Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ

                                                                                            Ας τον εμπιστευτούμε....

Όταν ένας άνθρωπος έχει μεγάλο άγχος, στενοχώρια και λύπη, ενώ τίποτα δεν του λείπει, να ξέρετε ότι του λείπει ο Θεός..! Ο Θεός θέλει να μας οδηγήσει εκεί που είμαστε ασφαλείς, παρόντες, ευτυχισμένοι, χρήσιμοι, ακτινοβόλοι, σοφοί. Η δύναμη που κινεί τα νήματα της ζωής μας, θέλει να μας οδηγήσει μέσα στο φως, την αγάπη και την αγκαλιά Του.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗΜΑΤΑ

                                             Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ...

Ας καθαρίσουμε τον εαυτό μας από κάθε εγωισμό και διάθεση προβολής. Ας επιδιώκουμε, όχι πως να επικρατήσει η δική μας γνώμη, αλλά πως θα επικρατήσει η πιο ωφέλιμη, έστω κι αν δεν την εκφράσαμε εμείς. Το κέρδος δεν θα είναι μικρό και για μας, αν δεχτούμε τη γνώμη των άλλων αδελφών, όταν εμείς δεν μπορέσαμε να βρούμε τη σωστή λύση.

ΑΔΕΛΦΙΑ-ΑΔΕΛΦΙΑ-ΑΔΕΛΦΙΑ ...S.O.S. OXI ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ.

Αυτοκτόνησε με κυνηγετικό όπλο!!!


Αυτοκτόνησε με κυνηγετικό όπλο


Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 68χρονος στη Ναύπακτο.  Ο 68χρονος, ο οποίος διέμενε μόνος του, αυτοκτόνησε μέσα στο διαμέρισμά του στην περιοχή ...
Κεφαλόβρυσο, κοντά στο παλιό κτίριο της πυροσβεστικής, χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Πηγή:Nafpaktianews

ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ,ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.....ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ. ΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΠΡΩΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ........... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ !!!


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ.....

Οι Καμπάνες θα χτυπούν πένθιμα για τρεις ημέρες.!!!

Ο ΚΑΛΟΣ ΒΟΣΚΟΣ,ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ,ΕΙΤΕ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΛΥΚΟΣ" , ΕΙΤΕ "ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ"...........ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ...... Κ Υ Ρ Ι Ο Ι ;;;
Σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν σήμερα το πρωΐ στην έκτακτη Γενική Ιερατική Σύναξη των Αιδεσιμωτάτων Εφημερίων της Αιγιάλειας:

Αύριο το απόγευμα,..... Τρίτη 21η Μαΐου, γύρω στις 6 μμ., μια πολυμελής Αντιπροσωπεία Κληρικών μας (25-30 εφημέριοι) θα ευρίσκεται στην Αθήνα, (περιοχή πλατείας Συντάγματος), με σκοπό να επιδώσει το Ψήφισμα της Ιερατικής Συνάξεως στον κ. Πρόεδρο της Βουλῆς και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Επίσης από αύριο το πρωΐ 21η Μαΐου και για τρείς συνεχόμενες ημέρες οι καμπάνες των ιερών Ναών της Αιγιάλειας θα κρούωνται πένθιμα επί 15΄ λεπτά της ώρας, ήτοι από της 12ης έως της 12.15΄μμ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το απαράδεκτο Νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, διά του οποίου κατά τρόπο απροκάλυπτο αφαιρείται το δικαίωμα της ελευθέρας εκφράσεως της Γνώμης από τον Έλληνα πολίτη, επιβάλλεται δηλ. φίμωτρο στους έντιμους και νομοταγείς πολίτες, ενώ ταυτοχρόνως και αυομάτως νομιμοποιείται η κάθε μορφής ασυδοσία και παραβατικότης!

Διά των μέτρων αυτών σκοπείται η διέγερση της συνειδήσεως των αδελφών μας, οι οποίοι -γονατισμένοι πια από την ανεργία, την ανέχεια και τα άλλα δεινά, που μας επεσσώρευσεν η οικονομική κρίση- δεν έχουν την διάθεση να ασχοληθούν με τα καυτά προβλήματα της Δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Οι Πολιτικοί μας Ταγοί, χωρίς αιδώ μας φοράνε χειροπέδες και φίμωτρα, βάζουν στο γύψο τα πανανθρώπινα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως είναι το δικαίωμα της ελευθέρας εκφράσεως της Γνώμης μας και ουδείς φαίνεται να το αντιλαμβάνεται!

Η παρούσα Ανακοίνωση απευθύνεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνῶν, στις Διοικητικές Αρχές και Εξουσίες του Κράτους, στα Μ.Μ.Ε. προκειμένου να ενημερωθούν.
Back To Top