Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

"ΝΤΟΥ" ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ...

Διάταξη-σοκ με την οποία προβλέπεται η δυνατότητα των ελεγκτών της εφορίας να εισέρχονται για έλεγχο ακόμη και στην κατοικία του φορολογούμενου, εφόσον αυτή δηλώνεται ως έδρα της επαγγελματικής του δραστηριότητας και χωρίς να έχουν άδεια εισαγγελικού λειτουργού, περιλαμβάνει το “μνημονιακό” πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε χθες στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
Ο έλεγχος στην κατοικία του φορολογουμένου θα μπορεί μάλιστα να πραγματοποιείται με τη συνοδεία αστυνομικού οργάνου, ακόμη και σε ώρες πέραν του επίσημου ωραρίου εργασίας!!!

Πηγή:inewsgr
 
Δεν είναι μακριά η μέρα που το ΣΔΟΕ θα έχει και υπηρεσία πορτοφολάδων και τσαντάκηδων....

ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!! ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!!

ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!! ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ .... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!!!

ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑ

Το βίντεο αυτό δημιούργησαν οι μαθητές της Α' Λυκείου του 4ου ΓΕΛ Κερατσινίου στα πλαίσια της ερευνητικής τους εργασίας με θέμα : "ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑ"


FACEBOOK THE SONGΤο βίντεο αυτό επιμελήθηκαν και παρουσίασαν οι μαθητές της Α' Λυκείου του 4 ΓΕΛ Κερατσινίου στα πλαίσια της ερυνητικής εργασίας : ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ: ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ


ΒΕΛΓΕ, ΔΕΝ Σ' ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ; ΓΙΝΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ....ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ..!!!

Οι ντόπιοι που δεν μπορούν να προσαρμοστούν στην πολυπολιτισμική πραγματικότητα θα πρέπει να μεταναστεύσουν. Ποιος τα λέει αυτά ; Τα λόγια αυτά είναι του ηγέτη της AEL της Αμβέρσας, Dyab Abou Jahjah, στο τελευταίο τεύχος του ολλανδικού περιοδικού ‘Society Quarterly’.


Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί οι οποίοι δεν μπορούν να ζήσουν σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία μέσα στη δική τους χώρα, πρέπει να αποχωρήσουν, λέει ο Jahjah.

«Όλα έχουν έρθει πάνω κάτω», ανταποκρίνεται ο Βέλγος ηθικός φιλόσοφος Etienne Vermeersch. Σύμφωνα με τον ίδιο, η αποστολή του Abou Jahjah είναι να περάσει το Ισλάμ στην Ευρώπη, αλλά λέει αντιφατικά πράγματα.

Οι μουσουλμάνοι με το πρόσχημα της θρησκευτικής ελευθερίας, προωθούν την δική τους ατζέντα και σύντομα θα έχουμε πολλά προβλήματα με αυτό, προβλέπει ο καθηγητής Ισλαμικών Σπουδών Urbain Vermeulen. Μέσα σε τζαμιά σε Ολλανδία και Βέλγιο κυκλοφορούν βιβλία που μιλάνε για τον «ιερό πόλεμο» (τζιχάντ), την κακοποίηση των γυναικών, τον λιθοβολισμό, το μίσος για τους ομοφυλόφιλους κλπ.

Η Κρατική Ασφάλεια γνωρίζει πολύ καλά αυτά που κηρύττονται στα τζαμιά, λέει ο επικεφαλής της Κρατικής Ασφάλειας της χώρας.
 
Ε ρε τι μας περιμένει...
Κι εσύ Τούρκογλου χτίσε το  τζαμί, βάλε και στις γυναίκες μπούργκα, δώσε κι άλλα δικαιώματα και προνόμια στους ισλαμιστές και σε όποιον Έλληνα δεν αρέσει ας μεταναστεύσει...σιγά...ή αποδέχεσαι την πολυπολιτισμικότητα στη χώρα σου ή γίνε μετανάστης...απλά τα πράγματα..

