Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

Η Εκκλησία έχει πέρασει από φωτιά και τσεκούρι και δεν ηττήθη. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα.

ΙΣΚΕ: ΥΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ


1"Aς γνωρίζουν οι πάντες ότι ο Ορθόδοξος Κλήρος της Ελλάδος είναι στις επάλξεις" αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος (ΙΣΚΕ) με αφορμή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και συμπληρώνει πως αυτή τη φορά ο πόλεμος κατά της Εκκλησίας είναι ύπουλος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:  


Με περίεργο τρόπο οι ιθύνοντες που βρέθηκαν στο τιμόνι της χώρας, γι άλλη μία φορά στρέφονται εναντίον της Εκκλησίας.

Νομίζουν ότι η χώρα μας είναι ξέφραγο αμπέλι . Έχουν γνώση οι φύλακες όμως, και ας γνωρίζουν οι πάντες ο,τι ο Ορθόδοξος Κλήρος της Ελλάδος είναι στις επάλξεις, κόντρα σε κάθε σκοταδιστή που με το κάλυμμα του μοντέρνου και του εκσυγχρονιστή έρχεται να αλώσει ο,τι έχει απομείνει όρθιο στην έρημη τούτη χώρα.
Ο Ελληνικός Ορθόδοξος Εφημεριακός Κλήρος έχει αποδείξει όχι μόνο ότι δεν έχει ρατσιστικές τάσεις, αλλά τουναντίον περιθάλπει «ον τρόπον επισυνάγει όρνις τα νοσσία εαυτής υπό τας πτέρυγας,...», όλους τους ανθρώπους χωρίς κανέναν απολύτως προσδιορισμό.

Το πρόβλημα εστιάζεται στο ότι με πρόφαση τον αντιρατσιστικό νόμο, προσπαθούν να περιορίσουν το δικαίωμα της ελεύθερης  έκφρασης και να φιμώσουν την φωνή της Εκκλησίας.

Πλανώνται πλάνην οικτράν. Στο διάβα της ιστορίας η Εκκλησία έχει πέρασει από φωτιά και τσεκούρι και δεν ηττήθη. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα.

Μόνο που τώρα ο πόλεμος είναι ύπουλος. Να είστε βέβαιοι όμως ότι ο Ορθόδοξος Κλήρος δεν θα αφήσει κανέναν να αλώσει την λογική ποίμνη του Χριστού.

Σεβόμαστε όλους τους ανθρώπους, τιμούμε αυτούς που σέβονται την Ορθοδοξία και αντιμαχόμεθα τους εχθρούς της.

Μαθήματα περί σεβασμού της ¨ετερότητας¨ μπορεί να διδαχθεί ο καθένας από την Εκκλησίας μας, διότι σύμφωνα με τον Χριστό δεν υπάρχει Έλληνας και ξένος ελεύθερος ή δούλος. Εμπρός του είμεθα όλοι ίσοι.

Αυτοί που θέλουν να περιορίσουν το ανθρώπινο δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και να φιμώσουν την Εκκλησία στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,  θεωρώντας όλους εμάς ως στρατιωτάκια, θα πρέπει να αναθεωρήσουν και να μην οικοδομούν μία κλειστή και ανελεύθερη κοινωνία όπως αυτές που η ιστορία κατεδίκασε μέσα στον εικοστό αιώνα.

Γιά το Δ.Σ του Ι.Σ.Κ.Ε
Ο Πρόεδρος

Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Σελλής

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ-ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ / ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ !!!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ-ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ-ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ, (Και ενα γνησιο της υπογραφης δεν βλαπτει....) - ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.

