Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ:"ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ 5.450 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.."

Ξεπερνάει κάθε όριο προκλητικότητας η δήλωσή του βουλευτή της ΝΔ Ιορδάνη Τζαμτζή ότι οι βουλευτές δυσκολεύονται να τα «φέρουν βόλτα» και μάλιστα όπως χαρακτηριστικά είπε «ορισμένοι ξεραίνουν το σκ...το τους για να ζήσουν». Αποκάλυψε ότι ο ίδιος λαμβάνει «μόνο 5.450 ευρώ το μήνα στο χέρι» και ότι αν είναι να παίρνει 2.000 δεν θέλει να είναι βουλευτής. Με 5.500 συν 1.500 από τις επιτροπές συν τα μπόνους, αυτοκίνητα, υπαλλήλους κινητά κτλπ συν οτι όποιος βουλευτής θέλει μπορεί να πάρει άτοκο δάνειο από το ταμείο της βουλής με όποια δικαιολογία θέλει συν το 70% αφορολόγητο... Πως να ζήσει ο άνθρωπος την οικογένεια του;
Σας θυμίζουμε"κύριε" πως ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων, δεν έχει να φάει...
Σας προτείνουμε να βρείτε λοιπόν έναν τρόπο να ενυδατώνεται, αυτό που ξεραίνεται για να ζήσετε, για να το τρώτε τουλάχιστον φρέσκο!!!!


ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Η Χριστουγεννιάτικη Σαρακοστή,  που θα μας οδηγήσει στην " μητρόπολη των Εορτών",
ξεκίνησε.
Καλή μετάνοια να έχουμε όλοι.... Καλή προσευχή, καλή ταπείνωση και υπακοή.... Μακάρι να τα καταφέρουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, ώστε να μπορέσουμε να "ζήσουμε" εκείνη τη μέρα και να την "νιώσουμε" με το μεγαλύτερο πνευματικό κέρδος!!! 
Καλή Σαρακοστή, καλή προετοιμασία σε όλους!!!

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ - ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ 1/1/2014Λ

Στοιχεία που σοκάρουν έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα ο ΟΑΕΔ. Την ώρα που η ανεργία παραμένει καθηλωμένη στα ύψη, την ώρα που ο ΟΑΕΔ έχει συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο ονόματα ανθρώπων χωρίς δουλειά, ο αριθμός των επιδοτούμενων ανέργων μειώνεται δραματικά. Χειρότερη αναμένεται να γίνει η κατάσταση από το νέο έτος καθώς το πλαίσιο γίνεται ακόμη πιο αυστηρό.
 Οι αλλαγές του 2014
Από το νέο έτος

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ..!!!

Έλληνες, όσοι θέλετε να λέγεστε ακόμη έτσι όχι κατ' όνομα αλλά ως πραγματικά παιδιά των Ελλήνων εκείνων που δώσανε τη ζωή τους υπέρ βωμών και εστιών, πρέπει να διώξουμε το κακό συναπάντημα από την πολύπαθη Ελλάδα μας, πρέπει ν' αποτινάξουμε από πάνω μας όλους αυτούς που χρόνια ρουφάνε το αίμα μας, διαβεβαιώνοντας μας πως είναι η μόνη σωτηρία μας.
Κοιτάξτε γύρω σας, δείτε την καθημερινή γενοκτονία....
Έλληνες, η πατρίδα μας αιμορραγεί και μαζί και το μέλλον του λαού μας...
Μόνο όλοι μαζί σαν μια γροθιά μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή σ' αυτόν τον τόπο...
Όλοι μαζί να διώξουμε αυτά τα εξαμβλώματα από πάνω μας....
Όλοι κάτω από την Ελληνική σημαία και Τον Θεό μας!!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΛΥΠΗΤΕΡΑ ΑΓΓΕΛΤΗΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

Ο πόνος μεγάλος για τους γονείς και όλη τη χριστιανική κοινότητα της Συρίας αλλά και όλης της μερίδας του συριακού λαού που ανθίσταται σε παρόμοιους εκβιασμούς της τζιχαιστικής τρομοκρατίας. Τα παιδιά έφυγαν μέσα από την ατμόσφαιρα ασφάλειας και οικογενειακής θαλπωρής που τους προσέφερε το σχολείο τους , μέσα στην παιδική ανεμελιά που δεν θορυβείται από τα τύμπανα του πολέμου.
Σταματήστε τους νεοταξίτες που χρηματοδοτούν κυβερνήσεις για να σκοτώνουν...
Ξυπνήστε επιτέλους...

ΠΟΙΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ;

α) Όσοι αρνούνται τη χάρη του Θεού, την θεία ευσπλαχνία, τη φιλανθρωπία και την Πρόνοια του Θεού.
β) Όσοι περιφρονούν τον θειο νόμο.
γ) Όσοι αρνούνται τις ενέργειες τού Άγιου Πνεύματος και αποδίδουν αυτές σε άλλες δυνάμεις (στις δυνάμεις τού σκότους, στον πονηρό).
δ) Όσοι αρνούνται τις δωρεές και τούς καρπούς τού Άγιου Πνεύματος. Οι Φαρισαίοι βλασφημούσαν κατά τού Άγιου Πνεύματος όταν έλεγαν ότι: «Ούτος ουκ εκβάλλει τά δαιμόνια ειμή εν τω Βεελζεβούλ, άρχοντι των δαιμονίων» (Ματθ. ιβ', 24).


 ε) Όσοι έχουν περισσή πεποίθηση στην ευσπλαχνία [μόνο] τού Θεού και αρνούνται τη δικαιοσύνη Του.
στ) Όσοι δεν έχουν καμιά ελπίδα στον Θεό (δηλαδή, όσοι έπαψαν νά ελπίζουν στον Θεό και απελπίστηκαν).
ζ) Όσοι αθετούν την πίστη στον Υιό τού Θεού, τον Κύριο μας Ιησού Χριστό.
η) Όσοι πολεμούν την αλήθεια και τη δικαιοσύνη.
θ) Οι κακόδοξοι πού καταδιώκουν την Εκκλησία.
ι) Οι απεγνωσμένοι (δηλαδή, όσοι κυριεύτηκαν τελείως από την απελπισία και αρνούνται την παντοδυναμία, τη φιλανθρωπία, την αγαθότητα και την Πρόνοια τού Θεού)].
Back To Top