Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...(VIDEO)

Σε βιβλίο ιστορίας της Γ' Λυκείου αναφέρονται τα Σκόπια ως Μακεδονία. Κι εγώ με τη σειρά μου αναρωτιέμαι..ο χάρτης είναι κατασκεύασμα πονηρών θιασωτών της Νέας Τάξης ή ημιμαθών που δεν ξέρουν τι τους γίνεται;

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Μασόνοι με οικουμενικές και μασονικές ιδέες στα σχολικά ελληνικά βιβλία.

ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ...(VIDEO)

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Διεύθυνση: Λ. Αλεξάνδρας 173, Τ.Κ.115 22 -- Αθήνα Τηλέφωνο: 210-6476464, 210-6476000 Γραμμή καταγγελιών: 11012 ή 11012@hellenicpolice.gr FAX : 210-6476462 E-mail: ccu@cybercrimeunit.gov.gr Websites: http://www.hellenicpolice.gr , http://www.cyberkid.gov.gr

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΣ «ΦΥΛΑΞ ΑΥΠΝΟΣ» ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.


Ο άγιος μεγαλομάρτυρας Δημήτριος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη περί το 280-284 μ.Χ. και έζησε κατά τους χρόνους του αυτοκράτορα Διοκλητιανού και του τετράρχη Γαλερίου Μαξιμιανού (284-305 μ.Χ), εποχή κατά την οποία έγινε φοβερός διωγμός κατά των χριστιανών.

 
Ο Δημήτριος ήταν γόνος αριστοκρατικής και ευσεβούς οικογένειας στη Θεσσαλονίκη. 

Σύντομα ανελίχθηκε στις βαθμίδες του ρωμαϊκού στρατού με αποτέλεσμα σε ηλικία 22 ετών να φέρει το βαθμό του χιλιάρχου. Ανεδείχθη δούκας της πόλης και στρατηγός όλης της Θεσσαλίας. Ως αξιωματικός του ρωμαϊκού στρατού κάτω από τη διοίκηση του Τετράρχη (και έπειτα αυτοκράτορα) Γαλερίου Μαξιμιανού, όταν αυτοκράτορας ήταν ο Διοκλητιανός, έγινε χριστιανός. Μάλιστα είχε ιδρύσει κύκλο νέων προς μελέτη της Αγίας Γραφής.
Ο Δημήτριος αγνόησε το διάταγμα του αυτοκράτορα Διοκλητιανού «περί αρνήσεως του χριστιανισμού» και συνέχισε να κηρύσσει τον ευαγγελικό λόγο, οδηγώντας στην πίστη πολλούς ειδωλολάτρες. Όταν ο Μαξιμιανός έμαθε για την χριστιανική δράση του Δημητρίου διέταξε να συλληφθεί στη Χαλκευτική Στοά, όπου δίδασκε, και να οδηγηθεί μπροστά του.

 Ο Δημήτριος δεν δίστασε να ομολογήσει τη χριστιανική του πίστη, παρ’ όλο που γνώριζε τα φρικτά βασανιστήρια στα οποία υποβάλλονταν οι χριστιανοί. Αρχικά φυλακίστηκε σε

MORGELLONS - ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ...


Μια πτυχή της ιστορίας των chemtrails είναι ότι μέσα από το νέφος δημιουργούν την εξάπλωση της ασθένειας Morgellons.

Η νεότερη έρευνα της Clifford Carnicom δείχνει ότι οι αιωρούμενες ινες των chemtrails και οι ίνες(blood cell) που βρίσκονται στους ιστούς των ασθενών με προχωρημένη ασθένεια Morgellons είναι ίδιες.

Το παράξενο είναι ότι οι ίνες που έχουν βρεθεί στα σώματα των προσβεβλημένων ανθρώπων που έχουν την ασθένεια έχουν συνδυαστεί με τις ίνες που βρίσκονται στο νέφος των chemtrails...και σε σταγόνες της βροχής. Αυτό σημαίνει ότι όποιος αναπνέει τον αέρα ενδέχεται να έχει εκτεθεί σ' αυτή την ασθένεια.


Έχουμε όλοι εκτεθεί στην ασθένεια Morgellons μέσω των chemtrails;

Αυτές οι φρικτές πληροφορίες οδηγούν σε σκέψεις.

Δολοφονία του ανθρώπινου πληθυσμού εκ προθέσεως, με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας που δημιούργησε τεχνητά έναν παθογόνο οργανισμό που διασκορπίζεται μέσα από τον συνεχόμενο chemtrails ψεκασμό.Η "ΑΠΑΛΗ" ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ...(VIDEO)

Πουλήσαμε την ψυχή μας στο διάβολο. Εταιρείες, τραγουδιστές, συνθέτες, μουσικοί.

Back To Top