Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ.............

Τούρκοι έρχονται στις 19 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν τη μνήμη του Κεμάλ!

tourkia_kemal_632105456.jpg 
Τούρκοι έρχονται στις 19 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν τη μνήμη του Κεμάλ!

Συνεχίζονται οι προκλήσεις της Τουρκίας στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά δεν είναι τα αλυτρωτικά σωματεία των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης», ούτε οι διάφοροι (φερόμενοι ως πολιτιστικοί) τουρκοπροξενοσύλλογοι της περιοχής μας.

Είναι ο «Σύλλογος Κλασσικών Αυτοκινήτων Κωνσταντινούπολης», που αποφάσισε ανήμερα της μαύρης Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να αποτίσει τιμή στο σπίτι του αυτουργού της σφαγής, ενώ θα επιστρέψει με τη μορφή κομβόι, διασχίζοντας την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου θα πραγματοποιηθούν μάλιστα και επαφές με τους Τούρκους της περιοχής (όπως μας ενημερώνει το σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού «Ρόντοπ Ρουζγκαρί», που παραθέτουμε και ολόκληρο στη συνέχεια). 

Ακολουθεί το δημοσίευμα του περιοδικού «Ρόντοπ Ρουζγκαρί»:

«Τα κλασσικά αυτοκίνητα πάνε στο σπίτι όπου γεννήθηκε ο Ατατούρκ μας.

Μέλη του Συλλόγου Κλασσικών Αυτοκινήτων Κωνσταντινούπολης (İKOD) επ΄ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης του Ατατούρκ και γιορτής του Αθλητισμού στις 19 Μαίου, θα επισκεφτούνε το σπίτι του Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη.

Ο σύλλογος που στην πρώτη χρονιά από την ίδρυση του, τα μέλη του επισκέφτηκαν το μαυσωλείο όπου αναπαύεται αιώνια ο Ατατούρκ μας, φέτος με την στήριξη του Mobil-1 θα επισκεφτούνε το σπίτι στην Θεσσαλονίκη, στο οποίο ήρθε στον κόσμο ο ηγέτης και ιδρυτής της Τουρκικής Δημοκρατίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και το οποίο τώρα είναι μουσείο. Το κομβόι των μελών του İKOD θα ξεκινήσει με 20 οχήματα από Θεσσαλονίκη και καθοδόν θα συναντηθεί σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη με διάφορους Τουρκικούς συλλόγους και πολίτες μας».
Τα συμπεράσματα δικά σας!

χάιδεψέ της λίγο το κεφάλι της

                          Σύζυγοι........ (πατήρ Πορφύριος )Σε έναν αδελφό ο  πατήρ  Πορφύριος  είπε τα εξής:

« Όταν σε μαλώνει η γυναίκα σου καμιά φορά που ασχολείσαι πολύ με τα εκκλησιαστικά, μην της μιλάς.

 Πήγαινε μια βόλτα και, όταν της περάσει και είναι εκεί στην κουζίνα να μαγειρεύει, χάιδεψέ της λίγο το κεφάλι της ή δώσ' της και κανένα φιλί στο μάγουλό της.

Της αρέσει και θα τα ξεχάσει όλα, ό,τι προηγουμένως της έκανες».

Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ:Δέν ἄφησε τόν δαίμονα νά κάψει τήν ἐκκλησία

                   Δέν ἄφησε τόν δαίμονα νά κάψει τήν ἐκκλησία

 


ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ
ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

π.Νεκταρίου Αντωνοπούλου «Ταχύς εις βοήθειαν…»

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου καί Παύλου στα Γαννιτσά τήν Κυριακή της Όρθοδοξίας 2008 συνέβη καί τό εξής περιστατικό :

«Το παρεκκλήσι του Αγίου Λουκά βρίσκεται στή νότια πλευρά του Ναού κι επικοινωνεί με μία πόρτα.

Τήν ώρα τής θείας Λειτουργίας κά­ποιος ενορίτης προσκύνησε τά ιερά λείψανα του Αγίου Λουκά που βρί­σκονται στό παρεκκλήσι, έκανε μία υπόκλιση καί κοίταξε μέσα από τό κουρτινάκι στό Ιερό Βήμα.

