Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

Παιδικά παιχνίδια της νέας Εποχής...μέσο δαιμονοποίησης των ανηλίκων παιδιών και μελλοντικών  χειραγωγημένων - υπόδουλων γενεών...
Η υποκρισία της νέας Εποχής στο έπακρον..!!!


Ειδικά σέ προεόρτιες περιόδους, όπως αυτή πού διανύουμε τώρα, οι διαφημίσεις παιχνιδιών πέφτουν βροχή από τά Μέσα Μαζικής Ἐνημέρωσης ( ή εξαπάτησης )...
Πρέπει οι μεγάλοι πρώτιστα νά ξυπνήσουμε καί

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚΑΡΟΥΝ)


                          ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ.
                                                      ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ!


εκτρωση
Συγκλονιστικές εικόνες Ρουμάνου φωτογράφου
Το συγκλονιστικό φωτογραφικό άλμπουμ του Narcis Virgiliu για τις εκτρώσεις φιλοξενείται στη ρουμανική ιστοσελίδα provitabucuresti.
Η provita παρακινεί να ρίξουμε μια ματιά σε αυτές τις εικόνες και να απαντηθεί η παρακάτω ερώτηση:

Αν η έκτρωση είναι ένα «δικαίωμα των γυναικών” πού ήταν τα δικαιώματα του παιδιού;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.

ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ..!!!


Κάποτε ένας ναυτικός βρέθηκε ναυαγός σ΄ένα ακατοίκητο τροπικό νησί μόνος κι έρημος. Με πολλούς κόπους, χωρίς εργαλεία εργαζόμενος μόνο με τα χέρια του κατάφερε να φτιάξει μια ξύλινη καλύβα για να μπορέσει να προστατευτεί κατά την περίοδο των βροχών.

Πράγματι είχε μόλις τελειώσει την καλύβα οταν άρχισε να βρέχει ασταμάτητα. Όμως την δεύτερη κιόλας μέρα ένας κεραυνός εκαψε την καλύβα του και την έκανε στάχτη. Ο ναυαγός, που πρώτα δόξαζε το Θεό για τη σωτηρία του ξέσπασε σε δάκρυα.

“Γιατί Θεέ μου”, άρχισε να λέει και να παραπονιέται για την καταστροφή ενώ η απελπισία πλημμύριζε την καρδιά του άκουσε από το πέλαγος το σφύριγμα ενός μεγάλου πλοίου.

Σε λίγο μια βάρκα ήταν στην παραλία.
“Πως με βρήκατε σε τούτη την ερημιά”; τους ρώτησε.
“Είδαμε, του είπαν, το σινιάλο του καπνού απ’ την φωτιά που άναψες”!

Όταν βλέπεις τα όνειρα, τις επιδιώξεις και τα έργα σου κάποιες φορές να γίνονται στάχτη κι αποκαΐδια, μην απελπίζεσαι.
Περίμενε και θα προβάλει ανέλπιστα το υπερωκεάνιο του Θεού.
Γιατί στ΄ αλήθεια:
“Τοις αγαπώσι τον Θεόν πάντα συνεργεί εις αγαθόν” (Ρωμ. 8, 28)
 
Πηγή: kaiomenivatos.gr

ΒΓΗΚΕ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ - ΣΟΦΙΑ

Το θέμα αυτό, για το οποίο θα 'πρεπε να μιλάει ΟΛΗΗΗ η Ελλάδα... το «θάψανε» για τα καλά τα ΜΜΑ (Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης), που το ΜΟΝΟ που κάνουνε συνέχεια και σε καθημερινή βάση είναι να μας ΣΤΕΝΟΧΩΡΟΥΝΕ και να μας ΑΓΧΩΝΟΥΝΕ, για να μας πάνε ΒΟΥΡ για αυτοκτονία ΟΛΟΥΣ μας!...Εμφανίσθηκε στην εξωτερική τοιχοποιΐα της Αγια-Σοφιάς ένας σχηματισμός σε σχήμα σταυρού. Καταλαβαίνετε πως είναι ένα ακόμα «ΣΗΜΕΙΟ» [Σημάδι] του Χριστού, που δείχνει πως η Σκλαβωμένη Εκκλησιά του Ελληνισμού ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ από τον Ουρανό;;; Κι αυτό, γιατί; Μα γιατί βγήκανε τα μεμέτια και λένε τώρα πως... ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΤΖΑΜΙ!!!!!! Σιγά όμως και να μην τα καταφέρουνε! ΔΕΝ θα τους το επιτρέψει αυτό ο Θεός!!!

