Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ (VIDEO)

Τα υποσυνείδητα μηνύματα πλέον είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας δυστυχώς. Βομβαρδιζόμαστε συνεχώς με αθέμιτο τρόπο για πολλούς λόγους, όπως διαφήμιση προιόντων, πολιτικές σκοπιμότητες, διαστρέβλωση των ηθικών αξιών, απαξίωση της ιστορικής συνειδητότητας μας και γενικά για την κατεύθυνση των μαζών. Κάποιες φορές αυτές οι μεθοδεύσεις ξεσκεπάζονται και απλά παύουμε να δίνουμε σημασία με αποτέλεσμα να αποτυγχάνουν του σκοπού τους. Τι γίνεται όμως όταν αυτά τα μηνύματα στοχεύουν στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ επίπεδο μας και μας καθιστούν ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΥΣ σε αποκρυφιστικές τελετουργικές πράξεις άλλων ;;;; Οσο και αν φαντάζει αυτό εξωπραγματικό ή και φανταστικό σε πολλούς απο εμάς δεν παύει ν' αποτελεί ένα γεγονός που ίσως να υφίσταται εδώ και δεκαετίες.

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ (ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ Η ΜΙΣΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;)

«Κάποιος άρχοντας ρώτησε τον Ιησού: «Αγαθέ Διδάσκαλε, τι να κάνω για να κληρονομήσω την αιώνια ζωή;» Ο Ιησούς του απάντησε: «Γιατί με αποκαλείς “αγαθό”; Κανένας δεν είναι αγαθός, παρά μόνο ένας, ο Θεός. Ξέρεις τις εντολές: μη μοιχεύσεις, μη σκοτώσεις, μην κλέψεις, μην ψευδομαρτυρήσεις, τίμα τον πατέρα σου και τη μητέρα σου». Κι εκείνος του είπε: «'Ολα αυτά τα τηρώ από τα νιάτα μου». 'Οταν τ' άκουσε ο Ιησούς του είπε: «'Ενα ακόμη σου λείπει: πούλησε όλα όσα έχεις και δώσε τα χρήματα στους φτωχούς, κι έτσι θα έχεις θησαυρό κοντά στον Θεό· κι έλα να με ακολουθήσεις». Μόλις εκείνος τ' άκουσε αυτά, πολύ στενοχωρήθηκε, γιατί ήταν πάμπλουτος.
'Οταν ο Ιησούς τον είδε τόσο στενοχωρημένον, είπε: «Πόσο δύσκολα θα μπουν στη βασιλεία του Θεού αυτοί που έχουν τα χρήματα!Ευκολότερο είναι να περάσει καμήλα μέσα από βελονότρυπα, παρά να μπει πλούσιος στη βασιλεία του Θεού». 'Οσοι τον άκουσαν είπαν: «Τότε ποιος μπορεί να σωθεί;» Κι εκείνος τους απάντησε: «Αυτά που για τους ανθρώπους είναι αδύνατα, για το Θεό είναι δυνατά».(Λουκ. 18, 18-27)
- See more at: http://www.amen.gr/article15997#sthash.uJ96ZzL8.dpuf
Εκεῖνο τὸν καιρό, κάποιος ἄρχοντας πλησίασε τὸν Ιησοῦ καὶ τοῦ εἶπε· «᾿Αγαθὲ Διδάσκαλε, τί νὰ κάνω γιὰ νὰ κληρονομήσω τὴν αἰώνια ζωή;» ῾Ο ᾿Ιησοῦς τοῦ ἀπάντησε· «Γιατί μὲ ἀποκαλεῖς “ἀγαθό”; Κανένας δὲν εἶναι ἀγαθός, παρὰ μόνο ἕνας, ὁ Θεός. Ξέρεις τὶς ἐντολές· μὴ μοιχεύσεις, μὴ σκοτώσεις, μὴν κλέψεις, μὴν ψευδομαρτυρήσεις, τίμα τὸν πατέρα σου καὶ τὴ μητέρα σου». Κι ἐκεῖνος τοῦ εἶπε· «῞Ολα αὐτὰ τὰ τηρῶ ἀπὸ τὰ νιάτα μου». ῞Οταν τ’ ἄκουσε ὁ ᾿Ιησοῦς τοῦ εἶπε· «῞Ενα ἀκόμη σοῦ λείπει· πούλησε ὅλα ὅσα ἔχεις καὶ

AYTA ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ( ; ) ΛΟΓΩ ΤΟΥ...ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ;;;

Παραθέτουμε τα μεγαλυνάρια της Μεγάλης Εβδομάδος που θα μπορούσαν να απαλειφθούν εξαιτίας του «αντιρατσιστικού» νόμου με την αιτιολογία ότι προσβάλλουν του σταυρωτές του Κυρίου μας. Μερικά απο τα κείμενα που θα μπορούσαν να…λογοκριθούν είναι τα εξής:

«Ως πικράς εκ κρήνης της Ιούδα φυλής οι απόγονοι εν λάκκω κατέθεντο τον τροφέα μανναδότην Ιησούν».


«Αλαζών Ισραήλ, μιαιφόνε λαέ, τι παθών τον Βαρραβάν ηλευθέρωσας, τον Σωτήρα δε παρέδωκας σταυρώ».

«Φθονουργέ, φονουργέ και αλάστορ λαέ, καν σινδόνας και αυτό σουδάριον αισχύνθητι αναστάντος του Χριστού».

«Αραβιανόν, σκολιώτατον γένος Εβραίων, έγνως την ανέγερσιν του ναού. Δια τι κατέκρινας τον Χριστόν;».