Βλέπει τότε έκπληκτος μπροστά στην αγία Τράπεζα έναν Αρχιερέα ντυμένο την αρχιερατική του στολή, σκυφτό, μέ τά χέρια του λίγο υψωμένα σέ στάση δέησης. Του έκανε εντύπωση πώς δέν κοιτούσε μπροστά, άλλα κάπως λοξά στραμμένος προς τόν κυρίως ναό. Δέν είδε τή φυσιογνωμία του, αλλά σκέφτηκε «τί νά ζητά εδώ αυτός ό Αρχιερέας;», τήν ώρα που οι υπόλοιποι κληρικοί λειτουργούσαν στον κυρίως Ναό.
Περίμενε ως τό τέλος τής θείας Λειτουργίας, γιά νά βγεί από τό Ιερό, αλλά προς έκπληξη του δέν βγήκε κανείς. Δέν υπήρχε άλλη πόρ­τα καί ο άγνωστος αρχιερέας είχε γίνει άφαντος.

Τήν ίδια μέρα τό μεσημέρι, γιά άγνωστους ως σήμερα λόγους, στό Ναό εκδηλώθηκε πυρκαϊά στό δυτικό μέρος καί σχεδόν τό ένα τέταρτο του Ναού τυλίχτηκε στίς φλόγες. Κάηκαν εικονοστάσια, παγκάρια, στα­σίδια, προσκυνητάρια, καρέκλες, κεριά, απόκερα κ.λπ. Στό ίδιο σημείο υπήρχε καί προσκυνητάρι μέ εικόνα του Αγίου Λουκά, τό όποιο κάηκε κι αυτό. Παραδόξως, μέσα από τήν όλη καταστροφή καί μέσα στίς στάχτες βρέθηκε άθικτη η εικόνα του Αγίου Λουκά.

Λίγες μέρες αργότερα, σ' ενα γειτονικό μοναστήρι, στον Αγιο Γεώρ­γιο Ανύδρου, 15 χιλιόμετρα βορείως τών Γιαννιτσών, κάποιος κληρικός διάβαζε εξορκισμούς σέ μιά δαιμονισμένη. Δίπλα οι μοναχές τής μονής προσεύχονταν σιωπηλά προς θεία βοήθεια τής βασανισμένης αυτής ψυχής. Κάποια στιγμή τό δαιμόνιο άρχισε νά φωνάζει:
- Σταματείστε! Σταματείστε! Μέ καίτε, μέ καίτε! Σταματείστε! Αλλά... κι εγώ σας καίω. Έγώ έκαψα εκείνη τήν Εκκλησία του Πέτρου καί Παύλου εκεί στά Γιαννιτσά. Κι αν δέν ήταν εκείνος ο... Λουκάς, θά τήν είχα κάψει ολόκληρη!».

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΤΕ !!!

                                     ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ...

 

 

«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ» ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!! (ΦΩΤΟ)

                                     ΗΛΕΚΤΡΟ.....ΣΟΚ !!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ !!!

ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ , ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ.... ΓΙΟΚ !!!

ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ (3) ΜΗΝΕΣ !!!

ΣΑΝ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΤΕ ΛΙΓΟ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ Α.Ε. Που σημαίνει , ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΧΡΗΜΑ !!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ´´ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ´´ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ !!!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΔΩ:  http://www.agioritikovima.gr/arxeio/21624-to-agioreitiko

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: Ο Θεός θα κάνει ειδική κόλαση για να τους βάλει.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ: ''ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΟΥΤΕ Η ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΕΙ''


altΟ  Θεός είναι πολύ λυπημένος με τους Έλληνες, διότι Τον αρνηθήκαμε. Καταργήσαμε τον Νόμο Του και θεσπίσαμε δικούς μας νόμους.