Υ.Γ.     Η αποφαση ΔΙΚΗ ΣΑΣ...........ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ

Ο χειρότερος θάνατος είναι όταν χάσεις την ελπίδα σου...
Η ζωή δεν είναι καθόλου εύκολη. Είναι γεμάτη δυσκολίες, εμπόδια, αδιέξοδα, θλίψεις, δοκιμασίες τρομερές. Είναι αντίστροφη πορεία. Πορεία φθοράς...
Εκεί, όμως, που όλα οδηγούν στο μηδέν, εκεί τότε έρχεται Εκείνος που είναι πανταχού παρών. Τότε, όταν θα νιώσεις πως όλα χάνονται, όταν νιώσεις τον πόνο και τα δάκρυα να πνίγουν την ψυχή σου, έρχεται ο Χριστός με το βλέμμα Του γεμάτο αγάπη. Και σε κοιτάζει γεμάτος στοργή και σε γεμίζει ειρήνη και σιγουριά. Είσαι παιδί Του. Και Αυτός πατέρας σου.
Άσε λοιπόν, την ελπίδα σου στον Χριστό. Προχώρα μπροστά και μη φοβάσαι! Όρθωσε το βλέμμα σου στο γεμάτο φως πρόσωπό Του και μη λυγίζεις! Αυτός θα σε σηκώνει, όταν πέφτεις. Αυτός θα σε παρηγορεί, όταν θλίβεσαι. Είναι ο παντοδύναμος Θεός. Ο Ων. Το Α και το Ω.
Τι έχεις,λοιπόν, να φοβηθείς;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ !
Είναι κάποιες ψυχές , που στέκουν , σαν ένας άλλος Σίμωνας Κυρηναίος , και σηκώνουν λίγο απ΄ το βάρος και το φορτίο του προσωπικού μας σταυρού .
Και είτε με τα λόγια τους , είτε με τις προσευχές τους , έρχονται σαν βάλσαμο , και σου προσφέρουν λίγη παρηγοριά , και σε δροσίζουν λίγο απ΄ τον καύσωνα των πειρασμών ,που προσπαθούν να μας αποδιοργανώσουν και να μας απομακρύνουν απ΄ Την Αγάπη του Ιησού .
Είναι μεγάλη η ευγνωμοσύνη μου σ' αυτές τις ευγενικές ψυχούλες , και εύχομαι
ο Ποιητής του Ουρανού και της γης , που γνωρίζει καλύτερα ποια είναι η ανάγκη της κάθε ψυχής , να εκπληρώσει κάθε ευγενή πόθο και επιθυμία τους .
Βαδίζουμε όλοι στην ίδια πορεία ,από τη γη στον Ουρανό .
Είμαι χαρούμενη που έχω τέτοιους συνοδοιπόρους , και τέτοιες ψυχές να με συνοδεύουν στην πορεία μου !

ΝΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ."ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ" !!!

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ,ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ "ΑΥΤΟΙ" ;;; ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ  ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ Σ' ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ "ΑΥΤΟΙ";;;
Σ' ΑΝΑΓΚΑΣΑΝΕ,ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;


ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ/Η , ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.
ΓΙ' ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΟΓΟ ,ΟΤΑ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ "ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ;;;"

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.............
Υ.Γ. Το κλειδι ειναι τονισμένο στο ΤΕΛΟΣ του κειμένου.

 Τίτλος:

Προειδοποίησις εις τας Ευρωπαϊκάς Αυλάς, εκ μέρους του φιλογενούς αρχιστρατήγου των Σπαρτιατικών στρατευμάτων Πέτρου Μαυρομιχάλη και της Μεσσηνιακής Συγκλήτου


Ο ανυπόφορος ζυγός της Οθωμανικής τυραννίας εις το διάστημα ενός και απέκεινα αιώνος, κατήντησεν εις μίαν ακμήν, ώστε να μην μείνη άλλο εις τους δυστυχείς Πελοποννησίους Γραικούς, ει μη μόνον πνοή και αυτή δια να ωθή κυρίως τους εγκαρδίους των αναστεναγμούς.

Εις τοιαύτην όντες κατάστασιν στερημένοι από όλα τα δίκαιά μας, με μίαν γνώμην ομοφώνως απεφασίσαμεν να λάβωμεν τα άρματα, και να ορμήσωμεν κατά των τυράννων. Πάσα προς αλλήλους μας φατρία και διχόνοια, ως καρποί της τυραννίας απερρίθφησαν εις τον βυθόν της λήθης, και άπαντες πνέομεν πνοήν ελευθερίας.

