Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ

Πώς ελευθερώνεις μία σκέψη; Και γιατί δεν είναι ελεύθερη από τη φύση της; Τι την κρατά παγιδευμένη; Σκέψεις κάνουμε όλοι, κάθε μέρα, για τα πάντα. Τι θα συνέβαινε αν τις αφήναμε να κυκλοφορούν ελεύθερες; Οι σκέψεις που μένουν παγιδευμένες στο μυαλό μπορεί να έχουν σημαντική επίδραση στον άνθρωπο που τις κάνει, αλλά μηδαμινή επίδραση στην κοινωνία. Είναι κρίμα μία σκέψη να σαπίζει μέσα στο μυαλό. “Λευτεριά στη σκέψη”. Χρειαζόμαστε περισσότερες σκέψεις να κυκλοφορούν ελεύθερες, αντί να ασφυκτιούν μέσα σε κουρασμένα μυαλά. Ας τους κάνουμε τη χάρη.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ 100 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ. 1 ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ 54 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ. (ΦΩΤΟ)

ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ 100 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΥΚΝΗΣ ΟΜΙΧΛΗΣ , ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ 54 ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΟΥΝ.
ΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΔΕΚΑΔΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΨΥΧΟΥΣ.


ΠΗΓΗ: telegraph


Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2013...

Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το πρωί στο κοινωνικό παντοπωλείο της Καλλιθέας. Ανθρωποι στριμώχτηκαν στην ουρά, σπρώχτηκαν, έβαλαν στην άκρη την αξιοπρέπειά τους για λίγα τρόφιμα. Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε ήταν περισσότερος απ' όσος περίμεναν οι υπεύθυνοι οι οποίοι προσπαθούσαν να εξυπηρετήσουν όλους τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί για μια σακούλα τρόφιμα γιατί πολύ απλά τα είχαν ανάγκη. 

Πηγή: iefimerida

ΕΤΣΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ!!!

"Στη Ρωσία ζουν Ρώσοι. Οποιαδήποτε μειονότητα από οπουδήποτε, αν θέλει να ζει στην Ρωσία, και να τρώει φαγητό στην Ρωσία, θα πρέπει να μιλάει ρωσικά και να σέβεται τους ρωσικούς νόμους.
Αν επιθυμούν το νόμο της Σαρίας, τους συμβουλεύουμε να πάνε σε εκείνα τα μέρη που είναι νόμος του κράτους τους. Δεν θα τους χορηγήσουμε ειδικά προνόμια και δεν θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τους νόμους μας έτσι ώστε να ταιριάζουν στις επιθυμίες τους, ανεξάρτητα πόσο δυνατά θα φωνάζουν περί διακρίσεων...Τα Ρωσικά έθιμα και παραδόσεις δεν είναι συμβατά με την έλλειψη της κουλτούρας ή του πρωτόγονου τρόπου ζωής των εισαγώμενων μειονοτήτων".

Τάδε έφη Πούτιν!!!! 

Θυμίζουμε τα λόγια του στους υπόλοιπους...."ηγέτες"...!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Οργή και αγανάκτηση προκαλούν τα απανωτά κρούσματα βανδαλισμών σε εκκλησίες της Κρήτης. "Θύμα" αυτή τη φορά έπεσε το ξωκλήσι του Τιμίου Σταυρού στον Βαρσαμά, λίγα χιλιόμετρα από τα Ανώγεια.
Δεν δίστασαν να ρίξουν κάτω τις εικόνες στην προσπάθεια τους να βρουν χρήματατα.
Οι δράστες μπήκαν στο ξωκλήσι και άρχισαν να ρίχνουν κάτω τα πάντα. Στη συνέχεια έγραψαν στους τοίχους αραβικά συνθήματα.
Οι δράστες δεν άφησαν τίποτα όρθιο στο πέρασμα τους.
Για την υπόθεση, ασχολείται και η Ασφλάλεια Ρεθύμνου.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!! Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΡΧΙΣΕ...

Η Ευρώπη ισλαμοποιείται...Δείτε και φρίξτε!!!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ

Περίπου 21.000 υπογραφές έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, το ψήφισμα της ομογενειακής οργάνωσης Hellenic American Leadership Council (Συμβούλιο Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας), με αίτημα να μην μετατραπεί η Αγία Σοφία, στην Κωνσταντινούπολη, σε τζαμί.
Οπως επισημαίνεται στο κείμενο του ψηφίσματος, επιτροπή του τουρκικού κοινοβουλίου εξετάζει αίτηση που υπέβαλαν πολίτες για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας, που λειτουργεί από το 1934 ως μουσείο, σε τζαμί.
Σχέδιο νόμου έχει εισαχθεί για την μετατροπή της και πάλι σε «σύμβολο κατάκτησης» της Κωνσταντινούπολης, ενώ τον Νοέμβριο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τουρκίας υποσχέθηκε ότι το κτίριο σύντομα θα «χαμογελά» ξανά, ως τέμενος.
Το ψήφισμα θα παραδοθεί στην UNESCO, η οποία, το 1985, έχει κηρύξει την Αγία Σοφία Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομίας.
Η AHEPA, με ανακοίνωση της, απευθύνει κάλεσμα για ανάληψη δράσης για το ζήτημα, μέσα από την υπογραφή του παραπάνω ψηφίσματος και την επικοινωνία με το τουρκικό υπουργείο Πολιτισμού, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μουσείων και την Επιτροπή της Γερουσίας για τις αμερικανοτουρκικές σχέσεις. Ο πρόεδρος της AHEPA, Αντονι Κουζούνης απέστειλε επιστολή στην UNESCO, με την οποία επισημαίνεται ότι εάν η Αγία Σοφία μετατραπεί σε τζαμί θα χάσει τα χριστιανικά και βυζαντινά χαρακτηριστικά της, τα οποία θα πρέπει να προστατευτούν, βάσει της συνθήκης για τα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, την οποία επικύρωσε η Τουρκία. 


Πηγή: ΤA NEA.gr
Back To Top