Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

  • Με αμφιβόλου ποιότητας σκευάσματα θα «θεραπεύεται» εφεξής ο Έλληνας ασθενής , αφού ο έλεγχος και η ποιότητα των φαρμάκων αποτελούν πολυτέλεια στην Ελλάδα των "πλεονασματικών" προϋπολογισμών. Ο υπουργός Υγείας και η τρόικα έχουν δώσει τα χέρια, προκειμένου να εκτοξευθεί στο 60% η χορήγηση γενοσήμων στη χώρα μας, ενώ γιατροί- πωλητές θα ελέγχονται ηλεκτρονικά για το αν "πιάνουν τους στόχους" και οι αποτελεσματικοί "dealers" θα επιβραβεύονται με «νόμιμες» μίζες από το κράτος.
Η μνημονιακή δημοσιονομική δέσμευση για μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης στα 2 δισ. ευρώ μεταφράζεται ευθέως σε ραγδαία επιδείνωση της υγείας του μέσου Έλληνα, αυτό είναι ένα πρώτο συμπέρασμα επώδυνο και άμεσα αντιληπτό. Λιγότερο γνωστό είναι ότι πίσω από τις συμφωνίες κυβέρνησης και τρόικας κρύβεται ένας βρόμικος χορός συμφερόντων, αφού η ελληνική αγορά φαρμάκου ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της σε πολυεθνικές -εταιρείες κολοσσούς, παραγωγούς γενοσήμων αμφιβόλου ποιότητας. 
 
Πηγή;  avgi.gr

ΣΕΡΑΦΕΙΜ:ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ, ΘΑ ΑΦΟΡΙΣΤΟΥΝ.

Με αφορισμό απειλεί ο μητροπολίτης Πειραιά, Σεραφείμ, τους βουλευτές που θα ψηφίσουν την τροπολογία για την ένταξη των ομοφύλων ζευγαριών στο Σύμφωνο Συμβίωσης.
Η νομοθετική ρύθμιση έρχεται λίγες ημέρες μετά την καταδίκη της Ελλάδας από το Δικαστήριο του Στρασβούργου, που έκρινε αντίθετο με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου τον αποκλεισμό των ομόφυλων ζευγαριών από το Σύμφωνο Συμβίωσης.
Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της μητροπόλεως Πειραιά ο Σεραφείμ τονίζει ότι η συγκεκριμένη τροπολογία «θέτει πλέον κατά τρόπο φρικιαστικό στη χώρα μας την θεσμοθέτηση της ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας και την κατοχύρωση της ψυχοπαθολογικής εκτροπής της ομοφυλοφιλίας».
«Κατά την τραγική αυτή ώρα» ο μητροπολίτης Πειραιά αναφέρει ότι αποστέλλει επειγόντως αίτηση έκτακτης συγκλήσεως της ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδας «για την αντιμετώπιση του θέματος και την επιβολή των δεόντων κατά το εξαίρετο παράδειγμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Μολδαβίας».
Καλεί, μάλιστα, την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην υλοποίηση «αυτής της ύβρεως κατά του Θεού και των ανθρώπων».


Πηγή:  Newsroom ΔΟΛ

ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ

 Η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, προχώρησε στην αγιοκατάταξη του Γέροντος Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη. 

Ο γέροντας Πορφύριος ήταν ήδη άγιος στις καρδιές όλων όσων τον γνώρισαν αλλά και σε όλων των Ορθόδοξων Χριστιανών.
Η Αγιοκατάταξη του Αγίου γίνεται πρώτα στις καρδιές των πιστών και μετά έρχεται η Ιεραρχία απλά να το επισημοποιήσει. 

Άγιε Πορφύριε Πρέσβευε υπέρ της σωτηρίας των ψυχών ημών.
Αναμένουμε από την Μητέρα Εκκλησία και την αγιοκατάταξη του μακαριστού Γέροντα  Παϊσίου....

Πηγή: Θάνος Εύη
Back To Top