Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΚ. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΡΟΥΧΑ,ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!! (VIDEO)
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ...........
NEVER GIVE UP !!!! (VIDEO)

Αφιερωμένο σε αυτούς που ψάχνουν συνέχεια να βρούνε τι τους λείπει στην ζωή και συνέχεια θέτουν άσκοπες και χωρίς νόημα δικαιολογίες που τους στερεί την ευτυχία ... Γιατί η ευτυχία όπως θα δείτε δεν χρειάζεται ούτε λεφτά, ούτε πλούσια αυτοκίνητα, ούτε ακριβά παπούτσια .. το μόνο που χρειάζεται είναι ψυχή και θέληση...

ΣΟΚ!!! ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ.

                   ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
Ξέφραγο αμπέλι έχει καταντήσει το μικρό νησάκι της Ντίας που έχει παραδοθεί στο έλεος της αδιαφορίας των αρμόδιων αρχών. Οι φθορές στις υποτυπώδεις υποδομές των ψαράδων ακόμα και η βεβήλωση του ιερού ναού της Αναλήψεως του Σωτήρα είναι μόνο μερικά δείγματα της ανεξέλεγκτης κατάστασης που επικρατεί.

Πήγαν να καθαρίσουν την εκκλησσία και άκουσον άκουσον μέσα στην εκλησσία βρήκαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά. Είναι ένα αίσχος έχουμε ξεφύγει πέρα από κάθε όριο.
Όπως καταγγέλουν ψαράδες και Ηρακλειώτες που συμβάλουν για τις εργασίες συντήρησης στη Ντία την ώρα που εκείνοι προσπαθούν να προστατεύσουν τις υποδομές υπάρχουν άλλοι που μετατρέπουν το νησί σε ... κέντρο διερχομένων χωρίς κανένα σεβασμό.

ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)Συγκλονιστικές εικόνεςΠαιδιά από όλο το κόσμο, διαφορετικές κουλτούρες και κοινωνικές τάξεις..
Σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν την ανισότητα ανάμεσα σε παιδιά. Αν είναι να κάνουμε μια σημαντική αλλαγή πρέπει να ξεκινήσουμε από τα παιδιά.
 Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τη σκληρή πραγματικότητα.
Back To Top