, το άλλο πάει Δημοτικό. Αλλά εγώ δεν μπορώ να τους προσφέρω πια ούτε τα στοιχειώδη» και συμπληρώνει «δε θέλω δημοσιότητα, ένα άνθρωπο να αγοράσει το νεφρό μου ψάχνω».
Άθρωποι πουλάνε τα νεφρά τους για να ζήσουν και η τρόικα ζητά νέα μέτρα, με την κυβέρνηση να είναι έτοιμη να τα δώσει..!!!! 

Back To Top