Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

ΣΤΟ "ΜΑΤΙ" ΕΒΑΛΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

Το θέμα των τριών βιομηχανιών ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΕΑΒ δεν συνιστούν τίποτα περισσότερο παρά μια συντονισμένη προσπάθεια αποβιομηχάνισης και των ελάχιστων τελευταίων ιχνών της βιομηχανίας της χώρας από την τρόικα. Και αυτό είναι το πιο ύποπτο. Δεν ενδιαφέρονται μόνο για την λεηλασία συγκεκριμένων "φιλέτων" γης, ο΄τε να μην προκαλούν άλλα ελλείματα οι συγκεκριμένες βιομηχανίες αφού μπορούν εύκολα να πωληθούν από την στιγμή που θα υπάρξει συγκεκριμένο ενδιαφέρον. 
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.
Για να μην έχει η χώρα δυνατότητα ούτε σφαίρες να κατασκευάσει, να μην μπορεί να συντηρήσει ή να εκσυγχρονίσει ούτε ένα όχημα, να μην παράγει το υπερπολύτιμο νικέλιο. Θέλουν την εν ψυχρώ παράδοσή της, την ήττα της. 
Και η κυβέρνηση το δέχεται συντελώντας στην εσχάτη προδοσία.
Αν τελικά τελεστεί το έγκλημα, να γνωρίζουν ότι έπεται και τιμωρία...

ΤΕΛΟΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 (ΔΕΚΑ) ΗΜΕΡΕΣ

ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ  Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

"ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ 
 Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ
 ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ;"

ΤΑ ΑΠΟΛΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ.

ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
  (26%)
 
 
ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  (20%)
 
 
ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΑΠ'ΤΟΝ ΘΕΟ
 
  (60%)
 
ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ
  (18%)
 

Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΨΥΧΟΤΡΟΠΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ 2ο ΜΕΡΟΣ (VIDEO)

Ψυχοτρόπα φάρμακα. Είναι η ιστορία των μεγάλων κερδών, φάρμακα που τροφοδοτούν μια ψυχιατρική βιομηχανία 330 δις δολαρίων, χωρίς να έχουν να επιδείξουν ούτε μια θεραπεία. Το κόστος σε ανθρώπινους όρους είναι ακόμα μεγαλύτερο, αυτά τα φάρμακα σκοτώνουν τώρα περίπου 42.000 ανθρώπους το χρόνο και ο αριθμός των θανάτων διαρκώς αυξάνεται. Με περισσότερες από 175 συνεντεύξεις από δικηγόρους και ειδικούς σε θέματα ψυχικής υγείας, από οικογένειες θυμάτων αλλά και από τους ίδιους τους επιζώντες, αυτό το ντοκιμαντέρ στην κυριολεξία καθηλώνει αφήνοντας να φανεί η γυμνή αλήθεια γύρω από τη χορήγηση ψυχοτρόπων φαρμάκων και αποκαλύπτοντας μια απάνθρωπη αλλά καλολαδωμένη χρηματομηχανή.

ΣΟΚ!!! ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...

Στις μέρες μας δεν «υπάρχουν» φάκελοι μόνο για τους εχθρούς του εκάστοτε καθεστώτος. Μας φακελώνουν ακόμα και ιδιωτικές εταιρίες, π.χ. φαρμακοβιομηχανίες, προκειμένου να... μάθουν και να ελέγξουν τις συνήθειές μας και τις προτιμήσεις μας. 

Για να δούμε όμως με ποιους τρόπους γίνεται δυνατή η παρακολούθηση μας.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ...ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΩΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν' ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! (VIDEO)

