Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ 1ο ΜΕΡΟΣ (VIDEO)

Επαληθεύονται τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών; Δείτε, σκεφτείτε και αποφασίστε...

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΓΕΝΟΣΗΜΩΝ...;

Η πίεση των δανειστών μας για σταδιακή αύξηση της συνταγογράφησης των γενοσήμων στο 60% από 19,8% που είναι σήμερα, είναι de facto και όρος που δεν διαπραγμαυεύεται.
Αναρωτιόμαστε...χρειάζεται πράγματι η Ελλάδα όλα αυτά τα γενόσημα;
Να σημειώσουμε πως η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία γενόσημων είναι η ισραηλινή TEVA.
Μήπως μας λέει κάτι αυτό; 

ΨΥΧΟΤΡΟΠΑ ΦΑΡΜΑΚΑ-ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ 3ο ΜΕΡΟΣ (VIDEO)

Το video στην κυριολεξία καθηλώνει αφήνοντας να φανεί η γυμνή αλήθεια γύρω από τη χορήγηση ψυχοτρόπων φαρμάκων και αποκαλύπτοντας μια απάνθρωπη αλλά καλολαδωμένη χρηματομηχανή.

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ C....(VIDEO)

Τι είναι επιτέλους αυτά τα μυστηριώδη κίτρινα γράμματα "C" που εμφανίστηκαν; Είναι το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας ενημέρωσης των πολιτών από τον σύλλογο ασθενών ήπατος "Προμηθέας", για την ηπατίτιδα C. Τα γράμματα εμφανίστηκαν για τις ανάγκες των γυρισμάτων των ενημερωτικών βίντεο που θα προβληθούν στην τηλεόραση και στο youtube. Μια ιδέα που δημιουργήθηκε πριν 2 χρόνια με αντίστοιχη καμπάνια ενημέρωσης στη Νέα Υόρκη. Στόχο έχει να κεντρίσει την προσοχή του ανυποψίαστου κοινού για μια μεγάλη απειλή που κυκλοφορεί ανάμεσά μας..

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ


Δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης είναι φέτος άγαμοι με εισόδημα έως 30.000 ευρώ, έγγαμοι με εισόδημα έως 40.000 ευρώ με προσαύξηση 3.000 ευρώ για κάθε παιδί και μονογονεϊκές οικογένειες με εισόδημα έως 43.000 ευρώ, όταν υπάρχει ένα παιδί και προσαύξηση 3.000 ευρώ για κάθε επόμενο.

Όσον αφορά τα περιουσιακά κριτήρια δικαιούχοι είναι άγαμοι υπόχρεοι με έως 200.000 ευρώ ακίνητης περιουσίας, έγγαμοι με ακίνητη περιουσία έως 300.000 ευρώ, ενώ από το επίδομα θα εξαιρούνται όσοι έχουν στην κατοχή τους ΙΧ πάνω από 3.000 κυβικά εκατοστά.

Η υπηρεσία για την υποβολή αιτήσεων από τους φορολογούμενους σχετικά με την χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης, είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.gsis.gr, με την επιλογή του σημείου «Υποβολή αίτησης επιδόματος θέρμανσης».

Οι πιστοποιημένοι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τους προσωπικούς κωδικούς που διαθέτουν για να έχουν πρόσβαση σ' αυτή. Για τους φορολογούμενους που δεν είναι πιστοποιημένοι χρήστες, θα αρκεί ο ΑΦΜ και ο αριθμός ειδοποίησης ενός εκκαθαριστικού δήλωσης φορολογίας εισοδήματος των τελευταίων πέντε ετών. Η προκαταβολή του επιδόματος θα καταβάλλεται άμεσα μέσα στις επόμενες ημέρες από την υποβολή της αίτησης, ενώ το επίδομα θα καταβάλλεται στο σύνολό του εντός 20 ημερών.Το επίδομα θέρμανσης ανέρχεται σε 35 λεπτά το λίτρο και κυμαίνεται από 210 έως και 1.050 ευρώ ανάλογα με την περιοχή που κατοικεί ο φορολογούμενος.Back To Top