Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ 2013 (VIDEO)

Οι σημαντικότερες στιγμές του 2013 από φυσικές καταστροφές, αθλητισμό, οικονομία, πρόσωπα,  κοινωνικά γεγονότα, όλα σε ένα video...
Απολαύστε το!!!!!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ;;;


Σύμφωνα με το google earth, πάντα, πίσω από το νοσοκομείο Παπανικολάου στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης υπάρχει μια έκταση η οποία ανήκει στο Ελληνικό δημόσιο.
Η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη και δεξιά της φωτογραφίας είναι το παλιό λατομείο, λίγο πιο πέρα είναι το μεγάλο λατομείο που δουλεύει ακόμα και σήμερα... δείτε ποιά σημαία σχηματίζεται στο έδαφος
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE EARTH ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ!

  https://maps.google.com/?ll=40.63291%2C23.04628&z=15&t=h

ΑΦΙΣΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ

Οι συνοικίες Τσάιρ και Μπούτελ των Σκοπίων, στις οποίες μένουν οι περισσότεροι Αλβανοί και μουσουλμάνοι των Σκοπίων, γέμισαν με αφίσες, με τις οποίες καλούνται οι μουσουλμάνοι της χώρας, να μην γιορτάσουν το νέο έτος, με χριστιανικά έθιμα. Στις αφίσες απεικονίζεται ένας μουσουλμάνος να δίνει γροθιά στον Άη Βασίλη και συνοδεύονται από το εξής κείμενο: 
«Όποιος ακολουθεί τις πρακτικές των απίστων, δεν ανήκει στο λαό μου. Μη γιορτάζετε, φοβού τον Αλλάχ» λέει το κείμενο της αφίσας. 
Οι δημιουργοί των αφισών παραμένουν άγνωστοι, ωστόσο ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι μουσουλμάνοι στα Σκόπια καλούνται να μην γιορτάσουν το Νέο Έτος επειδή ο Άη Βασίλης και η Πρωτοχρονιά συνδέονται με τη χριστιανική παράδοση. 

Η αλήθεια είναι πως δεν δέρνει τον Άγιο Βασίλειο αλλά τον Σάντα Κλάους, το κατασκεύασμα της Κόκα Κόλα των Σιωνιστών. Το κείμενο αναρτήθηκε επειδή ο Άη Βασίλης και η Πρωτοχρονιά συνδέονται με τη χριστιανική παράδοση και το μίσος τους απέναντι στη χριστιανοσύνη και στις παραδόσεις της το βγάζουν με όποιον τρόπο μπορούν...
 

Πηγή: apocalypsejohn.com

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ

Το νόμο της Σαρίας, βάζει πάνω από τους νόμους του ελληνικού κράτους με απόφαση του ο Άρειος Πάγος αποδεχόμενος με απόφαση του πως οι μουσουλμάνοι Έλληνες δεν μπορούν να συντάσσουν διαθήκες γιατί αυτό δεν προβλέπεται από την σαρία. Εγείρονται πολλά ερωτηματικά από αυτήν την απόφαση αφού μέχρι τώρα η Σαρία επιτρεπόταν να τηρείται στην Ελλάδα σε θέματα οικογενειακού δικαίου μόνο από τους μουφτήδες και ύστερα από προσφυγή σε αυτόν. Η υπόθεση έχει ως εξής: Αδελφή θανόντος, που άφησε όλη του την περιουσία στη γυναίκα του μέσω διαθήκης, διεκδικεί μερίδιο της περιουσίας με το αιτιολογικό ότι ο αδερφός της ως μουσουλμάνος δεν είχε δικαίωμα να συντάξει διαθήκη, καθώς η δημόσια διαθήκη είναι άγνωστη στο δίκαιο της σαρίας.
Ο Άρειος Πάγος αναιρώντας απόφαση του Εφετείου Θράκης αποφάσισε ότι επειδή στους μουσουλμάνους της Θράκης εφαρμόζεται το δίκαιο της σαρίας, ο άνδρας δεν είχε δικαίωμα να συντάξει δημόσια διαθήκη επειδή είναι μουσουλμάνος. Ανατρέπει δεδομένα στον τρόπο με τον οποίο συντάσσονται δημόσιες διαθήκες από μουσουλμάνους πολίτες της Θράκης, μία πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου.
Η υπόθεση παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και αφορά χιλιάδες πολίτες της Θράκης, μουσουλμάνους στο θρήσκευμα, οι οποίοι έχουν επιλέξει να διαθέσουν την περιουσία τους και να συντάξουν διαθήκες κατά τον τρόπο που ορίζει ο ελληνικός Νόμος.

Πηγή:
apocalypsejohn.com
Back To Top