Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΚ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ. ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΚΤΕΛ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΧΣοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγο, στην Κοιλάδα των Τεμπών. Ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εγκλωβισμένους ανθρώπους, σε οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, ενώ μεγάλη είναι η κινητοποίηση Αστυνομίας, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικής.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ, με νταλίκα και ΙΧ.

Δεκαοχτώ ασθενοφόρα από όλη τη Θεσσαλία σπεύσουν στα Τέμπη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες.

Πριν από λίγο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα 8 τραυματίες σε Γενικό και Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.


ΠΗΓΗ: larissanet.gr

25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Σήμερα, η Αγία μας Εκκλησία τιμά την μνήμη της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης. Η Αγία Αικατερίνη είναι μία από τις μεγαλύτερες εκκλησιαστικές προσωπικότητες όλων των εποχών.
Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από πλουσίους γονείς.
Εξαιτίας αυτής της καταγωγής είχε την ευκαιρία να μαθητεύσει κοντά σε μεγάλους δασκάλους και να διδαχθεί την Ελληνική Φιλοσοφία, ξένες γλώσσες και την ιατρική επιστήμη. Την Χριστιανική Πίστη την διδαχθηκε από έναν ασκητή που επισκέφτηκε και κατόπιν βαπτίσθηκε.
Ήταν αληθινή Χριστιανή. Η ζωή της ήταν πλημμυρισμένη από το Φως του Χριστού. Δεν κατανάλωνε τη ζωή της στα δευτερεύοντα και επουσιώδη πράγματα.

Τα χαρίσματα που είχε η Αγία Αικατερίνη δεν τα χρησιμοποίησε για δικό της όφελος και συμφέρον. Τα πρόσφερε θυσία στον Χριστό. Και ο Χριστός της τα ανταπέδωσε με το παραπάνω. Κέρδισε τον Παράδεισο και έγινε Αγία της Εκκλησίας Του.

ΟΥΑΙ ΔΕ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ..!!!

Ο Ιησούς Χριστός ονομάζει υποκριτές τους Γραμματείς και τους Φαρισαίους. 
Αλλά ποιοι είναι αυτοί;;;
ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ!!! ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ… ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!!
Είσαστε αντίχριστοι και σιωνιστές....
Βαδίζεται βάσει σχεδίου...
 
Ξεχνάτε προφανώς ότι ακόμη και εάν την γλυτώσετε σ’ αυτή την ζωή, δεν πρόκειται να την γλυτώσετε σε καμμία περίπτωση στην άλλη, εάν βέβαια πιστεύετε ακόμη σ’ αυτήν, που πολύ αμφιβάλλω...
Back To Top