"...Εμείς έχουμε τον έλεγχο, γιατί δεν είμαστε πολιτική οργάνωση, είμαστε μια αποκρυφιστική οργάνωση, δουλεύουμε στο παρασκήνιο και χειραγωγούμε τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Ο πόλεμος που εξαπολύουμε εμείς είναι ένας πόλεμος ενάντια στο ανθρώπινο μυαλό και χρησιμοποιούμε την μουσική και τα σύμβολα στις εικόνες για να αφυπνίσουμε κοιμισμένες ιδιότητες του ανθρώπινου μυαλού. Ο πόλεμος που κάνουμε είναι πολιτισμικός σε ... όλα τα μέτωπα, στην μουσική στην λογοτεχνία, και στρέφουμε το όπλο εναντίον σας. Χρησιμοποιούμε την μουσική γιατί αυτήν είναι το μέσο για να προσεγγίσουμε τους νέους , κάνουμε άμεση προπαγάνδα για να αφυπνίσουμε τον λύκο στον άνθρωπο. Η πολιτική είναι το κουκλοθέατρο των ενηλίκων και το στηρίζουμε αυτό αλλά ενδιαφερόμαστε για τον έλεγχο των ανθρώπων ούτως ώστε να εξυπηρετούν τα συμφέροντά μας.. Ο λύκος αντιπροσωπεύει το θηρίο στον άνθρωπο, θέλουμε να απελευθερώσουμε το θηρίο που είχε χαλιναγωγηθεί από τα ιδανικά της χριστιανικής πίστης και αυτά είναι αυτά που θέλουμε να εξαλείψουμε. Ο λύκος πρέπει να απελευθερωθεί. Δεν μας ενδιαφέρουν οι άστεγοι, ούτε το να βοηθάμε ανθρώπους, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια γενιά που δεν έχει έλεος στην καρδιά της . Όλες τις ουμανιστικές αξίες της ισότητας πρέπει να εξαλειφθούν για να κάνει η ανθρωπότητα το νέο βήμα της εξέλιξης . Αυτό είναι το τέλος του παλιού κόσμου και το ξεκίνημα μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων."

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ. ΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!!!

Για μας που επιλέξαμε να βαδίσουμε στο σκληρό μονοπάτι της πραγματικότητας, το ότι ζούμε στην φούσκα της ψευδαίσθησης, που τροφοδοτούν τα Μ.Μ.Ε. και που δημιούργησαν για μας οι εγκληματίες ηγέτες μας, είναι δύσκολη δοκιμασία, ειδικά με τις αντιδράσεις που εισπράττουμε, όταν προσπαθούμε να ενημερώσουμε αυτούς που αγαπάμε για τον σατανικό εφιάλτη έξω από τη φούσκα τους, κάνουν σα να μην θέλουν να μάθουν.  Όταν ανακαλύπτουν ότι η κοινωνία μας βρίθει πολιτικής διαφθοράς και όλα όσα πιστεύαμε είναι στην πραγματικότητα ένα μεγάλο ψέμα, φαίνεται πως οι περισσότεροι άνθρωποι, προτιμούν να βαδίσουν μόνοι σ' αυτό το μονοπάτι. Τουλάχιστον μέχρι ν' αντιμετωπίσουν το κομμάτι της αποδοχής. Είμαστε θύματα μιας μεγάλης και κακόβουλης συνομωσίας, εδώ και αιώνες, από μια χούφτα ελιτιστών, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την πρόκληση και την περαίωση κάθε τραγωδίας, επίθεσης, πολιτικής ανατροπής, οικονομικής κρίσης και παγκόσμιου στρατηγικού γεγονότος. Αυτοί ελέγχουν τα οικονομικά μας συστήματα, τις κυβερνήσεις μας, την εξωτερική μας πολιτική, ολα τα Μ.Μ.Ε. και άρα τον κόσμο μας. Πιστεύω πως οι αφυπνισμένοι θα ξεπερασουν σε αριθμό αυτούς που έχουν άγνοια.
Όλοι πρέπει να το επιδιώκουμε αυτό, γιατί όταν γίνουμε πλειοψηφία η κυριαρχία του όχλου θα δουλέψει υπέρ μας και θα μπορέσουμε επιτέλους να αναλάβουμε δράση και θα κόψουμε το κεφάλι του φιδιού για πάντα. όσο είμαστε μειοψηφία, όλες μας οι απόπειρες θα καταπνίγονται. Τα πρόβατα που δεν ξέρουν, σύντομα θ' αποκτήσουν γνώση και μετά θα είμαστε ελεύθεροι, Έχουμε τη δύναμη να δώσουμε ένα τέλος στη σατανική κυριαρχία τους. Ας προχωρήσουμε κι ας δείξουμε σε όλους το φως. Ας δώσουμε ένα τέλος στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Back To Top