Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (VIDEO)

Τα παιδιά στο νηπιαγωγείο έχουν ευφυΐα που φτάνει στο 98%. Με την συνεχή εκπαίδευση πάνω σε συγκεκριμένα πρότυπα, μειώνεται στο 50% Άθλιο εκπαιδευτικό σύστημα βασισμένο σε καταστροφική μεθοδολογία. Ο Σερ Κεν Ρόμπινσον κάνει μια διασκεδαστική και έντονα συγκινητική πρόταση για τη δημιουργία ενός εκπαιδευτικού συστήματος που να γαλουχεί (αντί να υπονομεύει) τη δημιουργικότητα.... 
Παρακολουθήστε το βίντεο:

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ: "ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΤΟ AIDS ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΗΡΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ".(VIDEO)

Μήπως ισχύει το ίδιο και με τον καρκίνο; 
Λέω, μήπως..(;) 
Μήπως πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλους;


ΣΕΙΣΜΟΣ "ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ" ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (VIDEO)

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 16.11 στη βορειοδυτική Κρήτη, στην θάλασσα ανοιχτά των Χανίων. Πέρα από την ένταση του σεισμού, ο οποίος ταρακούνησε την Κρήτη, έγινε αισθητός στις Κυκλάδες αλλά και στην Αθήνα, η διάρκειά του ήταν επίσης μεγάλη... Είναι χαρακτηριστικό πως έγινε αισθητός ακόμη και από οδηγούς οχημάτων που βρισκόταν σε κίνηση.Σε επιφυλακή βρίσκεται τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία, οχήματα της οποίας ξεκίνησαν περιπολίες, όσο και το ΕΚΑΒ ανά την Κρήτη. Το επίκεντρό του υπολογίζεται απο το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, στα 67 χιλιόμετρα δυτικά τού νομού Χανίων και το εστιακό του βάθος στα 51 χιλιόμετρα.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο νησί έχουν σημειωθεί υλικές ζημιές σε σπίτια και καταστήματα.

ΧΑΡΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΑ (VIDEO)

Κοιτάξτε αυτό το υπέροχο βίντεο! Τι ευτυχία μπορούμε να δώσουμε με μια απλή μας πράξη και τι ευτυχία μπορούμε να πάρουμε απο το χαμόγελο ενός ανθρώπου. Τα πράγματα είναι απλά! Μην ξεχαστείτε στη καθημερινότητα, να ξεχαστείτε στην ευτυχία!

ΤΟ "ΔΙΚΟ ΜΟΥ" ΚΑΙ ΤΟ "ΔΙΚΟ ΣΟΥ"

«Το δικό μου» και «το δικό σου», τα ψυχρά τούτα λόγια, φέρνουν στη ζωή μας όλες τις συμφορές, προκαλούν πολέμους, ανατρέπουν και αναστατώνουν τα πάντα.

«Το δικό μου» και το «δικό σου», τα καταραμένα και μιαρά τούτα λόγια, μπήκαν στον κόσμο από το διάβολο. Όπου επικρατεί «το δικό μου» και «το δικό σου», εκεί κάθε γνώμη γίνεται αφορμή διαμάχης και φιλονικίας. Όπου όμως δεν υπάρχει αυτό, βασιλεύει η ομόνοια και η ειρήνη.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ......ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!


ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ 21:28
''ἀρχομένων δὲ τούτων γίνεσθαι ἀνακύψατε καὶ ἐπάρατε τὰς κεφαλὰς ὑμῶν, διότι ἐγγίζει ἡ ἀπολύτρωσις ὑμῶν."

" Όταν λοιπόν αρχίζουν να γίνονται αυτά, ανορθωθείτε και σηκώστε πάνω τα κεφάλια σας, γιατί πλησιάζει η απολύτρωσή σας."

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!

ΜΑΤΘΑΙΟΣ 24:14
"Καὶ κηρυχθήσεται τοῦτο τὸ εὐαγγέλιον τῆς βασιλείας ἐν ὅλῃ τῇ οἰκουμένῃ εἰς μαρτύριον πᾶσι τοῖς ἔθνεσι, καὶ τότε ἥξει τὸ τέλος".  

"Και θα κηρυχτεί αυτό το ευαγγέλιο της βασιλείας σε όλη την οικουμένη για μαρτυρία σε όλα τα έθνη, και τότε θα έρθει το τέλος".

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΑΦΙΕΡΩΣΕ 4 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ. (VIDEO)

ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ !!!

Πνευματικά δικαιώματα Carlos Chavira
All rights belong to Carlos ChaviraBack To Top