Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ.............

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΡΑΒΕΣ: ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ!


15Οι πρόσφατες απαγωγές του Ελληνορθόδοξου Μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλου και του Συρορθόδοξου Μητροπολίτη Χαλεπίου, Γιοχάνα Ιμπραχίμ, η τύχη των οποίων ακόμη αγνοείται, δεν απηχούν μόνο την αυξανόμενη αγριότητα του εμφυλίου στη Συρία, αλλά και την κλιμακούμενη κρίση για τους Χριστιανούς σε όλον τον αραβικό κόσμο - μια κρίση που θα μπορούσε να τους ξεριζώσει εντελώς από αυτά τα εδάφη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 80% όλων

ΤΩΡΑ ;;; ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ;;;

Κατατέθηκε "βελτιωμένο" το "αντιρατσιστικό" ν/σ - Προστατεύει τους πάντες πλην των Ελλήνων...

Επιμένει το υπουργείο Δικαιοσύνης στην κατάθεση του νομοσχεδίου για την καταπολέμηση εκδηλώσεων ''ρατσισμού'' και ''ξενοφοβίας'', προβλέπουν αποκλεισμό από δημόσιες παροχές, ενισχύσεις και επιδοτήσεις, ανάκληση ή αναστολή της άδειας λειτουργίας έως έξι μήνες σε πολιτικά κόμματα που δημόσια εγκωμιάζουν ή εκμηδενίζουν τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου.
Αυτή την φορά οι διατάξεις είναι πιο συγκεκριμένες, αλλά και πάλι είναι βέβαιο ότι θα προκληθεί χάος από την προσπάθεια εφαρμογής των διατάξεων του νομοσχεδίου το οποίο των μόνων που δεν προβλέπει την προστασία είναι των Ελλήνων που πέφτουν θύματα της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών.
Σε κοινωνικό επίπεδο, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ........ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ !!!

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ: Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ!


1Υπάρχει ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, στην οποία να μην μπορούν να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, σε αδειοδοτημένους χώρους θρησκευτικής λατρείας, νόμιμοι κάτοικοι μουσουλμανικού θρησκεύματος; Ναι. Δυστυχώς πρόκειται για την Αθήνα, η οποία και κατέχει την αποκλειστικότητα.

Η δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα είναι απολύτως επιβεβλημένη. Αφενός γιατί συνιστά ζήτημα συνταγματικής νομιμότητας και συμμόρφωσης της χώρας με τις διεθνείς συμβατικές της υποχρεώσεις.  Αλλά και αφετέρου, επειδή θα θέσει τέλος στην παράνομη λειτουργία δεκάδων, διάσπαρτων μουσουλμανικών χώρων λατρείας, που λειτουργούν παράνομα σε γκαράζ, υπόγεια και αποθήκες, χωρίς να τηρούν καμία προδιαγραφή, με ανώνυμες χρηματοδοτήσεις και σε συνθήκες απόλυτης έλλειψης ασφάλειας για τους πιστούς αλλά και τους περιοίκους.

Όπως γνωρίζουμε, χριστιανικοί ναοί της Ορθοδοξίας υπάρχουν και λειτουργούν, εδώ και χρόνια, σε ολόκληρο τον κόσμο, φυσικά και στον μουσουλμανικό.

Αδυνατώ, συνεπώς, να κατανοήσω για ποιους λόγους ορισμένοι αντιτάσσονται σε μια αξιοπρεπή ρύθμιση και μια νόμιμη λύση στο ζήτημα των λατρευτικών αυτών χώρων. Άλλωστε με την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα συντάσσεται και η Εκκλησία της Ελλάδας.

Ζητήσαμε εξαρχής από την κεντρική κυβέρνηση να επισπεύσει τις διαδικασίες για την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους καταρχάς στον Ελαιώνα, έργο που θα αναβαθμίσει τον περιβάλλοντα χώρο και θα σέβεται, βεβαίως, την ιστορία της Αθήνας.

Επιπλέον, επειδή εκείνο που προέχει για το τον Δήμο είναι η χωρίς υποκρισίες και στείρες προκαταλήψεις αντιμετώπιση του ζητήματος και για να μην δημιουργηθεί μια κατάσταση υδροκεφαλισμού, με χιλιάδες ανθρώπους να συρρέουν σε ένα τέμενος, κρίνουμε ότι πιο λειτουργικό θα ήταν να υπάρχουν επιπλέον ένας ή δύο χώροι άσκησης των θρησκευτικών αυτών καθηκόντων στα επτά κοινοτικά διαμερίσματα, που να πληρούν όλες τις νόμιμες προδιαγραφές, βάζοντας έτσι οριστικά τέλος στο καθεστώς παράνομης λειτουργίας ανάλογων χώρων.

