Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

"KATAΠΛΗΚΤΙΚΗ" ΛΥΣΗ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ.


Θα χρεώσουν δύο γενιές Ελλήνων - Στόχος τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας.Με μια "καταπληκτική" ιδέα το οικονομικό επιτελείο έχει βρει τη "λύση" για να δεσμέυσει μέχρι και τα εγγόνια μας στην επόμενη 50ετία, μεταθέτοντας την αποπληρωμή του δεύτερου πακέτου στήριξης ύψους 130 δισ. δηλαδή στις επόμενες δύο γενιές.

Το οικονομικό επιτελείο πιστεύει ότι θα επιλύσει μια και καλή (;) το πρόβλημα της βιωσιμότητας του Χρέους.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Οικονομικών έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τους δανειστές, για την έκδοση ομολόγου διάρκειας 50 ετών, το οποίο θα αντικαταστήσει επί της ουσίας το δεύτερο πακέτο στήριξης ύψους 130 δισ ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει, οι δανειστές δεν είναι κατ' αρχήν αρνητικοί σε μια τέτοια λύση, αλλά είναι προφανές ότι οι διαπραγματεύσεις θα μπουν στη τελική ευθεία τον Απρίλιο του 2014, όταν θα ληφθούν και οι οριστικές αποφάσεις για τη κάλυψη του όποιου χρηματοδοτικού "κενού".Προφανώς ερχόμαστε στην τελική "λύση" του ελληνικού δράματος.

Αυτό το ομόλογο οι Γερμανοί δεν θα μας το δώσουν χωρίς αντάλλαγμα, είτε θα ζητηθούν νέα μέτρα, από έναν λάο που δεν έχει πια τίποτε να δώσει, είτε θα απαιτηθεί να δοθούν π.χ για 50 χρόνια τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας. Όπως η εκμετάλευση του ορυκτού πλούτου, τα δημόσια ακίνητα,νερό, ηλεκτρικό κ.λ.π.

Είναι αντιληπτό πλέον γιατί ηθελημένα οδηγήθηκε ο λαός στην εξαθλίωση, και στην ουσιαστική στάση πληρωμών (σε πολλούς εργαζόμενους χρωστάνε 5-6 μήνες), με μια συνταγή η οποία κατά ομολογία των δανειστών ήταν λάθος, αλλά έπρεπε για κάποιους...μεταφυσικούς λόγους να ακολουθηθεί έτσι και αλλίώς.

Ποτέ δεν ήταν ο στόχος των δανειστών να ξεχρεώσουμε, ούτε να είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό.Ακόμα και αν με κάποιο τρόπο είχαμε τα λεφτά να ξεχρώσουμε, αυτοί δεν θα τα δεχονταν. Γνωρίζουν ότι η παραγωγή χρηματος είναι "φανταστική" και δημιουργείται στην κυριολεξία από τον αέρα. Ο ορυκτός πλούτος, όμως και οι υποδομές της χώρας, αυτά δεν είναι καθόλου...αέρας.

ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ (VIDEO)

Πήγε να μετονωμάσει την πλατεία Καραισκάκη και να υψώσει την Αλβανική σημαία....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ....

Ο καθένας οφείλει τα προβλήματα του πλησίον να τα κάνει δικά του και σε όλα να συμπάσχει με αυτόν. Και να χαίρεται και να κλαίει μαζί μ΄αυτόν, και με τέτοια διάθεση να στέκεται απέναντί του, σαν να φοράει το σώμα του πλησίον και σαν να πρόκειται για τον εαυτό του, αν ποτέ συμβεί κάτι κακό σ΄εκείνον.
Χάρη στον Χριστό όλοι είμαστε ένα σώμα.
Όλοι όσοι πιστεύουν στον Χριστό έχουν μια καρδιά και μια ψυχή.

ΣΑΝ ΤΟ ΚΕΡΑΚΙ....

Θέλω να σου πω πως ζηλεύω το κεράκι... Αλήθεια, έχεις δει πώς λιώνει; Καίει, καίγεται ολόκληρο, ήρεμα, αθόρυβα. Και φωτίζει... Φωτίζει ώσπου να λιώσει ολόκληρο. Έτσι πρέπει να γίνουμε και εμείς. Έτσι πρέπει να ζούμε κι εμείς. Να είναι η ζωή μας αθόρυβη, μα φωτεινή. Να λιώνουμε από αγάπη ανιδιοτελή. Από προσευχή καρδιακή. Να ζεσταίνουμε τους γύρω μας, τους φίλους και γνωστούς μας αλλά και κάθε άνθρωπο που το'χει ανάγκη με το χαμόγελό μας. Με την αγάπη μας. Με την αισιοδοξία μας.
Back To Top