Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ. ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ. (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ).

Συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες για αγνοούμενους από την κακοκαιρία  στις αρμόδιες υπηρεσίες  του νησιού, με έρευνες να πραγματοποιούνται από αστυνομία, πυροσβεστική, εθελοντικές ομάδες και λιμενικό.Πιο συγκεκριμένα οι πληροφορίες για αγνοούμενους αναφέρονται σε όχημα που παρασύρθηκε στη γέφυρα της Κρεμαστής με τρεις εκπαιδευτικούς. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο ένας απεγκλωβίστηκε ενώ τους δυο τους παρέσυρε ο ποταμός στη θάλασσα. Άλλοι μάρτυρες αναφέρουν ότι οι άλλοι δυο βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους καθώς απεγκλωβίστηκαν προς τη θάλασσα. Αρχικά πληροφορίες από συνεργεία ανέφεραν το rodosreport ότι οι δυο εκπαιδευτικοί βρέθηκαν, κάτι που όπως φαίνεται ήταν υπό σύγχυση και δεν ίσχυε, απόλυτα κατανοητό λόγω της κατάστασης που επικρατεί.

Ο κ. Χατζηδιάκος ανέφερε ότι άνδρες ψάχνουν στον ποταμό με φακούς, ενώ σκάφη του λιμενικού βγήκαν για έρευνες στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ιαλυσού και Κρεμαστής.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα συνεργεία διάσωσης βρήκαν ακόμα έναν αγνοούμενο καλά στην υγεία του στην παραλία που παρέσυρε ο ποταμός κοντά στην Ιαλυσό, ενώ ένα κορίτσι που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στον Αρχάγγελο, διασώθηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Την ίδια στιγμή αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης μιλάνε για νεκρούς !!! από την κακοκαιρία στη Ρόδο, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής από καμία αρμόδια υπηρεσία.  Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία. 
ΠΗΓΗ:rodosreport   

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ;

Αυτό είναι το σήμα της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος!!! Αυτό το σώμα που είναι υπεύθυνο για την τήρηση του συντάγματος και την τήρηση των νόμων στη χώρα. Με όλο το σεβασμό προς τον θεσμό της δικαιοσύνης και τους εκλεκτούς λειτουργούς της, θα θέλαμε να κάνουμε τις εξής ερωτήσεις: Γνωρίζουν άραγε όλοι οι αξιότιμοι Εισαγγελείς της Ελλάδος μας, ότι το σήμα της ενώσεώς τους είναι μια επτάφωτη λυχνία, δλδ., ένα εβραικό-σιωνιστικό σύμβολο; Και εάν μεν το γνώριζαν, πως το δικαιολογούν; Εάν δε πάλι δεν το γνώριζαν, τι πρόκειται να πράξουν από δω και πέρα;  
Για να αναρωτηθούμε τώρα και για κάτι άλλο...
Ποιοι υπογράφουν τις εκλογές με τα αποτελέσματα εδώ και 200 χρόνια που τους δίνει το Υπηρεσιακό Υπουργείο Εσωτερικών; Τίνος είναι η εταιρεία  SINGULAR LOGIC SA, που έχει το λογισμικό των εκλογών και δεν το δίνει για έλεγχο σε κανέναν με την δικαιολογία ότι είναι πατέντα; 
Το αφήνουμε στην δημιουργική φαντασία σας..!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (VIDEO)

Η μουσική βιομηχανία έχει ξεφύγει τελείως και έπαψε να ασχολείται πλέον με υποσυνείδητα μηνύματα...Τραγούδι με τίτλο: (EveryBody Gonna Die) (όλοι πρόκειται να πεθάνουν) και τον πανεπόπτη οφθαλμό να βρίσκεται παντού, δείχνοντας την απόλυτη καταστροφή του πλανήτη και το τέλος του κόσμου... Προσπάθεια εκφοβισμού που δεν μας αγγίζει γιατί πιστεύουμε στον Παντοδύναμο Θεό που χαρίζει αγάπη και ελπίδα. Στο βίντεο απλά τα τέκνα του Σατανά πλέον έχουν ξεφύγει και δείχνουν απο ποιούς ελέγχετε ΚΑΙ η μουσική βοιμηχανία...

ΥΠΕΡΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ(;)

 Η Αγκυρα συγκεντρώνει στρατιωτικό υλικό καθώς και στρατό, προκαλώντας εύλογη ανησυχία στο ελληνικό Πεντάγωνο.
Το τελευταίο διάστημα στην ανατολική πλευρά του ποταμού βρίσκονται, μεταξύ άλλων, αμφίβιες γέφυρες Samur, γεφυροφόρο Μ48 της 65ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, Leopard 2A4, αναβαθμισμένα Μ60Τ Sabra Mk III, άρματα μηχανικής διάσπασης ναρκοπεδίων τύπου Keiler και άλλα σύγχρονα οπλικά συστήματα. Βέβαια και η Ελλάδα από την πλευρά της παρατάσσει στον Εβρο στρατιωτικές δυνάμεις με Leopard-2 HEL και Leopard-2A4 και άλλα σύγχρονα οπλικά συστήματα.
Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές στον Εβρο, η πυκνή συγκέντρωση στρατευμάτων και από τις δύο πλευρές σημαίνει ότι όποιος καταφέρει να διασπάσει πρώτος τις αντίπαλες γραμμές, θα έχει τη δυνατότητα να αποκόψει αμέσως, με έναν κυκλωτικό ελιγμό, σχεδόν επί τόπου, μεγάλες εχθρικές μονάδες. Αυτή η υπερσυγκέντρωση τουρκικών στρατευμάτων στον Έβρο ανησύχησε τον υφυπουργό Άμυνας Αθανάσιο Δαβάκη, ο οποίος έχει κάνει σχετική δημόσια αναφορά.
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης μιλώντας στη Βουλή προειδοποίησε για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, επικαλούμενος τον υφυπουργό Αμυνας Αθανάσιο Δαβάκη. Το ενδεχόμενο στρατιωτικής σύρραξης με την Τουρκία είναι πιθανό, σύμφωνα με τον Απόστολο Κακλαμάνη.
«Οι σημερινοί νέοι μπορεί να χρειαστεί να πολεμήσουν για την πατρίδα, όπως έκαναν οι πατεράδες και οι παππούδες τους» προειδοποίησε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής στην ομιλία του. Ο κ. Κακλαμάνης επικαλέστηκε αναφορές του υφυπουργού Αμυνας Αθανάσιου Δαβάκη περί συγκέντρωσης στρατιωτικών δυνάμεων στα χερσαία σύνορα, προκειμένου να απευθύνει μήνυμα ενότητας προς την πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 Στο μεταξύ, η Πολεμική Αεροπορία, αποδεχόμενη την πρόσκληση της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας, προγραμματίζει να συμμετάσχει στην ισραηλινή πολυεθνική άσκηση «Blue Flag 2013», από την Τετάρτη 13 έως και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013, με τέσσερα (4) αεροσκάφη F-16 Block 52+ της 340Μ.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ "ΕΦΑΓΕ" Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ

Υποεπιτροπή του κογκρέσου με αυστηρό μήνυμά της καλεί την τουρκική κυβέρνηση ν' ανοίξει αμέσως την Σχολή της Χάλκης. Συγκεκριμένα, ομόφωνα ενέκρινε η αρμόδια υποεπιτροπή του Κογκρέσου των ΗΠΑ ψήφισμα το οποίο καλεί την τουρκική κυβέρνηση να επαναλειτουργήσει την Θεολογική Σχολή στην Χάλκη, άνευ όρων και χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση!!! Παρόλο που το ψήφισμα θα πρέπει να υποβληθεί στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων προτού υποβληθεί στο Κογκρέσο προς ψήφιση, έχει την σημασία του και αποτελεί αυτόνομο μήνυμα για την αμερικανική θέση στο θέμα. Αξιοσημείωτο είναι πως το εν λόγω ψήφισμα υιοθετήθηκε ενώ βρισκόταν για επίσκεψη στην Ουάσινγκτον ο τούρκος υπουργός εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.
Back To Top