Για τον Δήμο της Αθήνας, αλλά και για μένα προσωπικά, η υπεράσπιση της θρησκευτικής ελευθερίας αποτελεί αναπόσπαστη και μη διαπραγματεύσιμη παράμετρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Όσοι πρεσβεύουν το αντίθετο, είτε εθελοτυφλούν είτε έχουν κίνητρα επικίνδυνα, μισαλλόδοξα και οπωσδήποτε αντιδημοκρατικά.

ΠΗΓΗ: athensvoice

ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ;

ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΠΛΕΕΙ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ - ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΕΖ


1Πολεμικά πλοία του ρωσικού Ναυτικού προερχόμενα από τον στόλο του Ειρηνικού εισήλθαν σήμερα στην  Μεσόγειο Θάλασσα ερχόμενα από τη διώρυγα του Σουέζ, με προορισμό την Συρία όπου τα γεγονότα προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρχές της Διώρυγας,  στην ομάδα συμπεριλαμβάνονται το αντιτορπιλικό «Admiral Panteleyev», τα αποβατικά «Peresvet» και «Admiral Nevelsky», το δεξαμενόπλοιο «Pechenga», ενώ  το ναυαγοσωστικό «Fotiy Krylov» έχει αποπλεύσει από το λιμάνι του Βλαδιβοστόκ στις 19 Μαρτίου και εντάχθηκε στη ειδική ρωσική ομάδα του στόλου της Μεσογείου.

Τα πλοία πέρασαν τη Διώρυγα υπό την αυστηρή επίβλεψη του αιγυπτιακού στρατού, σημειώνει τούρκικο δημοσίευμα επικαλούμενο τις αιγυπτιακές αρχές της Διώρυγας.

Η Ομάδα του ρωσικού στόλου του Ειρηνικού Ωκεανού διέσχισε την Ερυθρά Θάλασσα σε ένα ταξίδι δύο περίπου ημερών.

Στο ρωσικό στόλο που συγκεντρώνεται στα ανοιχτά της Συρίας περιλαμβάνονται επίσης το μεγάλο ανθυποβρυχιακό σκάφος «Severomorsk», η φρεγάτα «Yaroslav Mudry», τα ναυαγοσωστικά «Αλτάι» και SB-921 καθώς και το δεξαμενόπλοιο “ Lena” του βόρειου στόλου της Βαλτικής όπως και το «Ropucha-II Class», και το αποβατικό «Azov» του στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

Ο στόλος ενδέχεται να διευρυνθεί με τη παρουσία πυρηνικών υποβρυχίων, όπως είχε δηλώσει την Κυριακή ο Ναύαρχος Βίκτορ Τσίρκοφ.

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, δήλωσε το Απρίλιο ότι η χώρα έχει αρχίσει τη σύσταση της ναυτικής δύναμης στην περιοχή της Μεσογείου, αποστέλλοντας πολλά πολεμικά πλοία στου Στόλου του Ειρηνικού, στην περιοχή.

Ο Ναύαρχος Βλαντίμιρ Κομογέντοφ, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής επιτροπής άμυνας, όπως δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο Νόβοστι, η μεσογειακή ναυτική ομάδα θα πρέπει να αποτελείται τουλάχιστον από 10 πολεμικά πλοία και σκάφη υποστήριξης, ως μέρος της τακτικής ομάδας και να είναι έτοιμη  για υποβρύχιο ή εναέριο πόλεμο.

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου δήλωσε το Μάρτιο ότι η μόνιμη ρωσική ναυτική δύναμη στη Μεσόγειο κρίνεται απαραίτητη για να υπερασπισθεί τα συμφέροντα της Ρωσίας στην περιοχή.

Φυσικά όλοι καταλαβαίνουμε ποιά είναι τα συμφέροντα της Ρωσίας στην περιοχή, και ότι ο αντικειμενικός σκοπός είναι η Συρία και η πρόληψη τυχόν περίεργων "σκέψεων" του 6ου αμερικανικού στόλου.

Μέχρι τώρα για τη συγκέντρωση των ρωσικών ναυτικών δυνάμεων υπήρχε η σκέψη ότι αποσκοπούσε στην εκκένωση Ρώσων πολιτών, σε περίπτωση που θα εγένετο δυτική επέμβαση.Όμως η δήλωση από το Ρώσο υπουργό Άμυνας για μόνιμη ρωσική ναυτική δύναμη στη Μεσόγειο, δεν συνάδει με αποστολή εκκένωσης, αλλά με αποστολή προστασίας με αποφασιστική διάθεση.

Το κλίμα άλλωστε μετά τα εγκλήματα των ισλαμιστών ανταρτών, αλλά και τις απανωτές ήττες τους, έχει αλλάξει κατά πολύ για τον Μπασάρ Άσαντ. Αν αληθεύουν και οι διαρροές των ισραηλινών ότι ήδη έχει προμηθευτεί τους S300,οι δυτικοί πολύ δύσκολα θα αποτολμούσαν μια πιο δυναμική επέμβαση, και ειδικά τώρα που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, στην κοινή τους γνώμη.

