Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

ΒΕΛΓΕ, ΔΕΝ Σ' ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ; ΓΙΝΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ....ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ..!!!

Οι ντόπιοι που δεν μπορούν να προσαρμοστούν στην πολυπολιτισμική πραγματικότητα θα πρέπει να μεταναστεύσουν. Ποιος τα λέει αυτά ; Τα λόγια αυτά είναι του ηγέτη της AEL της Αμβέρσας, Dyab Abou Jahjah, στο τελευταίο τεύχος του ολλανδικού περιοδικού ‘Society Quarterly’.


Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί οι οποίοι δεν μπορούν να ζήσουν σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία μέσα στη δική τους χώρα, πρέπει να αποχωρήσουν, λέει ο Jahjah.

«Όλα έχουν έρθει πάνω κάτω», ανταποκρίνεται ο Βέλγος ηθικός φιλόσοφος Etienne Vermeersch. Σύμφωνα με τον ίδιο, η αποστολή του Abou Jahjah είναι να περάσει το Ισλάμ στην Ευρώπη, αλλά λέει αντιφατικά πράγματα.

Οι μουσουλμάνοι με το πρόσχημα της θρησκευτικής ελευθερίας, προωθούν την δική τους ατζέντα και σύντομα θα έχουμε πολλά προβλήματα με αυτό, προβλέπει ο καθηγητής Ισλαμικών Σπουδών Urbain Vermeulen. Μέσα σε τζαμιά σε Ολλανδία και Βέλγιο κυκλοφορούν βιβλία που μιλάνε για τον «ιερό πόλεμο» (τζιχάντ), την κακοποίηση των γυναικών, τον λιθοβολισμό, το μίσος για τους ομοφυλόφιλους κλπ.

Η Κρατική Ασφάλεια γνωρίζει πολύ καλά αυτά που κηρύττονται στα τζαμιά, λέει ο επικεφαλής της Κρατικής Ασφάλειας της χώρας.
 
Ε ρε τι μας περιμένει...
Κι εσύ Τούρκογλου χτίσε το  τζαμί, βάλε και στις γυναίκες μπούργκα, δώσε κι άλλα δικαιώματα και προνόμια στους ισλαμιστές και σε όποιον Έλληνα δεν αρέσει ας μεταναστεύσει...σιγά...ή αποδέχεσαι την πολυπολιτισμικότητα στη χώρα σου ή γίνε μετανάστης...απλά τα πράγματα..

Πηγή: redskywarning.gr
Back To Top