Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΣΕ 32 ΗΓΕΤΕΣ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ...

Δεν πειράζει όμως...άλλωστε τι "τον έχουμε ανάγκη"..Εμάς και του Σαμαρά προσωπικά μας ευχήθηκαν η Μέρκελ με τον Σόιμπλε..που μας "βοηθάνε" τώρα με την κρίση!!!

Η Ελλάδα απουσιάζει σταθερά τις τελευταίες ημέρες από τις ανακοινώσεις του Κρεμλίνου, τόσο για τους διεθνείς ηγέτες που έλαβαν πρωτοχρονιάτικες ευχές από τον πρόεδρο Πούτιν, όσο για τις χώρες που έστειλαν συλλυπητήρια τηλεγραφήματα για τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρωσία.
 

Το γεγονός εντοπίζει και σχολιάζει ο γνωστός ανταποκριτής στη Ρωσία Θανάσης Αυγερινός, γράφοντας χαρακτηριστικά στο twitter: «Πρωτοχρονιάτικες ευχές του Β.Πούτιν σε 32 εν ενεργεία ηγέτες χωρών και οργανισμών και σε 5 πρώην δημοσιοποίησε το Κρεμλίνο, πουθενά η Ελλάδα».

Χθες, σημειώνοντας την καθυστέρηση στην υποβολή συλλυπητηρίων από την Ελλάδα – που τελικά δεν έγινε σε επίπεδο αρχηγού κράτους- ο Θανάσης Αυγερινός σημείωνε: «πάλι μας πήρε ο ύπνος και το Κρεμλίνο δεν το κρύβει. Στις 2 ανακοινώσεις, όπου απαριθμεί συλλυπητήρια ξένων ηγετών, καμία αναφορά σε Ελλάδα».

Πηγή:
livester.gr

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΠΑΙΞΙΑ

Η λέξη «τράπουλα» προέρχεται από την Ιταλική «trappola» που η αρχική της σημασία ήταν «παγίδα φάκα-δόλος». Πιστεύω, ότι δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην γνωρίζει ότι η τράπουλα είναι το κύριο και αποκλειστικό μέσο που χρησιμοποιείται στον αποκρυφισμό και στη μαντική τέχνη γενικά. Μέντιουμ, αστρολόγοι, ψυχοερευνητές, καφετζούδες και κάθε μορφής αποκρυφιστές, δεν μπορούν να «προβλέψουν» το μέλλον των πελατών τους, χωρίς τη χρήση των χαρτιών. Στον αποκρυφισμό και τα 52 χαρτιά της τράπουλας έχουν συγκεκριμένο συμβολισμό: Ο «Ρήγας» συμβολίζει

ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Για μία ακόμη φορά ένας νέος χρόνος πλησιάζει.
Μπορούμε να μπούμε στη χρονιά αυτή δημιουργικά, μόνο όμως με την προϋπόθεση ότι

Back To Top