Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Το Πεντάγωνο κυκλοφόρησε μια δήλωση που επιβεβαιώνει ότι οι στρατιώτες θα μπορούσαν να διωχθούν για την προώθηση της πίστης τους: «Ο θρησκευτικός προσηλυτισμός δεν επιτρέπεται εντός του Υπουργείου Άμυνας ... Στρατοδικεία και δικαστικές ποινές θα αποφασίζονται για κάθε περίπτωση χωριστά ...».
Η δήλωση, που κυκλοφόρησε από

το Fox News, ακολουθεί μια αναφορά του Breitbart News για τη συνάντηση των υποψηφίων για το Πεντάγωνο της κυβέρνησης Ομπάμα με τον Αμερικανο-Εβραίο αντιχριστιανό εξτρεμιστή Mikey Weinstein για την ανάπτυξη διαδικασιών στρατοδικείου για την τιμωρία των χριστιανών στο στρατό που θα εκφράζουν ή θα μοιράζονται την πίστη τους.
Ο Weinstein, που είναι δικηγόρος, είναι ο επικεφαλής του “Ιδρύματος Στρατιωτικής Θρησκευτικής Ελευθερίας” (Military Religious Freedom Foundation) μίας οργάνωσης «υπεράσπισης δικαιωμάτων» και λέει ότι οι χριστιανοί - συμπεριλαμβανομένων των ιερέων – που μιλάνε σε άλλους στο στρατό για το ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού είναι ένοχοι «προδοσίας» και διαπράττουν μια πράξη που είναι συνώνυμη με «πνευματικό βιασμό» και ένα σοβαρό έγκλημα όπως είναι η «σεξουαλική επίθεση». Υποστήριξε, επίσης, ότι οι Χριστιανοί που μοιράζονται την πίστη τους στο στρατό είναι «εχθροί του Συντάγματος». 

H καταδίκη από στρατοδικείο σημαίνει ότι ένας στρατιώτης έχει διαπράξει έγκλημα βάσει του ομοσπονδιακού στρατιωτικού νόμου των ΗΠΑ. Η τιμωρία από το στρατοδικείο περιλαμβάνει από φυλάκιση έως και ατιμωτική έξοδο από τον στράτευμα. 
Έτσι, οι μη στρατιωτικοί διορισθέντες από τον Ομπάμα που διοικούν το Πεντάγωνο επιβεβαιώνουν ότι ο στρατός θα θεωρεί «έγκλημα» που ενδεχομένως θα οδηγεί σε φυλάκιση – το να μοιράζονται την πίστη τους οι ένστολοι. 
Ανάμεσα σε αυτούς θα περιλαμβάνονται εφημέριοι – αξιωματικοί του στρατού που είναι χειροτονημένοι κληρικοί της πίστης τους (ως επί το πλείστον χριστιανοί πάστορες και ιερείς) – των οποίων το καθήκον από την ίδρυση του στρατού των ΗΠΑ, υπό τον George Washington, είναι να διδάσκουν την πίστη και να διακονούν τους στρατιώτες στις πνευματικές ανάγκες τους όταν έρχονται σε αυτούς για συμβουλές, οδηγίες ή παρηγοριά.
Ο κανονισμός αυτός θα περιορίσει σοβαρά την έκφραση της πίστης στο στρατό, ακόμη και εάν βασίζεται σε μια συνομιλία μεταξύ στενών φίλων. Θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε κατάργηση της θέσης του ιερέα στο στρατό, δεδομένου ότι δεν θα επιτρέπει οι ιερείς να λένε τίποτα για την πίστη τους. 
Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς ένα μέλος του κλήρου θα μπορούσε να δώσει πνευματικές συμβουλές χωρίς να πει τίποτα που θα μπορούσε να γίνει αντιληπτό. 
Σε απάντηση στα σχέδια του Πενταγώνου, συνταξιούχος υποστράτηγος Jerry Boykin, ο οποίος είναι τώρα εκτελεστικός αντιπρόεδρος του χριστιανικού σωματείου ‘Family Research Council’ (FRC), δήλωσε στην εκπομπή Fox & Friends το πρωί της Τετάρτης: 
"Έχει σημασία να δούμε τι εννοούν με τον όρο «προσηλυτισμό». ... Νομίζω ότι η ερμηνεία τους είναι κάπως συγκεχυμένη. Αν μιλάμε για εξαναγκασμό είναι ένα πράγμα, αλλά αν μιλάμε για την ελεύθερη άσκηση της πίστης μας ως μεμονωμένοι στρατιώτες, ναύτες, αεροπόροι και πεζοναύτες, ειδικά οι ιερείς, νομίζω ότι το χειρότερο σε αυτήν την περίπτωση είναι να πάψει να έχει την δυνατότητα ένας στρατιώτης να ασκεί τα της πίστης του". Το FRC έχει ξεκινήσει μια αναφορά εδώ που έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 60.000 υπογραφές, με την οποία καλεί τον υπουργό άμυνας Chuck Hagel να σταματήσει να συνεργάζεται με τον Weinstein και την αντί - Χριστιανική του οργάνωση.

Πηγή
apocalypsejohn.com
Back To Top