Αι χείρες ημών αι δεδεμέναι μέχρι του νυν από τας σιδηράς αλύσσους της βαρβαρικής τυραννίας, ελύθησαν ήδη, και υψώθηκαν μεγαλοψύχως και έλαβον τα όπλα προς μηδενισμόν υης βδελυράς τυραννίας.

Οι πόδες ημών οι περιπατούντες εν νυκτί και ημέρα εις τας εναγκαρεύσεις τας ασπλάγχνους τρέχουν εις απόκτησιν των δικαιωμάτων μας. Η κεφαλή μας η κλίνουσα τον αυχένα υπό τον ζυγόν τον απετίναξε και άλλο δεν φρονεί, ει μη την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ.

Η γλώσσα μας η αδυνατούσα εις το να προφέρη λόγον, εκτός των ανωφελών παρακλήσεων, προς εξιλέωσιν των βαρβάρων τυράννων, τώρα μεγαλοφώνως φωνάζει και κάμνει να αντηχή ο αήρ το γλυκύτατον όνομα της Ελευθερίας.

Εν ενί λόγω απεφασίσαμεν, ή να ελευθερωθώμεν, ή να αποθάνωμεν. Τούτου ένεκεν προσκαλούμεν επιπόνως την συνδρομήν και βοήθειαν όλων των εξευγενισμένων Ευρωπαίων γενών, ώστε να δυνηθώμεν να φθάσωμεν ταχύτερον εις τον Ιερόν και δίκαιον σκοπόν μας και να λάβωμεν τα δίκαιά μας.

Να αναστήσωμεν το τεταλαιπωρημένον Ελληνικόν γένος μας. Δικαίω τω λόγω η μήτηρ μας Ελλάς, εκ της οποίας και υμείς εφωτίσθητε, απαιτεί ως εν τάχει την φιλάνθρωπον συνδρομήν σας, και ευέλπιδες, ότι θέλει αξιωθώμεν, και ημείς θέλομεν σας ομολογή άκραν υποχρέωσιν, και εν καιρώ θέλομεν δείξη πραγματικώς την υπέρ της συνδρομής σας ευγνωμοσύνην μας.

1821: Μαρτίου 23 : Εν Καλαμάτα.
Εκ του Σπαρτιατικού Στρατοπέδου.
Πέτρος Μαυρομιχάλης, αρχιστράτηγος του Σπαρτιατικού και Μεσσηνιακού στρατού.

Αντίγραφο από την επιστολή του Λονδίνου.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΟΥ ΤΟ ΘΕΟ !ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΘΕΟ !Μας απασχολεί το αύριο, μας φοβίζει το μέλλον. Ο κάθε άνθρωπος αισθάνεται ανασφαλή τον εαυτό του για το αύριο. Ποιος μας εξασφαλίζει το μέλλον, το αύριο; Η ανησυχία μας για το αύριο οφείλεται στην έλλειψη εμπιστοσύνης στο Θεό. Για μια ματιά στο παρελθόν της ζωής σου. Δεν πέρασες δυσκολίες, δεν βρέθηκες πολλές φορές σε αδιέξοδο και όμως ο Θεός δεν σε εγκατέλειψε, δεν σε άφησε. Γιατί τώρα ανησυχείς, γιατί αγωνιάς, γιατί χάνεις τον ύπνο σου; Άλλαξε ο Θεός; Λιγόστευσε η δύναμη του; Μη γένοιτο! Το αύριο ανήκει στο Θεό. Στα χέρια Του βρίσκεται η ζωή μας, η υγεία μας, τα παιδιά μας. Εμπιστεύσου το Θεό. Άφησε τη ζωή σου στα χέρια Του. Μην ανησυχείς για το αύριο, για το μέλλον.Ο Θεός θα σε αναλάβει κάτω από τη σκέπη του.
Βέβαια εμπιστοσύνη στο Θεό δεν σημαίνει μοιρολατρεία, σταύρωμα των χεριών. Εμείς θα σκεφτούμε, θα σχεδιάσουμε. Αλλά ο Θεός θα πραγματοποιήσει. Με αυτό το πνεύμα, με αυτή την πίστη, ο πιστός άνθρωπος εμπιστεύεται το παρόν και το μέλλον στα χέρια του Θεού.
Back To Top