Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ. ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΗΡΘΕ,ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; (VIDEO)

ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΑ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ......

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.......

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΤΡΕΛΟΙ" ΕΓΙΝΑΝ...... "ΛΟΓΙΚΟΙ".........

ΤΩΡΑ ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΙΑ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΤΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟ.......ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ !!!

"… ‘Ινα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, και ίνα μή τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι, ει μή ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Ώδε η σοφία εστίν, ο έχων νούν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου, αριθμός γαρ ανθρώπου εστί, και ο αριθμός αυτού χξς..(χ=600..ξ=60...ς=6....=666)". 
ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ . ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΨΥΧΩΦΕΛΗ ΤΑΙΝΙΑ.

ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ

Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας: Παύσατε πύρ! Γαληνεύσατε τις ψυχές σας!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ, 

ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ!

Διακόπτουμε τη σιωπή μας προσωρινά, για να υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας!  Προχθές, δηλ. στις 18 Σεπτεμβρίου ε.έ. στην Αμφιάλη του Πειραιώς δολοφονηθηκε  ο Παύλος Φύσσας, ο οποίος ανήκε στο χώρο της αριστεράς. Προηγήθηκε λογομαχία μέ οπαδούς ή στελέχη της Χρυσής Αυγής και -όπως λέγεται- κάποιος απ΄αυτούς τον μαχαίρωσε και τελικά τον εφόνευσε! Το έγκλημα, λοιπόν, ο φόνος, η αφαίρεση της ζωής, όχι μόνο ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ δεν συγχωρείται, αλλά και οδηγεί σταθερά στην διάλυση του κοινωνικού ιστού! Κατά την περίοδο του Συμμοριτοπολέμου, περίοδο την οποία για να ξεπλύνουν την ντροπή τους ωνόμασαν μετα ταύτα "περίοδο του εμφυλίου πολέμου", το σύνθημα, που κυριαεχούσε ήταν "αδερφός τον αδερφό να σκοτώνει"!!!! Ήταν το τραγούδι της εποχής! Ήμασταν τότε μικρό παιδί καί ακόμη στα αυτιά μας αντηχεί παράδοξα!
Εάν λοιπόν οπαδοί της Χρυσής Αυγής εξετέλεσαν εν ψυχρώ τόν άνθρωπο, γεγονός για το οποίο δικαίως δημιουργήθηκε τόσο παραλήρημα από τα ΜΜΕ, είναι κατακριτέοι! Λυπούμεθα για λογαριασμό τους! Το έγκλημα δεν λύνει προβλήματα! Απλώς τα πολλαπλασιάζει!  
Οι εξωγενείς πολιτικοί παράγοντες, που μας κυβερνούν -σε μια νέα έκδοση "ξενικής κατοχής"-
Back To Top