Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΑΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να διαγράψετε μια για πάντα το διαδικτυακό σας παρελθόν... τουλάχιστον στα τέσσρα από τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το Gizmodo:

Facebook

Στο Facebook είναι αρκετά εύκολο να βρει κανείς τα βήματα για να απενεργοποιήσει το λογαριασμό του. Απλά πηγαίνετε στο Account Settings, επιλέγετε Security και απο εκεί Deactivate your account.

Προσοχή: Αυτά όμως απλά απενεργοποιούν το λογαριασμό σας. Δεν τον διαγράφουν!

Αν θέλετε να εξαφανίσετε το παρελθόν σας στο Facebook αντί για τα παραπάνω, πρέπει να πάτε στη σελίδα Delete My Account και να επιλέξετε το μπλε κουμπί.

Αυτό ήταν! Πλέον δεν υπάρχετε για το Facebook. Και η διαδικασία είναι μη αναστρέψιμη.

 Για όσους θέλουν ωστόσο να κρατήσουν ένα αντίγραφο της «παλιάς τους ζωής» στο σκληρό τους δίσκο, προτού διαγράψουν τα πάντα... μια για πάντα, υπάρχει επιλογή: Απλά ακολουθήστε τα εξής βήματα Account Settings > General > Download a copy of your Facebook Data > Start My Archive.

Twitter

Αντίθετα από το Facebook, στο Twitter η απενεργοποίηση σημαίνει διαγραφή.

Η διαδικασία είναι απλή: Πηγαίνετε στο Account Settings, επιλέγετε Deactivate my account> Okay, fine, deactivate account.

Στη συνέχεια εισάγετε το password σας και... αντίο Twitter!

Βέβαια, αν μετανιώσετε έχετε περιθώριο 30 ημερών, προκειμένου να επιστρέψετε... και ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

Αν περάσει όμως έστω και μια μέρα παραπάνω... μάλλον θα χρειαστεί να τα κάνετε όλα από την αρχή!


Πηγή: greekmoney.gr
Back To Top