Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΣΟ ΑΨΥΧΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ;;; Π Ο Σ Ο ;;; (VIDEO)ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΛΟΓΙΑ !!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ. ΚΑΤΑΡΕΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ;;;

ΧΩΡΙΣ "ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ" ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.  

ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η "ΕΝΩΜΕΝΗ" ΕΥΡΩΠΗ ;;; 

ΕΥΡΩ-ΙΣΛΑΜ (VIDEO)

Τι δείχνουν οι επιστημονικές έρευνες για την υπογεννητικότητα και σε πόσο βάθος χρόνου μπορεί να εξαφανίσει σε ένα κυρίαρχο κράτος τα ήθη και τα έθιμα του.

Η ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ"!!!!!

Αποσπάσματα από την συνέντευξη του Υπουργού Υγείας. 

Τα συμπεράσματα δικά σας...
 

"Φυσικά και μας κάνουν χάρη οι δανειστές μας. Κάποιος που σου δίνει χρήματα με 0,65% επιτόκιο δεν σου κάνει χάρη;"
"Η υποστήριξη του μνημονίου είναι η πιο μεγάλη πατριωτική πράξη που μπορούσα να κάνω. Το μείζον είναι η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρώπη, εάν η Ελλάδα φύγει από την Ευρώπη θα καταστραφεί. Όποιος ψηφίζει κατά του μνημονίου προδίδει τα συμφέροντα της χώρας".
"Λόγω χρεοκοπίας έχουμε καταστροφές και όχι λόγω μνημονίου. Δεν χρεοκοπήσαμε επειδή μπήκαμε στο μνημόνιο. Ο Παπανδρέου καλά έκανε και μας έβαλε στο μνημόνιο, αλλά δυστυχώς δεν διαπραγματεύτηκε όπως έπρεπε τους όρους του μνημονίου".
 

"Τα όσα λέγονται για τις αυτοκτονίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα την περίοδο της κρίσης δεν είναι ούτε 2.000 και είναι ο χαμηλότερος αριθμός αυτοκτονιών σε σύγκριση με όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης".
"Ο κ Τζαμτζής με λαϊκό τρόπο είπε μια μεγάλη αλήθεια, ότι πλέον η βουλευτική αποζημίωση είναι στα όρια λειτουργίας του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος. Τα χρήματα που παίρνει ο βουλευτής δεν είναι χρήματα που μπαίνουν στην τσέπη του είναι χρήματα τα οποία τα ξοδεύει. Πολλοί βουλευτές βάζουν και από την τσέπη τους".
*Το ότι είναι από τους πιο μνημονιακούς υπουργούς το ξέραμε, αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι καταναλώνει όλα τα ληγμένα...

Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ....

Πόσοι από εσάς δεν έχετε συνεχώς στο μυαλό σας αυτή την εικόνα; 
Πόσοι από εσάς κατακεραυνώνεστε ολημερίς και ολονυχτίς από χαράτσια και έκτακτες φορολογίες; Πόσοι από εσάς δεν αισθάνεστε πιόνια στην σκακιέρα στων ισχυρών της χώρας μας;
Ε, λοιπόν αυτή η εικόνα απεικονίζει με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας αλλά και το πως φτάσαμε σε αυτό το αδιέξοδο που βρισκόμαστε σήμερα.

Πηγή:  newsbomb.gr

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η "ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ" ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ..

 Ένα σημαντικό μνημείο, είναι το άγνωστο σε πολλούς, νησάκι του Αγίου Γεωργίου Σαλαμίνας, το νησί που από το 1865 έως το 1947 αποτελούσε τόπο εξορίας των ασθενών με χολέρα αλλά και λοιμοκαθαρτήριο των ταξιδιωτών από το εξωτερικό που έφταναν στην χώρα μας.
Το νησάκι του Αγίου Γεωργίου ήταν η πύλη υποδοχής των χιλιάδων προσφύγων που υποχρεούνταν σε καραντίνα υπό τον φόβο των ασθενειών της εποχής. Η ιστορική αυτή νησίδα φαίνεται πως βγαίνει στο σφυρί, καθώς με απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων παραχωρείται στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου(ΤΑΙΠΕΔ), για να πάρει όπως φαίνεται σειρά για ξεπούλημα.
Ο δήμαρχος της Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβάρης, τόνισε ότι εδώ και τρία χρόνια έχει ξεκινήσει «αποστολή σωτηρίας» δηλαδή να επιστρέψει η νησίδα στο δήμο Σαλαμίνας καθώς για κάποιες δεκαετίες είχε παραχωρηθεί στον Ναύσταθμο του Πολεμικού Ναυτικού για τις λειτουργικές ανάγκες του.

Πηγή:  enikos.gr

ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Ο ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο Άγιος Ελευθέριος γεννήθηκε τον 2o αιώνα μ. Χ. στην Ελλάδα (κατά άλλους στην Ρώμη) από πλούσιους γονείς. Τότε αυτοκράτορας ήταν ο Κόμμοδος και ο Σεπτίνος Σεβήρος. Ορφανός από πατέρα, ανατράφηκε σύμφωνα με τις επιταγές του Ευαγγελίου από την ευσεβέστατη και φιλάνθρωπη μητέρα του, Ανθία η οποία έγινε χριστιανή ακούοντας το κήρυγμα από μαθητές του Απ. Παύλου.

Διακαής πόθος της Ανθίας ήταν να επισκεφτεί τη Ρώμη, που τα χώματά της είχαν βαφτεί με το αίμα των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Κάποτε, λοιπόν,

Back To Top