Πηγή: redskywarning.gr

ΤΟ FBI ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ ΚΡΥΦΑ ΤΗΝ WEBCAM ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ

Όπως αποκαλύπτει νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Washington Post το FBI έχει στην κατοχή του ειδικό λογισμικό το οποίο είναι σε θέση να ενεργοποιεί κρυφά την webcam φορητών υπολογιστών από απόσταση και μάλιστα χωρίς να ανάβει καν το λαμπάκι ένδειξης....
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Marcus Thomas, πρώην εργαζόμενος στο Operation Technology Division του FBI, το συγκεκριμένο είδος μυστικής παρακολούθησης εφαρμόζεται μόνο σε έρευνες πολύ σοβαρών εγκλημάτων ή σε περιπτώσεις τρομοκρατίας. Τις περισσότερες φορές το FBI χρησιμοποιεί τεχνικές phising παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούν οι spammers προκειμένου να αποκτά πρόσβαση σε email και λοιπούς λογαριασμούς των υπόπτων. Η αίσθηση όμως ότι ακόμα και αν δεν γίνεται συχνά, σε περίπτωση που κάποιος θελήσει μπορεί να ενεργοποιήσει την webcam του laptop σου είναι το λιγότερο τρομακτική… Για να είστε πάντως προστατευμένοι από τέτοια περιστατικά, μπορείτε να κολλήσετε ένα αυτοκόλλητο στη κάμερα και να το βγάζετε όταν θέλετε να την χρησιμοποιήσετε!!

Πηγή: epanastasi.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ.

ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ.

To βίντεο αυτό επιμελήθηκε από τους μαθητές και παρουσιάστηκε στα πλαίσια της ερευνητικής εργασίας ττης Α' Λυκείου με θέμα : ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ:ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΧ ΤΗΝ 16η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ;

Εδώ και μερικές μέρες οι ειδήσεις που μεταφέρουν Ελληνοαμερικανοί παράγοντες στην Αθήνα, είναι πραγματικά τραγικές. 


Ελληνοαμερικανός χρηματοδότης των "Δημοκρατικών", αναφέρει: "Περιμένουμε κάποιες ακόμα ώρες για να δούμε εαν επαληθευτούν όλα όσα λέγονται....ότι στις 15 ή 16 Δεκεμβρίου οι τράπεζες θα κατεβάσουν ρολά και θα πάμε πάλι από την αρχή...Το πρόβλημα είναι ότι εμπορικές τράπεζες στις ανεπτυγμένες χώρες έχουν υποστεί σημαντικές απώλειες κάτι το οποίο τις κάνει απρόθυμες να δανείσουν χρήματα, ιδιαίτερα μεταξύ τους. Ενεργώντας από κοινού, οι Κεντρικές Τράπεζες ελπίζουν να έχουν μεγαλύτερη θετική επίδραση στις αγορές. Από την άλλη ωστόσο, αν αποτύχουν δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι επιπλέον που να μπορούν να κάνουν. Νομίζουμε ότι φθάσαμε εδώ. Και εαν συμβεί κάτι τέτοιο, τελειώσαμε…".


Κάποιοι προσπάθησαν τον τελευταίο χρόνο στις ΗΠΑ να πουλήσουν ακίνητα και να αγοράσουν χρυσό. Κανένας δεν αγοράζει. Κάποιοι άλλοι έχουν μετρητά. 
Μερικοί τα έφεραν στην Ελλάδα και τα “έθαψαν”. Λύση που είναι επισφαλής.

Αναμένουμε…

Πηγή: dionios.gr

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ MALWARE ΓΙΑ ANDROID ΠΟΥ ΥΠΟΚΛΕΠΕΙ ΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ SMS

Ανακαλύφθηκε ένα νέο malware για Android, το οποίο υποκλέπτει τα εισερχόμενα γραπτά μηνύματα του θύματος και τα προωθεί, εν αγνοία του φυσικά, στους εγκληματίες που το δημιούργησαν και το ελέγχουν.

