Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

Νέα υποχώρηση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Νέα υποχώρηση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αυτή τη φορά με την άσκηση ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

armataΗ Κυπριακή Δημοκρατία αποφάσισε να μην διεξαχθεί και φέτος η άσκηση Νικηφόρος αλλά η Τουρκία είναι άγνωστο εάν θα κάνει το ίδιο με την άσκηση Ταύρος. Κάναμε και πάλι το πρώτο βήμα υποχώρησης αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει ανταπόκριση από τους Τούρκους.
Τη μη διεξαγωγή της άσκησης «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2012», για την αποφυγή περαιτέρω έντασης στην ήδη βεβαρημένη περιοχή, αποφάσισε η Κυπριακή Δημοκρατία.
Σε ανακοίνωση του ΥΠΑΜ τονίζεται ότι απόφαση ελήφθη παρότι η Τουρκία μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει στην πρότασή της που διαβιβάστηκε μέσω των Ηνωμένων Εθνών για αμοιβαία ακύρωση των ασκήσεων «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» και «ΤΑΥΡΟΣ».
Η Κυπριακή Δημοκρατία, καταλήγει η ανακοίνωση, αναμένει από την Τουρκία να ανταποκριθεί στην πρόταση της να ακυρώσει την άσκηση «ΤΑΥΡΟΣ».
Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε στάση στον Κυπριακό και να γίνουμε πιο επιθετικοί; Η μέχρι τώρα αμυντική μας τακτικό δεν έφερε θετικά αποτελέσματα. Μια ριζική αλλαγή στη στάση μας στο Εθνικό θέμα ίσως να έχει τα ανάλογα αποτελέσματα. Στο κάτω – κάτω οι Τούρκοι έχουν το πρόβλημα και όχι η Κυπριακή Δημοκρατία. Οι Τούρκοι έκαναν εισβολή στην Κύπρο και αυτοί θα πρέπει να φύγουν από εδώ.

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

 

Η δουλοπρεπής-προδοτική-μνημονιακή-τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά υλοποίησε άμεσα τη δέσμευσή της προς τον επικυρίαρχο Ερντογάν και ανακοίνωσε την αντισυνταγματική ανέγερση τεμένους (τζαμιού) στο κέντρο της Αθήνας (Βοτανικός), προκειμένου τάχατες, να εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, στο πλαίσιο της ανεξιθρησκίας όλα τα στίφη των Μουσουλμάνων που συνέρρευσαν χωρίς την συγκατάθεσή μας, τα τελευταία 30 χρόνια στην πατρίδα μας.
Αυτή η απόφαση των προδοτών, θα έχει ως επακόλουθο να πληγούν επιπλέον, τα χρηστά ήθη της κοινωνίας μας και θα οδηγήσει στην αποδόμηση του Ελληνικού Έθνους. Γιατί έτσι, προσβάλλεται η Ορθοδοξία, η οποία

ΠΡΟΣΟΧΗ.......ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ !!!

ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ

IAXOVADES 1
Επίθεση σε χριστιανούς ορθόδοξους,  προκειμένου να τους προσηλυτίσουν στην αίρεσή τους, έχουν εξαπολύσει το τελευταίο  διάστημα οι Ιεχωβάδες.
Χωρίς κανένα πρόσχημα, εκμεταλλευόμενοι προφανώς την απόγνωση και  κατάθλιψη που βιώνουν οι περισσότερες χριστιανικές οικογένειες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, έχουν βγει σεργιάνι και χτυπούν τις πόρτες μέρα-μεσημέρι ή σταματούν στο δρόμο πολίτες, επιδιώκοντας να τους τυλίξουν στα δίχτυα της αίρεσής τους. Δεν διστάζουν ακόμη και σε καταστήματα να μπαίνουν προσποιούμενοι τους πελάτες, και πιάνοντας κουβέντα με τον υπεύθυνο της επιχείρησης, του …δωρίζουν τα προπαγανδιστικά τους φυλλάδια και τα περιοδικά «Ξύπνα» - «Σκοπιά».  Πολυτελή, illustration έντυπα που αποτελούν το περιτυλιγμένο δόλωμα με το οποίο παγιδεύουν τα θύματά τους.
Όμως, το …στρατηγείο της επικίνδυνης αίρεσης των Ιεχωβάδων, ρίχνει και άλλο, πιο επικίνδυνο… δόλωμα: Πρόκειται για νέες, όμορφες κοπέλες, μυημένες στο Χιλιασμό οι οποίες
Back To Top