Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ "ΕΞΥΠΝΟΙ",ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ.(VIDEO)

                                       SMART TV

Διαβάστε τους υπότιτλους.....

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ,ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ !!! (VIDEO)
Σεισμός 6R στην Κρήτη

                      Σεισμός 6R στην Κρήτη 

Ισχυρή σεισμική δόνηση που έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε ολόκληρη την Κρήτη σημειώθηκε στις 19:11 του Σαββάτου, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους του νησιού,.
Σύμφωνα με εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού σεισμολογικού κέντρου ο σεισμός είχε μέγεθος 6R και επίκεντρο στο θαλάσσιο χώρο, 88 χλμ νότια της Ιεράπετρας, ενώ το εστιακό του βάθος εντοπίζεται στα 10 χιλιόμετρα.

Τα πρώτα λεπτά μετά το σεισμό υπήρξαν μικροπροβλήματα σε ηλεκτρονικές συσκευές και στο διαδίκτυο, ενώ δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή ζημιές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αρχική εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού κέντρου έκανε λόγο για 5,5R, στη συνέχεια όμως με νεότερη ανακοίνωση το μέγεθος εκτιμήθηκε στα 6R.

Γκιουλ: Γυρίστε σπίτια σας. "ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ" ΔΙΑΜΗΝΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ.

"ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ" ΔΙΑΜΗΝΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ
Γκιουλ: Γυρίστε σπίτια σας

Νέα σπίθα έντασης φαίνεται ότι ξεπηδά στην Τουρκία καθώς από τη μία οι διαδηλωτές δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στο πάρκο Γκεζί και από την άλλη ο μέχρι πρότινος διαλλακτικότερος εκπρόσωπος της τουρκικής εξουσίας, ο πρόεδρος της χώρας, Αμπμντουλάχ Γκιούλ, ζητά από τους συγκεντρωμένους «να πάνε σπίτι τους». Και όλα αυτά την ώρα που η κυβέρνηση δια στόματος Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει ότι σε περίπτωση που η δικαιοσύνη κρίνει ότι το πάρκο πρέπει να διατηρηθεί, τότε θα συμμορφωθεί με την απόφαση, ενώ προτίθεται να προχωρήσει και σε δημοψήφισμα.

«Γεύση» από την σκληρή γραμμή στην οποία φαίνεται επί του πρακτέου να παραμένει πιστή η κυβέρνηση πήραν οι διαδηλωτές που τα ξημερώματα του Σαββάτου διαδήλωσαν στην Άγκυρα.

Γκιούλ: Να πάτε στα σπίτια σας

ΣΧΕΣΕΙΣΌλες οι ανθρώπινες σχέσεις για να διατηρούνται ζωντανές ,
χρειάζονται πολλή φροντίδα και προσεκτική επιμέλεια .
Σχέσεις οικογένειας , σχέσεις συζύγων , ζευγαριών ,σχέσεις γονιών με τα παιδιά τους σχέσεις παιδιών με τους γονείς τους ,σχέσεις μεταξύ αδελφών ,σχέσεις μεταξύ φίλων , σχέσεις μεταξύ συναδέλφων , μεταξύ συνεργατών ...
Τελικά όλη μας η ζωή , αποτελείται από σχέσεις και σχέσεις,που όλες αυτές ,μοιάζουν με ένα καντύλι αναμμένο ,το οποίο για να παραμένει αναμμένο , πρέπει να το
φροντίζουμε ,να του προσθέτουμε λαδάκι , να του καθαρίζουμε το φυτίλι ,ασχέτως κι΄αν το προγνωρίζουμε ότι το κάρβουνο θα μαυρίσει και λίγο το χέρι μας ...να νοιαζόμαστε , να παρακολουθούμε προσεκτικά το φως του ,και όταν το δούμε πως τρεμοσβήνει , να είμαστε σε εγρήγορση ,να ψάξουμε τι φταίει , μήπως κόντεψε το λάδι να τελειώσει ,μήπως έκανε κάρβουνο το φυτιλάκι του , μήπως έχει εκτεθεί στον άνεμο και αν αφεθεί θα σβήσει ; ...

Σε εγρήγορση λοιπόν ...

ΕΧΕΙΣ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ    «Ε κακομοίρη άνθρωπε, μπορείς να μετακινήσεις βουνά, να κάμεις θάματα, κι εσύ να βουλιάζεις στην κοπριά, στην τεμπελιά και στην απιστία! Θεό έχεις μέσα σου, Θεό κουβαλάς και δεν το ξέρεις - το μαθαίνεις μονάχα την ώρα που πεθαίνεις, μα 'ναι πολύ αργά. Ας ανασκουμπωθούμε εμείς που το ξέρουμε, ας σύρουμε μπορεί να μας ακούσουν!»
    Back To Top