Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013

"ΧΑΡΑ"....ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

                                  ΑΡΝΟΥΜΑΙ

Θαύμα στο Μπαγκλαντές. Ζωντανή μετά από 17 ημέρες!

Μια ακόμη απόδειξη πως θαύματα γίνονται. Μια γυναίκα κατάφερε να μείνει ζωντανή στα ερείπια του οκταώροφου κτιρίου που κατέρρευσε στο Μπαγκλαντές και σκότωσε 1000 ανθρώπους.

Τα σωστικά συνεργεία βρήκαν ζωντανή τη γυναίκα 17 ολόκληρες μέρες μετά την τραγωδία. Η Ρέσμα, όπως λένε τη γυναίκα που απεγκλωβίστηκε βρέθηκε "σε μια τρύπα ανάμεσα σε ένα δοκάρι και μια κολόνα" και πιθανώς "είχε ένα απόθεμα νερού ή είχε αποθηκεύσει λίγο νερό από αυτό που είχαμε εγχύσει στο κτίριο" είπε ο Άχμεντ Αλί, τον ανώτατο αξιωματικό της πυροσβεστικής.
Πλάνα που μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός απευθείας απεικόνιζαν στρατιώτες καθώς έκαναν προσπάθειες να απεγκλωβίσουν την γυναίκα από τα συντρίμμια του κτιρίου Ράνα Πλάζα που κατέρρευσε στις 24 Απριλίου.

Ένα μέλος σωστικού συνεργείου είπε ότι άκουσε παγιδευμένη γυναίκα που φώναζε "σας παρακαλώ, σώστε με" κατά την διάρκεια της διαδικασίας απομάκρυνσης των συντριμμιών.

TO Ι.Χ.Θ.Υ.Σ. ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΕ. ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ !!!

ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣΣχέδιο δολοφονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη

ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ... ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ


15Σχέδιο δολοφονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου αποκάλυψε η τουρκική αστυνομία και ηδη συνέλαβε ένα άτομο και αναζητούνται άλλοι δυο επίδοξοι δράστες. Σύμφωνα με το σχέδιο των δραστών η δολοφονία του Πατριάρχη θα πραγματοποιούνταν στις 29 Μαϊου την ημέρα της 560ης επετείου της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης. Ηδη η εισαγγελία της Άγκυρας ξεκίνησε προανάκριση για την υπόθεση.

Το νήμα των υποθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν στην εισαγγελία της Καισαρείας έφτασε μια επιστολή που κατήγγειλε πως υπήρχε σχέδιο δολοφονίας του Οικουμενικού πατριάρχη. Στην επιστολή αναφέρονταν πως η δολοφονία του Πατριάρχη θα γίνονταν στις 29 Μαϊου και πως ηδη μια ομάδα των επίδοξων δολοφόνων είχε ξεκινήσει τις εργασίες στην Κωνσταντινούπολη.
Μόλις η αστυνομία έλαβε την επιστολή έκανε έρευνες για τα άτομα που καταγγέλθηκαν και όταν διαπιστώθηκε ότι πήγαν στην Κωνσταντινούπολη αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού τους.

Συνελήφθη ο Σερντάρ Α. ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε πως «πήγε στην Κωνσταντινούπολη για να εργαστεί δίπλα στους συγγενείς του. Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ούτε γνωρίζω που μένει. Τον έχω δει μόνο στην τηλεόραση και δεν έχω κανένα σχέδιο για τη δολοφονία του». Η αστυνομία αναζητεί άλλα δυο άτομα.

Η εισαγγελία της Καισαρείας έστειλε τον φάκελο της υπόθεσης στην εισαγγελία της Άγκυρας ε την ονομασία « σχέδιο δολοφονίας Βαρθολομαίου» όπου ξεκίνησε μεγάλη έρευνα.

ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ...

ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ...Η άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε πριν από λίγο μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Γρεβενών είχε ως αποτέλεσμα να... δολοφονηθεί ένα άτομο, άραβας στην καταγωγή και να τραυματιστούν άλλοι δύο κρατούμενοι.

Οι τραυματίες μεταφέρονται αυτή τη στιγμή στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών ενώ δυνάμεις της αστυνομίας Γρεβενών βρίσκονται ήδη έξω από τις φυλακές.

Να σημειώσουμε ότι πριν από δύο εβδομάδες υπήρξαν νέες συμπλοκές όπου είχαμε συνολικά επτά τραυματίες. Από τους ελέγχους που έγιναν εκείνη την χρονική περίοδο κατασχέθηκαν συνολικά 25 μαχαίρια και 42 κινητά τηλέφωνα.

grevenamedia.gr
Back To Top