ΠΗΓΗ:  defencenet.gr

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ...

 ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ... Ο 12ΧΡΟΝΟΣ ΡΩΣΟΣ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ....ανίατο μεταδοτικό νόσημα !!!

Απανωτά είναι τα χτυπήματα για το 12χρονο παιδάκι από τη Ρωσία, που μαχαίρωσε ο Ολλανδός κλόουν του ξενοδοχείου στην Κρήτη! Όπως αποκαλύπτεται τώρα, το παιδί δίνει αγώνα ζωής από το τότε που γεννήθηκε, αφού φέρεται να πάσχει από σοβαρό ανίατο μεταδοτικό νόσημα!

Όπως διαβάζουμε στο PrismaNews, ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού -που νοσηλεύεται τώρα το παιδί- ήταν αρκετό για να δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση χθες το μεσημέρι στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου είχε νοσηλευτεί αρχικά.
Το τηλεφώνημα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έκανε λόγο για σοβαρό ανίατο μεταδοτικό νόσημα από το οποίο πάσχει ο 12χρονος Ρώσος. Το παιδί πάσχει από την ασθένεια αυτή εκ γενετής και κανείς δεν φρόντισε να ενημερώσει τους γιατρούς, το προσωπικό και όλους όσους ασχολήθηκαν με το περιστατικό αυτό από την πρώτη στιγμή, λένε οι ίδιες πηγές.

Η ασθένεια ανιχνεύθηκε στα εργαστήρια του νοσοκομείου της Αθήνας και σύμφωνα με τις πληροφορίες του PrismaNews, υπήρξε αμέσως τηλεφωνική επικοινωνία με το νοσοκομείο του Ηρακλείου και τις αρμόδιες αρχές για περαιτέρω ενημέρωση.

 Η είδηση έκανε το γύρo του νοσοκομείου σε χρόνο ρεκόρ δημιουργώντας μεγάλη ανησυχία ωστόσο, όπως λένε κύκλοι του νοσοκομείου, η όλη διαχείριση του περιστατικού είχε γίνει με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας του κόσμου και των εργαζομένων.

Όσο για το ερώτημα, γιατί δεν ενημέρωσε η ίδια η μητέρα του αγοριού...
 Ο πανικός και η αγωνία της για την πορεία της υγείας του παιδιού της δεν της άφησαν το περιθώριο, λένε τώρα όσοι βρίσκονται κοντά στη γυναίκα...

ΠΗΓΗ:newsit.gr

Ἡ μετάνοια εἶναι ἕνα δεύτερο βάπτισμα, ἢ ἀνανέωση τοῦ βαπτίσματος.
    Μετάνοια καὶ Ἐξομολόγηση


Ἱερὰ Μονὴ Σαγματᾶ
2008
Μετάνοια-Ἐξομολόγηση Τὸ μεγαλύτερο γεγονὸς τῆς ἐπίγειας ζωῆς μας εἶναι ἀναμφισβήτητα τὸ βάπτισμά μας. Τὴν ἡμέρα ποὺ βαπτισθήκαμε ἀρνηθήκαμε τὸ διάβολο, τὰ ἔργα του, τὴ λατρεία του, τὸ σκοτάδι του καὶ ἑνωθήκαμε μὲ τὸν Χριστό· μπολιαστήκαμε στὸ Πανάγιο Σῶμα Του, τὴν ἐκκλησία. Μὲ ἄλλα λόγια γίναμε παιδιὰ τοῦ Θεοῦ- Πατέρα, μέλη τῆς δικῆς Του οἰκογένειας. Καὶ ξεκινήσαμε μία πνευματικὴ πορεία, ποὺ σκοπὸ ἔχει τὴν τελείωσή μας, τὴν θέωσή μας. Ἡ πνευματικὴ ὅμως αὐτὴ πορεία, πολλὲς φορὲς διακόπτεται ἀπὸ τὴν ἀμέλειά μας καὶ τὴν ἁμαρτία. Ξεχνᾶμε τὶς δωρεὲς καὶ τὴν ἀγάπη τοῦ Θεοῦ, λησμονοῦμε τὶς ὑποσχέσεις ποὺ δώσαμε στὸ ἅγιο βάπτισμα καὶ ξαναγυρνᾶμε στὴ δουλεία τῆς ἁμαρτίας. Ὅμως ὁ φιλάνθρωπος Θεός, γνωρίζοντας τὴν ἀδυναμία μας, μᾶς προσφέρει τὴν δυνατότητα νὰ ἐπιστρέψουμε πάλι κοντά Του, νὰ διορθώσουμε τὴν πορεία μας, νὰ γιατρέψουμε τὶς πληγές μας. Καὶ αὐτὸ ἐπιτυγχάνεται μὲ
Back To Top