Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ. "ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ" (VIDEO)

ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ.ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ

Προς ηγέτες της Ε.Ε., ΗΠΑ, Προς Πρεσβείες, Ηνωμένα Έθνη, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και άλλους υποκρινόμενους..

Η απαγωγή των ορθόδοξων μοναχών της αρχαιότατης Χριστιανικής μονής στην Μααλούλα στην Συρία, αποτέλεσε την τελευταία σταγόνα η οποία ξεχείλισε το ποτήρι της θλίψης και αγανάκτησης πολλών Χριστιανών ανά το παγκόσμιο… Είναι αναρίθμητα τα περιστατικά εκδήλωσης βίας κατά των Χριστιανών στις περιοχές της Εγγύς και Μέσης Ανατολής, της Ασίας και της Αφρικής, η ένταση και ο αριθμός των οποίων πλέον αυξάνονται δραματικά. Τι πράττει η Ευρώπη για αντιμετώπιση αυτών των συμπεριφορών;
Oι ηγεσίες των κρατών της ΕΕ και διεθνείς οργανισμοί τα τελευταία χρόνια κυρίως έχουν προτάξει το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ως πρωτεύοντα στόχο. Κι ενώ οι Ευρωπαίοι ηγέτες, υψώνουν το λάβαρο «των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» μειονοτήτων και επήλυδων στην Ευρώπη, μέμφονται άτομα και πολιτικές που διαμαρτύρονται και διεκδικούν την προστασία και την κατοχύρωση στοιχειωδών δικών τους ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτό ισχύει κατά κράτος στην περίπτωση των απανταχού Χριστιανικών μειονοτήτων.
Η εκκλησία του Χριστού γεννήθηκε

VIDEO-ΣΟΚ; ΠΟΡΝΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ, ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Το βίντεο από την Αργεντινή δείχνει έναν όχλο από έξαλλες και επιθετικές «φεμινίστριες» οι οποίες διαδηλώνουν για το "δικαίωμα στην έκτρωση" βανδαλίζοντας τον Καθεδρικό Ναό του Σαν Χουάν, χτυπώντας και βάφοντας με σπρέι την ομάδα των πιστών που ανέλαβε να περιφρουρήσει (παθητικά) τον ναό. Φώναζαν το σύνθημα "Νόμιμες εκτρώσεις σε κάθε νοσοκομείο τώρα"! Και «πάρτε τα προσευχητάρια σας έξω από τις ωοθήκες μας». Κατά τη διάρκεια της επίθεσης ορισμένοι άνδρες φαίνεται να κλαίνε. Κανένας από αυτούς δεν ανταποδίδει στις προσβολές και στις επιθέσεις που δέχονται. Αν και ο τόπος της διαμαρτυρίας ήταν το μπροστινό μέρος του καθεδρικού ναού,ολόκληρη η πόλη γέμισε με γκράφιτι υπέρ των αμβλώσεων όσο και υβριστικά για τον Χριστό. 

 "Μακάριοι εστέ, όταν ονειδίσωσιν υμάς και διώξωσιν υμάς και είπωσι παν πονηρόν ρήμα καθ’ υμών ψευδόμενοι ένεκεν εμού. Χαίρετε και αγαλλιάσθε, ότι ο μισθός υμών πολύς εν τοις ουρανοίς..". 

Πηγή; hellas-orthodoxy.gr

Back To Top