Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΕΕ;;; ΕΣΕΙΣ ΓΕΛΑΤΕ ΚΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ.....ΧΟΡΕΥΕΙ !!! (VIDEO)

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ !!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΕΙΣ!!!

ΤΟ «ΤΥΧΑΙΟ» ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΩΝ ILLUMINATI ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ....ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...

Δείτε το σκίτσο...τι δείχνει; Την αλλαγή ηγεσίας σε παγκόσμιο επίπεδο από ένα μανιασμένο πλήθος ανθρώπων.

Το ζητούμενο είναι ότι οι αρχηγοί κρατών που τους έκοβε το νήμα ένα γιγάντιο ψαλίδι από το πλήθος, κρατούσε μια γιγάντια φιγούρα σαν μαριονέτα, που στο κεφάλι της έφερε το σύμβολο των illuminati. Δηλαδή την γιγάντια πυραμίδα με το μάτι.


Ο πρώτος ηγέτης κράτους που το γιγάντιο ψαλίδι του πλήθους κόβει το νήμα δεν μας είναι ξεκάθαρο ποιος είναι, μιας και στο σκίτσο-φωτογραφία δεν φαίνεται. Προφανώς ο σκιτσογράφος δεν ήξερε από που θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Φυσικά σύμφωνα με την ιστορία όλοι ξέρουμε ότι η καρατόμηση ηγετών ξεκινά από το Ιράκ και τον Σαντάμ Χουσεΐν, το έτος 2006! Άρα προφανώς ο ηγέτης που δεν είναι ορατός είναι ο Σαντάμ, ο οποίος απαγχονίστηκε.

Ο δεύτερος στην σειρά είναι

ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙ' ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ (VIDEO)

Αυτό θα πει ΜΑΖΙΚΗ ΥΠΝΩΣΗ! Όσοι είστε γονείς μην αφήνετε τα παιδιά σας να βλέπουν πολύ τηλεόραση...Ειδικά τέτοιου είδους θεάματα! Αν δεν τους το επιτρέψουμε εμείς με τον πιο απλό τρόπο δεν θα μπορέσουν να κάνουν το μυαλό των παδιών μας μία ατροφική μάζα.

ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ (VIDEO)

Αυτό θα πει ΜΑΖΙΚΗ ΥΠΝΩΣΗ! Όσοι είστε γονείς μην αφήνετε τα παιδιά σας να βλέπουν πολλή τηλεόραση...Ειδικά τέτοιου είδους θεάματα! Αν δεν τους το επιτρέψουμε εμείς με τον πιο απλό τρόπο δεν θα μπορέσουν να κάνουν το μυαλό των παδιών μας μία ατροφική μάζα.

Back To Top