Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.. (VIDEO)

Μετανοήστε και επιστρέψτε για να σωθείτε απο την επερχόμενη κρίση!!! Άπιστοι, Άθεοι, Ανήθικοι, Βλάσφημοι, Φιλάργυροι και Ιούδες.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ,ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 4χρονο ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2013

Πανευρωπαϊκή εκστρατεία ενημέρωσης για την εύρεση της οικογένειας της τετράχρονης που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά.

Με αφορμή την εύρεση τετράχρονου ξανθού κοριτσιού σε έρευνα της αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Φαρσάλων Λάρισας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοινώνει ότι η μικρή κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Λάρισας, θα μείνει σε σπίτι του Οργανισμού.


Η παρουσία του τετράχρονου ξανθού κοριτσιού στον καταυλισμό καθώς και οι αντιφάσεις στην κατάθεση των «φερόμενων» ως γονέων, κέντρισαν το ενδιαφέρον της αστυνομίας η οποία ζήτησε να πραγματοποιηθεί λήψη βιολογικού δείγματος DNA. Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων προέκυψε ότι δεν πρόκειται για βιολογικό τους παιδί και ασκήθηκε σε βάρος τους ποινική δίωξη. Το γεγονός κινητοποίησε το μηχανισμό της Πολιτείας, και έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση το παιδί αποφασίστηκε να μείνει σε σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέχρι την εύρεση των βιολογικών του γονέων.
Ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία προέβει άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την κινητοποίηση και ενημέρωση όλων των αρμόδιων φορέων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα εξαφανισμένα και σεξουαλικά κακοποιημένα παιδιά (MCE), Διεθνές Κέντρο για τα εξαφανισμένα και θύματα εκμετάλλευσης παιδιά (ICMEC)) με στόχο την ενημέρωση για την αναζήτηση των γονέων του τετράχρονου κοριτσιού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζει την προσπάθεια αναζήτησης της οικογένειας του τετράχρονου κοριτσιού απευθύνοντας έκκληση για την ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση του κοινού.

Για περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού», Νάταλι Καρακιουλάφη, 210-3306140, 6936-523039

e-mail: press@hamogelo.grwww.hamogelo.g
ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΓΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ (VIDEO)

Xρειαζόταν η θυσία του ενός...του πιο αγαπητού...για την σωτηρία ΟΛΩΝ!!!ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ;

Για ποιο πράγμα σκέφτεσαι περισσότερο στη ζωή σου; Αυτό είναι ο Θεός σου!!! Που έχεις στραμμένα τα μάτια σου περισσότερο; Εκεί είναι η αποστολή σου και ο Θεός σου - και η καρδιά σου - και ο θησαυρός σου!!!!

Back To Top