Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ......"ΞΥΠΝΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ.....ΥΠΝΟ ΣΑΣ". ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. (ΦΩΤΟ)ΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH/ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η MOTOROLA ΕΒΓΑΛΕ ΝΕΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΕ ΜΟΡΦΗ "ΤΑΤΟΥΑΖ-ΛΑΙΜΟΥ" ;;;


Σκεφτείτε πως νιώθετε φορώντας ακουστικά όταν μιλάτε...πως θα νιώθατε αν τα αντικαθιστούσατε με ένα τατουάζ στον λαιμό σας;
Ναι,σωστά καταλάβατε. Τατουάζ στον λαιμό σας. Η motorola επινόησε μία νέα πατέντα. Ένα ηλεκτρονικό τατουάζ το οποίο εφαρμόζεται στον λαιμό σας και έχει την δυνατότητα να συνδεθεί με το κινητό σας τηλέφωνο όταν αυτό χτυπήσει.
Το ηλεκτρονικό τατουάζ  συνδέεται με το κινητό σας μέσω ενός πομποδέκτη, όπως ακριβως θα συνδέοταν αν είχατε μια εξωτερική συσκευή bluetooth. Επιπλέον το τατουάζ αυτό έχει και μικρόφωνο το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να χειρίζεστε το κινητό σας δίνοντας φωνητικές εντολές.
Βλέπετε λοιπόν προς τα που μας πηγαίνουν;  Στο άμεσο μέλλον  όλες η ηλεκτρονικές συσκευές που μας περιτρυγιρίζουν  θα αντικατασταθούν με ηλεκτρονικά τατουάζ, χάπια και τσιπάκια.  Μετά από όλα αυτά  πρέπει να βεβαιωθούμε αν ήμαστε ακόμη άνθρωποι. Και το ερώτημα είναι ένα....θα ήμαστε;;

ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 2014

O προυπολογισμός πείνας πέρασε ελαφρά τη καρδία, από το ελληνικό κοινοβούλιο. Οι εκπρόσωποι όμως του ελληνικού λαού αντί να αντισταθούν επιτέλους και να πουν ένα μεγάλο «όχι» στα θέλω της τρόικας, έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους και μαζί ένα ακόμη καρφί στο σταυρό που κουβαλά ο κάθε Έλληνας.
Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό, το 2014 αναμένεται να είναι ακόμη μία χρονιά σκληρής λιτότητας. Νέα μέτρα θα γονατίσουν τα γνωστά υποζύγια. Προβλέπονται περικοπές 3,12 δισ. ευρώ σε σχέση με το 2013 στις κρατικές δαπάνες και νέα αυξημένη φοροεπιδρομή κατά 2,5 δισ. ευρώ.
Μεταξύ των τομέων που υπέστησαν τα μεγαλύτερα πλήγματα από τις πολιτικές λιτότητας στην Ελλάδα είναι και αυτός της Υγείας.
Η ελληνική κυβέρνηση, υπέκυψε σε όλες τις πιέσεις των δανειστών, διακινδυνεύοντας το επίπεδο δημοσίων παροχών υγείας προς τους πολίτες και τη δημιουργία συνθηκών ανθρωπιστικής κρίσης παρά την προειδοποίηση του Συμβουλίου της Ευρώπης...


Πηγή: newsbomb.gr

ΕΚΛΕΒΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

Συγκλόνισε η τραγική ιστορία του 40χρονου ληστή τραπεζών της Θεσσαλονίκης, που έγινε γνωστή μετά την απολογία του. «Δεν είμαι ληστής. Ήμουν απελπισμένος», είπε ο κατηγορούμενος και ξεκαθάρισε πως το μόνο που ήθελε ήταν απλά να επιστρέψει τα χρήματα που είχε δανειστεί από γνωστούς και φίλους για τον καρκινοπαθή πατέρα του.
Το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης του επέβαλε χθες ποινή φυλάκισης τεσσάρων (!) χρόνων, καθώς πείστηκε ότι ο κατηγορούμενος «χτύπησε» τις τράπεζες, επειδή βρέθηκε σε απόγνωση λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε ο πατέρας του.Ο 40χρονος στην απολογία του είπε πως είχε βρει - από γνωστούς και φίλους - 55.000 ευρώ προκειμένου να βρεθεί μόσχευμα για τον καρκινοπαθή πατέρα. Όμως ο πατέρας του δεν τα κατάφερε και έτσι ο 40χρονος βρέθηκε σε απόγνωση, αφού δεν μπορούσε να επιστρέψει τα χρήματα που είχε δανειστεί.
«Δεν είμαι ληστής. Ήμουν απελπισμένος. Την ημέρα που με συλλάβανε είχα δεχτεί 104 κλήσεις στο τηλέφωνό μου από ανθρώπους στους οποίους χρωστούσα. Δεν ήθελα να κάνω ληστεία σε σπίτι, γιατί δεν μπορούσα να κάνω κακό σε κάποιον άνθρωπο και προτίμησα την τράπεζα, επειδή είναι απρόσωπη», είπε μεταξύ άλλων στην απολογία του ο κατηγορούμενος, ο οποίος, μετά τη σύλληψή του, επέστρεψε και τα χρήματα που είχε αρπάξει από τις ληστείες που έκανε στις δύο τράπεζες.

Τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου επιβεβαίωσαν με τις καταθέσεις τους τόσο ο αδερφός του, ο οποίος αναφέρθηκε στην ασθένεια του πατέρα τους, όσο και φίλοι του. «Εγώ προσωπικά είχα δανειστεί για να του δώσω χρήματα, επειδή γνώριζα ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας ο πατέρας του και έπρεπε να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο ποσό για μόσχευμα από τη Γερμανία», κατέθεσε χαρακτηριστικά μάρτυρας στο δικαστήριο.

Πηγή
; newsbomb.gr

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ

Αδελφοί μου Χριστιανοί Ορθόδοξοι, ένας πόλεμος ξεκινάει από μια τρέλλα. Ένας παγκόσμιος πόλεμος ξεκινάει από μια τρέλλα που φαίνεται άδικη σε τρίτους. Όσο βλέπουμε ότι

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ;

Ή Ορθόδοξη Εκκλησία, ψάλλει, υμνεί και δοξολογεί: «Χριστός γεννάται δοξάσατε. Χριστός εξ ουρανών' απαντήσατε. Χριστός επί γης' υψώθητε. Άσατε τω Κυρίω πάσα ή γη, και εν ευφροσύνη, ανυμνήσατε λαοί' ότι δεδόξασται». Ό Άγιος Ιωάννης ό Χρυσόστομος κηρύττει με ζέση πίστεως λέγοντας:
«Σήμερα λύθηκαν τα μακροχρόνια δεσμά. Ό διάβολος

"ΕΞΥΠΝΗ ΠΕΡΟΥΚΑ" GPS ΑΠΟ ΤΗΝ SONY

Μήπως είστε φαλακρός και έχετε χαθεί; Τότε η "Smartwig" ή "έξυπνη περούκα", δημιούργημα της Sony στην Ιαπωνία, έχει φτιαχτεί για σας. Η έξυπνη αυτή περούκα συνδέεται στην πραγματικότητα ασύρματα με έναν υπολογιστή, ο οποίος παρέχει τις οδηγίες που χρειάζεται για να δίνει οδηγίες κατεύθυνσης στο πρόσωπο που την φοράει από απόσταση, αναγνωρίζοντας την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται αυτό σε σχέση με τον προορισμό στον οποίο θέλει να πάει χάρη σε μια ενσωματωμένη συσκευή GPS. Βομβητές που τοποθετούνται σε διάφορα σημεία του κεφαλιού (μπροστά, πίσω, δεξιά, αριστερά) ενεργοποιούνται εκ περιτροπής βάσει της κατεύθυνσης που θα πρέπει να ακολουθήσει το πρόσωπο που φοράει την περούκα. Μια άλλη εκδοχή αυτής της πρωτότυπης περούκας φέρει αισθητήρες ηλεκτρικών σημάτων που εκπέμπονται από τον εγκέφαλο και μπορεί ενδεχομένως να τα μετατρέψει σε εντολές. Μπορεί να μετράει την θερμοκρασία του σώματος, την αρτηριακή πίεση και μπορεί ακόμη, σύμφωνα με τους εμπνευστές της, να καταγράφει ήχους και εικόνες τους οποίους ο άνθρωπος με την "ψηφιακή κόμη" θα μπορεί να βλέπει ξανά στην συνέχεια σε μια οθόνη. Αυτός που φοράει αυτό το αξεσουάρ θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις φαβορίτες του για να προχωρήσει στην επόμενη διαφάνεια, τραβώντας αναλόγως την δεξιά ή την αριστερή. "Υπάρχει ήδη ένας μεγάλος αριθμός αντικειμένων που μπορούν να φορεθούν στα οποία έχουν ενσωματωθεί ηλεκτρονικά εξαρτήματα: γυαλιά, ρούχα, παπούτσια κλπ., αλλά στην πλειονότητά τους δεν έχουν σημειώσει μεγάλη εμπορική επιτυχία", δήλωναν πέρυσι οι εφευρέτες της "Smartwig".
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sony, ανακοίνωσε ότι ο όμιλος θα αυξήσει τα κεφάλαιά του, που προορίζονται για την δημιουργία φορητών συσκευών, όπως για παράδειγμα μια νέα γενιά έξυπνων ρολογιών, ένα πεδίο στο οποίο έχει ήδη να αντιμετωπίσει την νοτιοκορεάτικη Samsung, ενώ και η αμερικανική Apple δημιουργεί επίσης ένα "iWatch".

Τα συμπεράσματα δικά σας..!!!

Πηγή: imerisia.gr
Back To Top