Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

TOXIC SKIES (VIDEO)

Η ταινία δεν προβλήθηκε ποτέ στην ΕΛΛΑΔΑ...Είναι βασισμένη στο φαινόμενο των ''chemtrails'' ή αλλιώς... στο φαινόμενο των αεροψεκασμών!

ΠΟΣΟΙ Θ' ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ;;;


Το σχέδιο των εβραίων για την έλευση του αντιχρίστου,την παγκοσμιοποίηση και το σφράγισμα των ανθρώπων προχωρά τέλεια!!! Μέσω της τεχνολογίας και

Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ" : FACEBOOK

Κάθε ψηφιακή κίνηση των χρηστών του θα καταγράφει πλέον το Facebook με τη νέα εφαρμογή που έβαλε σε λειτουργία. Η μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (1,15 δισεκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και περισσότερους από τέσσερα εκατομμύρια στην Ελλάδα) δοκιμάζει ένα νέο λογισμικό, που θα του δώσει τη δυνατότητα να παρακολουθεί και να αναλύει την ψηφιακή συμπεριφορά μας. 
Ήδη το Facebook συγκεντρώνει τεράστιο όγκο προσωπικών δεδομένων, ωστόσο, με την άδεια των χρηστών του. Τώρα, όμως, το Facebook αποφάσισ ενα πάει ένα βήμα παρακάτω και να αλιεύσει και άλλα δεδομένα των χρηστών του όπως για πόσο χρονικό διάστημα οι χρήστες αφήνουν τον κέρσορα που εμφανίζεται στην οθόνη τους πάνω από συγκεκριμένο περιεχόμενο (ανάρτηση, φωτογραφία, διαφήμιση κ.λπ.) ή αν η Στήλη Ενημέρωσης (Newsfeed) είναι ή όχι ορατή, την ώρα που πλοηγούνται στο site.
Ο λόγος που το Facebook μετατρέπεται σε… «Μεγάλο Αδελφό» είναι τα δεδομένα που θα καταγράφονται και που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς, όπως η εμφάνιση στοχευμένων διαφημίσεων στα προφίλ των χρηστών.
Back To Top