Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

Απίστευτη πρόκληση από την Τουρκία! Στην προσπάθειά της να προσελκύσει όλο και περισσότερους τουρίστες, κυκλοφόρησε αφίσες που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Μία από αυτές που έχει και την μορφή του Ιησού Χριστού, τιτλοφορείται "το σπίτι του Χριστιανισμού"!
Απύθμενο θράσος από τους διώκτες του Χριστιανισμού, από εκείνους που δεν έχουν αφήσει

ιερό ναό που να μη τον μετατρέψουν σε τζαμί. Προκλητικότατη η τουρκική καπηλεία των Χριστιανικών εικόνων και ακόμα προκλητικότερη η διαφήμιση της χώρας τους ως «σπίτι του Χριστιανισμού»! Θα τρίζουν τα κόκκαλα ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ από τους βάρβαρους Οθωμανούς, στο πέρασμα τόσων αιώνων...!
 

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Πότε είδατε αντίστοιχες αφίσες από κάποιον εγχώριο Οργανισμοό Τουρισμού; Πότε διαφημίστηκαν, έστω ελάχιστα, τα πάμπολλα Χριστιανικά μνημεία και Προσκυνήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα;

ΠΟΤΕ!!! Ουδέποτε εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί Έλληνες, δεν αναδείξαμε την τεράστια πνευματική μας κληρονομιά που συνδέεται με τον Χριστό!

Γιατί; Διότι...ντρεπόμαστε! Ντρεπόμαστε να μιλήσουμε για τον Χριστό, την Παναγία, τους Αγίους κλπ, φοβούμενοι μην μας χαρακτηρίσουν οι οικτροί γραικυλίσκοι ως...οπισθοδρομικούς και «σκοταδιστές»!

Εκεί καταντήσαμε! Από ολόκληρη την κοινωνία, μέχρι τους πολιτικούς, τους οργανισμούς και κάθε άλλο φορέα! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ας μην αναρωτιόμαστε μετά, επομένως, γιατί βρίσκονται Τούρκοι και άλλοι να μιλήσουν γι' αυτά, καπηλευόμενοι ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ιερά και όσια!

Αν είχε βγει παρόμοια αφίσα στην Ελλάδα, οι «άθεοι» (ισλαμολάγνοι) και λοιποί αντίχριστοι θα μιλούσαν για «επιστροφή στον Μεσαίωνα», «θεοκρατία» και άλλα τέτοια...προοδευτικά!

Αυτοί είμαστε. Ή θα βουλιάξουμε ακόμα περισσότερο στο βούρκο της αμαρτίας ή, με την βοήθεια του Θεού, θα μετανοήσουμε και θα διορθωθούμε.

Ας κάνουμε την επιλογή μας!

Πηγή  
hellas-orthodoxy.gr
Back To Top