Πρόκειται για το trojan “Android.Pincer.2.origin”, ανακαλύφθηκε από την εταιρεία λύσεων ηλεκτρονικής ασφαλείας Doctor Web και υποδύεται πως είναι πιστοποιητικό ασφαλείας. Μόλις εκτελεστεί, ο χρήστης θα λάβει μία ψεύτικη ειδοποίηση πως το πιστοποιητικό εγκαταστάθηκε με επιτυχία, και κατόπιν δε θα κάνει εμφανή την παρουσία του.


Η εφαρμογή φορτώνεται αυτόματα κατά την εκκίνηση της συσκευής μέσω της υπηρεσίας CheckCommandServices, η οποία τρέχει στο παρασκήνιο. Κατόπιν, συνδέεται σε έναν απομακρυσμένο C&C server και στέλνει όλα τα στοιχεία της συσκευής του κατόχου: το μοντέλο, το σειριακό αριθμό και το IMEI της συσκευής, τον πάροχο της σύνδεσης, τον αριθμό του τηλεφώνου, τη γλώσσα, το λειτουργικό που τρέχει και την διαθεσιμότητα του λογαριασμού διαχειριστή.
Αφού ολοκληρωθεί το στάδιο της μετάδοσης των πληροφοριών της συσκευής, το πρόγραμμα αναμένει εντολές από τους δημιουργούς του. Μέσω των εντολών που ανακαλύφθηκαν πως υποστηρίζονται, οι εγκληματίες έχουν μεταξύ άλλων τη δυνατότητα:
να προωθήσουν μηνύματα σε άλλους τηλεφωνικούς αριθμούς που θα ορίσουν
να υποκλέψουν μηνύματα σε αριθμό που θα ορίσουν
να σταματήσουν τη λειτουργία του προγράμματος
να εμφανίσουν στην οθόνη του θύματος μήνυμα
να αλλάξουν τη διεύθυνση του server που επικοινωνεί το πρόγραμμα

Είναι πάντως ένα ισχυρό παράδειγμα για το πόσο έχουν εξελιχθεί τα κακόβουλα προγράμματα και μία ακόμη υπενθύμιση για να προσέχουμε πάντα τι εγκαθιστούμε και από πού.


Πηγή: e-pcmag.gr

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ...


Η συγκλονιστική έκκληση οικογένειας για ένα δωμάτιο 
Η 6μελης οικογένεια, με ένα δίχρονο και ένα τετράχρονο παιδί, πέρασαν την πιο κρύα φετινή νύχτα στον δρόμο...
Χθες στη Λέσβο χιόνιζε και το κρύο ήταν αρκετά τσουχτερό. Η οικογένεια κοιμάται μέσα σε σκηνές σε ένα δασάκι της Μυτιλήνης τα 'Τσαμάκια 'και μάλιστα με μοναδική τους τροφή λίγο γάλα.
Είναι τα παιδιά μιας εξαμελούς οικογένειας από την Βουλγαρία που ήρθαν στην Ελλάδα για καλύτερες μέρες. Ο πατέρας και αρχηγός της οικογενείας ήρθε για να βρει μία τίμια δουλειά και να ζήσει την οικογένειά του. Επειδή δεν έβρισκε τίποτα αποφάσισε να κάνει … τον κλόουν!
Στέκεται ακίνητος μέσα στην αγορά της Μυτιλήνης μέσα στην παγωνιά και περιμένει μήπως του ρίξει κάποιος λίγα λεπτά στο δισκάκι του για να του χαμογελάσει. "Θέλουμε να μας βοηθήσετε να βρούμε ένα δωμάτιο με 100 ευρώ το μήνα".
Όσοι θέλετε και μπορείτε να βοηθήσετε με οποιονδήποτε τρόπο δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το..."εξοχικό" της οικογένειας. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 6944.815.055.

Πηγή: prismanews.gr
Back To Top