«Καν τους εκ νεκρών επαισχύνθητε, ω Ιουδαίοι, ους ο ζωοδότης ανέστησεν, ον υμείς εκτείνατε φθονερώς».

«Κατά τον Σολομώντα βόθρος βαθύς το στόμα Εβραίων παρανόμων».

«Εβραίων παρανόμων εν σκολιαίς πορείαις τρίβολοι και παγίδες».

«Συναπολούνται πάντες οι σταυρωταί σου, Λόγε, Υιέ Θεού παντάναξ».

«Διαφθοράς εις φρέαρ συναπολούνται πάντες οι άνδρες των αιμάτων».

ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΠΡΙΝ "ΧΑΣΟΥΜΕ" ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Χάνουμε τα παιδιά μας!!!
Όσοι έχουν παιδιά στην ηλικία των 20, 25, 30 ετών, σε ηλικία δηλαδή που μπορούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της καταστροφής του μέλλοντός τους, καταλαβαίνουν τί εννοώ.. Τα βλέπουμε να τριγυρνούν σαν ζαλισμένα, απελπισμένα, μη βλέποντας οδό διαφυγής, μη μπορώντας να προγραμματίσουν κάποιο μέλλον. Δεν μπορούν όλα να διαφύγουν στο εξωτερικό για κάποια καλύτερη τύχη. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!!! Τα περισσότερα μένουν εδώ, να ”φυλάττουν” προδομένες ”Θερμοπύλες”... Ποιες θα είναι οι βαθύτερες σκέψεις τους..; Αυτές που δεν μας λένε..; Τί θα σκέφτονται, για μας και το μέλλον που τους επιφυλάξαμε...(;)
Το μέλλον που τους φτιάξαμε, όχι γιατί ”τα φάγαμε”,
(σιγά τη μεγάλη ζωή που κάναμε!), αλλά ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!! 

Όσοι αισθανόμαστε έστω και ψήγματα ενοχής απέναντι στα παιδιά μας, σε όλα τα παιδιά της νέας γενιάς, πρέπει να.... δράσουμε. Πρέπει να επανορθώσουμε πάση θυσία το κακό που προξενήσαμε.
Να μπούμε εμείς πρώτοι μπροστά, και να ανατρέψουμε με ειρηνικούς αγώνες, πρώτα την δωσίλογη αυτή ”κυβέρνηση”, και κατόπιν όλο το πλέγμα διαπλοκής που στηρίζει αυτό το διεφθαρμένο κοινωνικοπολιτικό σύστημα. Έτσι θα εξιλεωθούμε.. Και θα σώσουμε καὶ τα παιδιά μας!!!

ΒΕΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Η ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

Την πόρτα του δημαρχείου και όχι τα σκαλιά της εκκλησίας επιλέγουν όλο και περισσότερα ζευγάρια και αυτό γιατί θεωρούν την τέλεση του θρησκευτικού γάμου ως πολυτέλεια στον καιρό της κρίσης που βιώνουμε. Μάλλον αδυνατούν να διακρίνουν το ιερό μυστήριο του γάμου και την παρουσία του Χριστού σ' αυτό. Οι θρησκευτικοί γάμοι μειώθηκαν κατά 15,64%.
Ο πολιτικός γάμος δεν είναι Γάμος, αλλά μια νομική πράξη. Για το κράτος είσαι παντρεμένος/νη με όλες τις σχετικές υποχρεώσεις, αλλά για το Θεό και την Εκκλησία δεν είσαι παντρεμένος με αποτέλεσμα να μην έχεις τη βοήθεια της Θείας Χάριτος στην αντιμετώπιση των δυσκολιών του Γάμου. Οι περισσότεροι, που κάνουν πολιτικό γάμο κι αργότερα θρησκευτικό, το κάνουν με τη δικαιολογία, ότι, ενώ χρειάζονται τη ληξιαρχική πράξη για πρακτικούς λόγους (οικογενειακό επίδομα, κοινωνική ασφάλιση, στεγαστικό δάνειο κλπ) ή ακόμη χειρότερα επειδή προέκυψε κάποια εγκυμοσύνη, δεν είναι ακόμη "έτοιμοι" για Γάμο. Τι σημαίνει όμως έτοιμοι για Γάμο; Συνήθως εννοούν ότι δεν είναι έτοιμοι:
- να κάνουν ένα Γάμο με εκατοντάδες καλεσμένους, που συνοδεύεται από ένα πολυέξοδο γλέντι,
- δεν έχουν σίγουρη δουλειά και οι δύο,
- δεν έχουν έτοιμο ένα πλήρως εξοπλισμένο σπίτι κατά προτίμηση ιδιόκτητο. 
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να ζήσει σ' αυτή τη ζωή χωρίς τη βοήθεια του Θεού, μπορεί να κάνει ότι είδους Γάμο θέλει. Όποιος όμως αισθάνεται ότι χρειάζεται σε κάθε του βήμα τη βοήθεια του Θεού, δεν έχει νόημα να προχωρήσει στο σοβαρότερο βήμα της ζωής του χωρίς την ευλογία του Θεού.
Ας γίνει κατανοητό σε όλους ότι η ακολουθία του Γάμου δεν είναι μία απλή (ιδιωτική) προσευχή των μελλονύμφων αλλά μια επίσημη σύναξη της εκκλησίας μας, στην οποία παρίσταται αοράτως ο ίδιος ο Χριστός, για να προσφέρει στο ζευγάρι τη Χάρη Του που θα τους ενώνει σε μία ψυχοσωματική ενότητα και κοινωνία.
Back To Top