Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ: "ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ".

Σάλο προκαλούν για άλλη μία φορά οι δηλώσεις του πρωθυπουργού της Τουρκίας κ. Ταγίπ Ερντογάν που συμπεριέλαβε ούτε λίγο ούτε πολύ τη…Θεσσαλονίκη στην έννοια της Θράκης όπως την αντιλαμβάνεται η Τουρκία. Προκλητικός όσο ποτέ έναντι της χώρας μας ο Τούρκος πρωθυπουργός έκανε αυτές τις δηλώσεις στην πόλη Κεσάνη, κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα και λίγες ημέρες πριν από την (προγραμματισμένη) επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Αχμέτ Νταβούτογλου στην Αθήνα.
Ο κ. Ερντογάν στην ομιλία του είπε ότι η Θράκη έχει ξεχωριστή σημασία για την Τουρκία και με προκλητικό τρόπο πρόσθεσε πως όταν λέει για την Τουρκία, Θράκη εννοεί και την Κομοτηνή, την Θεσσαλονίκη, το Kircaali και Deliorman της Βουλγαρίας ακόμα και περιοχές έως τα Σκόπια και την Βοσνία. Ο Τούρκος πρωθυπουργός επιδιώκει να επεκτείνει τις τουρκικές διεκδικήσεις σ΄ολόκληρη τη βαλκανική χερσόνησο: « Η Θράκη είναι η ζωντανή κοινή ιστορία μας στην Ευρώπη. Είναι εκπρόσωπος μας σ΄αυτή τη γεωγραφία. Σήμερα, στη γεωγραφική περιοχή των Βαλκανίων, στο επίκεντρο των σχέσεών μας βρίσκεται η Θράκη με την Ανδριανούπολη, το Τεκίρνταγ, το Κιρλαρελί και βέβαια η Κωνσταντινούπολη», είπε.
Συνεχίζει έτσι τις προκλήσεις του επαναφέροντας στην ουσία το πάλαι ποτέ (αλλά ουδέποτε ξεχασμένο από την Άγκυρα) σχέδιο για την ανασύσταση της λεγόμενης«Τουρκικής Δημοκρατίας της Θράκης», η οποία θα περιλαμβάνει εδάφη της βορείου Ελλάδας καθώς και εδάφη της νοτίου Βουλγαρίας έως και τα κεντρικά Βαλκάνια. 


Πηγή: to-radar.gr

EKTAKTO: ΙΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ.


ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΙΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACEBOOK ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ !!!
ΔΕΙΞΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΛΑΒΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟ/Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΤΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ LINK ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ   ".zip"  ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΤΕ.
ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙ............Μ Η Ν  ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ: " Κάποιος έχει κάνει προφίλ με το όνομά σου και έχει ανεβάσει φωτογραφίες !!! εσύ είσαι;" ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ.
ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΟΠΙΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: '' DSC099219.zip"

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ.

ΤΟ ΔΝΤ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ "ΒΟΜΒΑ" ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