Κάποτε ο Μέγας Αλέξανδρος σε μια μάχη έπιασε έναν στρατιώτη, που κρυβόταν. Τρέχει και του λέει:
- Πώς σε λένε;
- Αλέξανδρο με λένε.
Του λέει:
- Αλέξανδρο σε λένε; Ή θ’ αλλάξεις διαγωγή ή θ’ αλλάξεις όνομα! Με βλέπεις εμένα στις μάχες να κρύβομαι;

Κι η Ελληνική Βουλή ή πρέπει ν’ αλλάξει διαγωγή ή πρέπει ν’ αλλάξει όνομα. Μ’ αυτά που έκανε, δεν της αρμόζει να λέγεται Βουλή. Εκείνο το όνομα που της αρμόζει να λέγεται,

ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ

                                                             ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΧΑΛΙΑ...

«Από τον τουρκικό σταθμό Αττάλειας αναγγέλθηκε στις 9 Μαΐου με NAVTEX ότι το τουρκικό ερευνητικό πλοίο «Bilim 2», το οποίο ανήκει στη Διεύθυνση Ινστιτούτου Θαλασσίων Επιστημών του Πολυτεχνείου Μέσης Ανατολής της Άγκυρας, πρόκειται να πραγματοποιήσει ωκεανογραφικές έρευνες, σε θαλάσσια στήλη, κατά το χρονικό διάστημα 10 έως 14 Μαΐου 2013 σε διεθνή ύδατα, που επικαλύπτουν και τμήμα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Για τη διενέργεια θαλάσσιας επιστημονικής έρευνας στα υπερκείμενα ύδατα ελληνικής υφαλοκρηπίδας απαιτείται πρότερη γνωστοποίηση, με την παροχή όλων των σχετικών στοιχείων στις αρμόδιες ελληνικές Αρχές. Επειδή δεν υπήρξε ενημέρωση από τουρκικής πλευράς, δόθηκαν οδηγίες στην ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα να προβεί στις δέουσες ενέργειες».

Aυτά απο το skai.gr πρίν λίγο. Τώρα θα σας εξηγήσω το χάλι τους και την προπαγάνδα που παίζει στο full ηΕλληνική κυβέρνηση …

Ερώτημα: Σε ποιό σημείο του Νόμου της Θάλασσας θεωρείται δεδομένο ότι η χρεοκοπημένη και προδομένη Ελλάδα υποχρεούται να δώσει άδεια σε πλοίο άλλου κράτους για να κάνει έρευνα μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ ή την Ελληνική υφαλοκρηπίδα; Σε ποιό σημείο αναφέρεται ότι επιτρέπεται μέσα στα όρια του οικονομικού κράτους της Ελλάδας ένα άλλο κράτος να μπορεί με τσαμπουκά αλά Ομπάμα να κάνει έρευνα;

Απάντηση: Πουθενά. Αρα, η ιστορία που το υπ. Εξωτερικών της Μπανανίας της Ευρωζώνης πάει να περάσει μέσα από τα MME (προπαγάνδα), ότι δήθεν απαιτείται γνωστοποίηση απο την Τουρκική πλευρά με ειδική αίτηση στην Ελλάδα για να κάνει έρευνα στην Ελληνική ΑΟΖ και ότι έτσι όλα θα είναι τυπικά σωστά είναι εκτός πραγματικότητας.


ΟΜΩΣ, η Ελλάδα με το μνημόνιο Γιλμάζ-Παπούλια επιτρέπει στη Τουρκία να κάνει επιστημονική έρευνα στο Αιγαίο για ότι θέλει. Η Τουρκία δεν χρειάζεται να ζητήσει καμμία άδεια απο την Ελλάδα για να κάνει έρευνα. Η Ελλάδα έχει συμφωνήσει σε αυτό.

Τα σύνορα της Ελληνικής ΑΟΖ ΔΕΝ τα ξέρουν στη κυβέρνηση (βλέπετε σχετικά εδώ) και αφού δεν τα ξέρουν δεν μπορούν και να τα διαφυλάξουν.

Οι άνθρωποι αυτοί που είναι στην Βουλή και τους ταίζετε δεν μπορούν να διαφυλάξουν τίποτα. Δεν αισθάνονται αυτή τη χώρα σαν πατρίδα τους. Δεν το βλέπετε;

Σταματώ εδώ, για να μη γίνουμε όλοι σαν τις κότες του υπ.Εξωτερικών.
Back To Top