Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΞΑΝΘΟΝ ΓΕΝΟΣ" ΠΟΥ ΘΑ.........ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ;;; ( VIDEO )

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ....


Ανακαλύθηκε Αρχαία Πόλη απο την βιβλική εποχή !!! (ΦΩΤΟ)Αρχαία Πόλη απο την βιβλική εποχή !!! ανακαλύφθηκε κάτω από ερείπια στο Ισραήλ.
 
Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ίχνη μίας άγνωστης, του 14ου Π.Χ. αιώνα,  πόλης τής Χαναάν  η οποια έχει θαφτεί κάτω από τα ερείπια  μιας άλλης πόλης στο Ισραήλ.


Τα ίχνη περιλαμβάνουν ένα αιγυπτιακό φυλαχτό του Αμενχοτέπ ΙΙΙ και πολλά αγγεία από την Ύστερη Εποχή του Χαλκού. Ανακαλύφθηκαν στην περιοχή της Gezer, μιας αρχαίας πόλης τής Χαναάν.

Το Gezer ήταν κάποτε ένα σημαντικό κέντρο που βρισκόταν στο σταυροδρόμι των εμπορικών δρόμων μεταξύ της Ασίας και της Αφρικής, δήλωσε ο Steven Ortiz, συν-διευθυντής των ανασκαφών της περιοχής και μελετητής της Βίβλου στη Νοτιοδυτική Baptist Theological Seminary στο Fort Worth του Τέξας.

Βιβλική πόλη

Η αρχαία πόλη της Gezer υπήρξε μια σημαντική περιοχή από την εποχή του Χαλκού , γιατί βρισκόταν στο δρόμο της θάλασσας, ή «Via Maris», ένα αρχαίο εμπορικό δρόμο που συνέδεε την Αίγυπτο, τη Συρία, την Ανατολία και τη Μεσοποταμία.

Η πόλη είχε αποκλειστεί επί πολλούς αιώνες, από τους Χαναναίους, τους Αιγύπτιους και τους Ασσύριους. Οι Βιβλικές αφηγήσεις από τον 10ο αιώνα περίπου περιγράφουν έναν Αιγυπτιο Φαραώ που δίνει την πόλη στον Βασιλιά Σωλομώντα ως δώρο για το γάμο με την κόρη του!!!.

"Έχει αλλάξει πολλά χέρια σε όλη την ιστορία," είπε ο Ortiz στο LiveScience, αναφερόμενος στην πόλη…

Το Gezer κατέχει επίσης μερικές από τις μεγαλύτερες υπόγειες σήραγγες νερού της αρχαιότητας, που ήταν πιθανότερο να τις χρησιμοποιούσαν για να κρατήθει η παροχή νερού ασφαλης κατά τη διάρκεια μιας πολιορκίας .

«Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι μια πόλη που είχε σημασία για την βασίλεια του Ισραήλ και του Ιούδα να έχει παλαιότερη ιστορία και σίγουρα έχει παίξει ένα σημαντικό ,πολιτικό και στρατιωτικό ρόλο πριν από εκείνη την εποχή," δήλωσε ο Vaughn στο LiveScience.


ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ !!! (VIDEO)

ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΙ Η.Π.Α. ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΛΟΤΟ.
ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΟΚ 22άχρονης ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ.


Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Καρδίτσας από τον θάνατο μιας 22χρονης κοπέλας.

Η κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες, έβαλε τέρμα στη ζωή της μέσα στο σπίτι της, αφού βρέθηκε απαγχονισμένη το μεσημέρι της Κυριακής από τη μητέρα της στο δωμάτιό της.
Η 22χρονη είναι κόρη γνωστού επιχειρηματία της πόλης, ενώ τα αίτια της τραγωδίας ερευνά η Α.Δ. Καρδίτσας.

ΠΗΓΗ: thessalianews

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΣΥΓΚΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ !!!

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της Συγκλήτου της έκτακτης συνεδρίας της 18ης Νοεμβρίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Σύγκλητος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στη σημερινή έκτακτη συνεδρία της 18ης Νοεμβρίου 2013, ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:
Το Ε.Κ.Π.Α στο σύνολό του (διδακτικό προσωπικό, λοιπό διδακτικό προσωπικό, διοικητικό προσωπικό και φοιτητές) δηλώνει τη σταθερή θέση του να λειτουργήσει αμέσως επιτελώντας την αποστολή του ως Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος υπό συνθήκες ομαλότητας, οι οποίες δυστυχώς δεν υφίστανται στην παρούσα φάση λόγω των διάτρητων από νομικής και ηθικής άποψης αποφάσεων του Υπουργείου Παιδείας (έωλη μοριοδότηση απογραφέντων υπαλλήλων, παραπομπή στο πειθαρχικό συμβούλιο των μη απογραφέντων προκειμένου να τεθούν σε καθεστώς αργίας και επομένως εκτός Πανεπιστημίου).


Δηλώνει την άρνηση του διδακτικού προσωπικού να προσέλθει στις αίθουσες διδασκαλίας υπό την εποπτεία αστυνομικών δυνάμεων, όπως ελέχθη από τον Υπουργό Παιδείας.


Τα μέλη της Συγκλήτου, ενόψει της εξαιρετικά κρίσιμης και αδιέξοδης κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το Πανεπιστήμιο, θέτουν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του Πρύτανη.
Ζητεί συνάντηση του Πρύτανη και αντιπροσωπίας μελών της Συγκλήτου με τον Πρωθυπουργό και τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, προκειμένου να παρέμβουν ώστε να αρθεί το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στο Πανεπιστήμιο και το οδηγεί σε αντικειμενική αδυναμία εκτέλεσης όλων των λειτουργιών του.
Η Σύγκλητος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών


Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ Π.Γ.Ν. Θεσσαλονίκης "Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ" ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ !!!
 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ)
                                            
  Αρ. Φύλλου 2123

Την κατάργηση οργανικών και προσωποπαγών θέσεων του μόνιμου και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου

αορίστου χρόνου προσωπικού του Πρώτου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ και συγκεκριμένα

των προβλεπόμενων θέσεων του άρθρου 17 «Οργάνωση και λειτουργία του Παραρτήματος του Π.Γ.Ν.Θ. «ΑΓΙΟΣ

ΠΑΥΛΟΣ» (πρώην Β΄ Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ) της αριθ. Υ4α/οικ.112151 (ΦΕΚ 3314/Β΄/2012), όπως

αναλυτικά προσδιορίζονται ως ακολούθως:
Back To Top