Πηγή: elora.gr

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ "ΜΑΝΑΔΩΝ" ΜΕ ΤΑ ΡΑΣΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΙΝΙΑ

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκαλεί η ιστορία που «κρύβεται» πίσω από το Παιδικό Χωριό Λύρειο, το ίδρυμα που βρίσκεται ανάμεσα στην Νέα Μάκρη και την Ραφήνα και έχει γίνει σπίτι για 76 αθώες ψυχές, που έχουν υποφέρει πολύ.
Πρόκειται για παιδιά ηλικίας από μερικών ημερών έως και 18 ετών, τα οποία μέσα στην ατυχία τους είχαν την τύχη να βρεθούν στο κατώφλι του σπιτιού των τεσσάρων πολύ ξεχωριστών γυναικών.
Οι αδερφές Μαρία, Δωροθέα, Παρθενία και Καλλινίκη αποτελούν μια «γροθιά» από την ηλικία των 21 ετών. Η ιστορία τους ξεκινάει πριν από 40 χρόνια, όταν το έσκασαν από τα σπίτια τους για να γίνουν καλόγριες και να μεγαλώνουν ορφανά παιδιά.
Μετά τις πολλές προσπάθειες που έκαναν, οι κοπέλες αναγκάστηκαν να κρυφτούν για αρκετό καιρό. Η αστυνομία τις εντόπισε τρεις φορές και τις γύρισε στις οικογένειες τους. 

Κάποια στιγμή οι γονείς τους το πήραν απόφαση και τους έδωσαν την ευχή τους, ώστε να βοηθήσουν τα παιδιά που τόσο πολύ ήθελαν.
Τα 76 παιδιά του ιδρύματος τις αποκαλούν «μάνες» και εκείνες προσπαθούν να τα μεγαλώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Στο ίδρυμα τα παιδιά κάνουν μαθήματα, αλλά και εξωσχολικές δραστηριότητες, κυρίως από εθελοντές δασκάλους.
Οι γυναίκες αυτές στηρίζουν τα παιδιά μέχρι να αποκατασταθούν.
Πρόκειται για ένα πραγματικό σενάριο ζωής το οποίο θα γίνει ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Μάνα». Αναμένεται να είναι έτοιμο στις αρχές του νέου έτους.

Πηγή
: newsbomb.gr

ΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Η ΦΑΡΜΑΚΟΛΥΤΡΙΑ

Ἡ Ἁγία Ἀναστασία εἶχε πατέρα τὸν Πατρίκιο, ὁ ὁποῖος ἦταν Ρωμαῖος. Διακρινόταν γιὰ τὸ ὑπέροχο κάλος, τὴν παιδεία καὶ τὴν κοσμιότητά της. Παντρεύτηκε σὲ νεαρὴ ἡλικία τὸν Ποπλίωνα, ἄρχοντα τῶν Ρωμαίων καὶ φανατικὸ εἰδωλολάτρη. Ἡ Ἀναστασία ὅμως, κατηχήθηκε στὸ λόγο τοῦ Χριστοῦ καὶ ἔλαβε τὸ Θεῖο Βάπτισμα. Ἐπειδὴ δὲν φανέρωσε δημόσια, λόγω τοῦ ἀνδρός της, τὴν χριστιανική της πίστη βοηθοῦσε κρυφὰ ὅσους εἶχαν ἀνάγκη ἀπὸ ἕνα χέρι βοηθείας ἢ ἕνα λόγο παρηγοριάς. Ντυνόταν πενιχρὰ καὶ μετέβαινε στὶς φυλακὲς πηγαίνοντας τροφὴ καὶ χρήματα.
Ὅταν ἔμαθε ὁ Ποπλίωνας τὴν δράση τῆς Ἁγίας, ἐξοργίστηκε. Ἀρχικὰ προσπάθησε νὰ τὴν μεταπείσει μὲ συμβουλές. Ὅμως, ἡ Ἀναστασία παρέμενε ἀκλόνητη στὴν πίστη της ἀκόμα καὶ ὅταν τὴν κακοποίησε. Αὐτὴ ἡ ἐπιμονή της, ἐξόργισε τὸν Ποπλίωνα καὶ τὴν κατέδωσε στὸν αὐτοκράτορα Διοκλητιανό, ὁ ὁποῖος διέταξε τὴν φυλάκισή της.
Ἐπειδὴ ἐξακολουθοῦσε νὰ ὑμνολογεῖ τὸν Κύριο, ὁ Διοκλητιανὸς διέταξε τὸν βασανισμό της. Τελικὰ ἡ Ἁγία Ἀναστασία παρέδωσε τὸ πνεῦμά της στὴν πυρά.

Ἀπολυτίκιον.
  Τῶν Μαρτύρων ταῖς χρείαις διακονήσασα, μαρτυρικῶς ἐμιμήσω τὰς ἀριστείας αὐτῶν, δι’ ἀθλήσεως ἐχθρὸν καταπαλαίσασα· ὅθεν βλυστάνεις δαψιλῶς, χάριν ἄφθονον ἀεί, Ἀναστασία θεόφρον, τοῖς προσιοῦσιν ἐκ πόθου, τῇ ἀρωγῇ τῆς προστασίας σου.

Πηγή:  synaxarion.gr
Back To Top