Οι σοσιαλιστές της Σερβίας εγκαταλείπουν το τραπεζικό σύστημα του ευρωπαϊκού μοντέλου και προκαλούν τις έντονες διαμαρτυρίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου! Παραιτήθηκε ο Dejan Soskic, πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Σερβίας, ενώ η θητεία του έληγε το 2016! Στην Ευρώπη και ειδικότερα στα Βαλκάνια έχουμε την πρώτη πολιτική απάντηση και αντίδραση στη Τραπεζική Δικτατορία, με νόμο που ψήφισε η Σερβική Βουλή!
Η είδηση θάβεται από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και δημοσιογράφους και ίσως αναγκαστούν να μιλήσουν για αυτή την εξέγερση της Σερβίας, μιας και τώρα το ΔΝΤ εκφράστηκε δημόσια εναντίον ενός νόμου που ψήφισε δημοκρατικά η Βουλή της Σερβίας και εναντίον του σοσιαλιστή πρωθυπουργού Ivica Dacic.
Με τον νέο νόμο η Τράπεζα της Σερβίας υποχρεώνεται να λειτουργεί σε όφελος της εθνικής οικονομίας και των αναγκών του Σερβικού λαού και να μην τηρεί τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του ΔΝΤ και των διεθνών κερδοσκόπων! Πρόκειται για ενέργεια της Σερβικής Βουλής που υπερασπίζεται το σύνολο της χώρας και είναι φυσιολογική η αντίδραση της Ευρωπαϊκής ένωσης και του ΔΝΤ, αφού εκτιμούν ότι η Σερβία αναστατώνει κυριολεκτικά την διεθνή τραπεζική «σταθερότητα»!
Τώρα ένα τεράστιο αγκάθι, η Σερβία, υποχρεώνει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να προλάβει νέες αποφάσεις σαν της Σερβίας από Ιταλία και Ισπανία. Για την Ελλάδα δεν ανησυχούν οι διεθνείς κερδοσκόποι, μιας και έχουν εγκαταστήσει μια συγκυβέρνηση δωσίλογων!
Η απόφαση της Σερβίας δείχνει πως υπάρχουν ακόμη κάποιοι κι αυτοί στην Περιφέρεια του συστήματος, που τολμούν να εναντιωθούν στην Αυτού Μεγαλειότητα της κερδοσκοπίας, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα!


Πηγή: inews24.gr

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΙΜΥ ΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ

  ►Χιονόπτωση / Δριμύ Ψύχος

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ Η ΤΗΝ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ

Εάν κατοικείτε σε περιοχή που αντιμετωπίζει προβλήματα από χιονοπτώσεις:

• Προμηθευτείτε υλικό θέρμανσης (αφορά κυρίως τους ορεινούς οικισμούς) και τρόφιμα για αρκετές ημέρες.

• Εάν διαμένετε σε δύσβατη περιοχή, φροντίστε να έχετε τον απαραίτητο εξοπλισμό για τον καθαρισμό του χιονιού (π.χ. φτυάρια).

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ Ή ΤΗΣ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑΣ

Εάν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο:

ΣΥΡΙΑ: ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ

Ο βοηθός Επισκόπου στο Ελληνικό Ορθόδοξο Πατριαρχείο Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής, Luqa( Λουκάς) al-Khoury, κήρυξε τον πόλεμο κατά των ανταρτών της Συρίας, καλώντας τους Χριστιανούς να φέρουν όπλα μαζί τους για να υπερασπιστούν τη Συρία, την Εκκλησία και τα Μοναστήρια της.
«Οι άνδρες μας είναι έτοιμοι με το δάκτυλο στη σκανδάλη», είπε ο ίδιος, προειδοποιώντας τους αντάρτες.
«Καλώ κάθε χριστιανό να μεταφέρει μαζί του όπλα για να υπερασπιστεί τη Συρία, τις εκκλησίες μας και τα μοναστήρια μας που αποτελούν αντικείμενο βανδαλισμού από τις ένοπλες ομάδες», δήλωσε ο πατέρας Λουκάς , σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής Az-Zaman.
«Εμείς δεν θα παραμείνουμε απαθείς», τόνισε ο κληρικός.
Είπε ακόμη ότι οι άνδρες περιμένουν «οδηγίες από το Πατριαρχείο», πρόσθεσε όμως ότι «εμείς δεν θα περιμένουμε για δύο ή τρείς ημέρες ή περισσότερες για να δράσουμε», όπως διαβάζουμε στο Βαλκανικό Περισκόπιο.
Οι χριστιανικοί χώροι λατρείας υπόκεινται σε επιθέσεις από αντάρτες της Συρίας, κάτω από τη διεθνή κατακραυγή εναντίον των βανδαλισμών των θρησκευτικών χώρων.
Την περασμένη Δευτέρα, 13 μοναχές αναφέρθηκαν ως αγνοούμενες από μοναστήρι στη Μααλούλα, έπειτα από επιδρομή τζιχαντιστών που έλαβαν τον έλεγχο της χριστιανικής πόλης.

Πηγή: newsbomb.gr
Back To Top