Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΥΦΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚ

Βρέθηκε τυχαία το 1986, ονομάστηκε «Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο», και αποτελεί μια θαυμαστή εξήγηση της...τεχνικής της μαζικής πλύσης εγκεφάλου. Αυτό το εκτενές και λεπτομερές έγγραφο που χρονολογείται από το 1979 περιγράφει μία πολιτική που επιβλήθηκε από το 1950. Το έγγραφο λέει πως: «ο αθόρυβος πόλεμος κηρύχθηκε από την Διεθνή Ελίτ σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα 1954». Το 1954 όμως είναι το έτος που για πρώτη φορά συναντήθηκε η λέσχη Μπίλντερμπεργκ.
Μια περίληψη του περιεχομένου του:
«Η εμπειρία έχει αποδείξει πως η πιο απλή μέθοδος για την εξασφάλιση ενός σιωπηλού όπλου και η απόκτηση ελέγχου του κοινού, είναι να τους διατηρούμε ανεκπαίδευτους και αδαείς όσον αφορά τις αρχές των βασικών συστημάτων αφ’ ενός, ενώ αφ’ ετέρου να τους κρατούμε σε σύγχυση, να τους έχουμε αποδιοργανωμένους και αποσπασμένους σε θέματα που δεν έχουν καμία πραγματική σημασία.
Αυτό επιτυγχάνεται με:……….. .

ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ

Να 'χεις την κάλυψη της Χάρης Του Θεού με την προσευχή σου και να 'σαι σαν πυρακτωμένο ηφαίστειο που ότι και να πέσει μέσα λιώνει κι έτσι ο πειρασμός να μην μπορεί να σ' ακουμπήσει. Όταν κάτι είναι καυτό δεν ακουμπάς το χέρι σου, γιατί θα καείς!!!
Όταν η ψυχή σου καίγεται από προσευχή και από αγάπη στο Χριστό, ο πειρασμός και να 'ρθει δε μπορεί να σ' ακουμπήσει, γιατί καίγεται, όταν βλέπαι ότι το μυαλό σου λέει "Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ με", "Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ με"!!! Να το λες για να γίνει. Ζήτα έλεος, για να λάβεις έλεος. Λέγε το όνομα Του Κυρίου για να 'ρθει ο Κύριος κοντά σου..

ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ, ΑΝΕΞΙΚΑΚΙΑ, ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ,ΕΓΚΑΡΤΕΡΗΣΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ

Έχουμε ακούσει τη φράση: «Όλα τα καλά από το Θεό και όλα τα κακά από μένα». Ή «Κανείς δεν μπορεί να πει Κύριε Ιησού παρά μόνο εν Πνεύματι Αγίω». Ή «Και την ευχή που λες ουσιαστικά ο Θεός κινεί τα χείλη σου».
Αυτά όλα δημιουργούν ενίοτε ένα μπέρδεμα σχετικά με τα όρια της ανθρώπινης βούλησης και την παρεμβολή του Θεού στη ζωή μας. Πολλοί μάλιστα στο παρελθόν πλανήθηκαν πιστεύοντας πως ο Θεός επέλεξε ένα κλαμπ προκαταβολής σεσωσμένων και μία μάζα ανθρώπων εκ γενετής κολασμένων!...  Τί όμως απ’ όλα αυτά ισχύει;
Ο Μέγας Αντώνιος μας δίνει μία απάντηση σχετικά με τους παραπάνω προβληματισμούς:
Back To Top