Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΕΛΟΣ!!!

Άλλες δύο εξεταστικές περίοδοι απομένουν για τους αιώνιους φοιτητές, που είχαν κάνει την πρώτη εγγραφή μέχρι το Σεπτέμβρη του 2003, καθώς το περιθώριο για να αποκτήσουν το πτυχίο τους λήγει τον Ιούλιο του 2014.
Μέχρι στιγμής, οι εγγεγραμμένοι «αιώνιοι» φοιτητές στα ελληνικά ΑΕΙ ανέρχονται στους180.000, ενώ στα ΤΕΙ ο αριθμός αγγίζει τους 70.000.
Το μέτρο της διαγραφής έχει ήδη κινητοποιήσει τους περισσότερους εξ αυτών καθώς προβλέπεται ότι στις εξεταστικές του Φλεβάρη και του Ιούνη θα προκληθεί το αδιαχώρητο στα αμφιθέατρα.
Πανεπιστημιακός καθηγητής μιλώντας στην Καθημερινή εκτίμησε ότι η προσέλευση θα αναγκάσει τις σχολές να διεξάγουν τις εξετάσεις τουλάχιστον δύο φορές για κάθε μάθημα, δεδομένου ότι τα αμφιθέατρα δεν θα «χωρέσουν» τόσο κόσμο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ωστόσο πως πολλά πανεπιστήμια δεν έχουν ενημερώσει επίσημα τους αιώνιες φοιτητές τους για τη λήξη της προθεσμίας.Πηγή: to-gamato

ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε πάει μαζί με την οικογένεια του στον διευθυντή της τράπεζας εκλιπαρώντας να μην πετάξει αυτόν και τα παιδιά του στον δρόμο.
Ο διευθυντής ήταν ανένδοτος. “Δεν μπορούμε να κάνουμε εξαιρέσεις… Έχετε μία εβδομάδα να παραδώσετε το σπίτι στην τράπεζα!”
Τότε ο… αγρότης από το Lovech της Βουλγαρίας έκανε το αμίμητο: Κατεδάφισε το σπίτι του, φόρτωσε τα μπάζα και το “παρέδωσε” στην τράπεζα! Στα κεντρικά της γραφεία στο Teteven όπου είχε υπογραφεί η υποθήκη.
Λεπτομέρεια; Το οικόπεδο που βρισκόταν το σπίτι δεν ήταν υποθηκευμένο…
Είναι και αυτό μία αντίδραση. Δυστυχώς δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε περίπτωση διαμερίσματος.

Πηγή: mhnpetaslefta.gr

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ; (VIDEO)

Παγκόσμια κατάργηση χρημάτων...πληρωμές μέσω "έξυπνων" κινητών...
Μείνετε συνδεδεμένοι, γιατί μόλις αρχίσαμε... 
Δείτε το video...

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στην κεντρική είσοδο του κτηρίου, όπου στεγάζονται υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, επί της Καραγέωργη Σερβίας βρίσκονται από τις 07.00 το πρωί απολυμένες καθαρίστριες.
Οι καθαρίστριες που πραγματοποιούν και συμβολική κατάληψη της εισόδου, διαμαρτύρονται για τη απόφαση να τεθούν σε διαθεσιμότητα οι 600 καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.
Στο σημείο βρίσκονται και αστυνομικές δυνάμεις.
 
Πηγή: newsbomb.gr
Back To Top