Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ

Ισλαμιστές δοφόνησαν την 25χρονη χριστιανή Mαρία Sameh George στο Κάιρο. Η κοπέλα ζούσε ακριβώς δίπλα από εκκλησία στο Ain Shams του Καΐρου, όταν ένας έξαλλος σε θρησκευτική έξαρση διαδηλωτής Μουσουλμάνος σταμάτησε βίαια το αυτοκίνητο της. Ο όχλος έσπευσε να εκτονώσει τα πιο βάρβαρα ένστικτά του στο ανυπεράσπιστο θύμα. Έσυραν δια της βίας τη νεαρή χριστιανή έξω από το αυτοκίνητό της, την ξυλοκόπησαν με μένος έως θανάτου και
την αποτέλειωσαν με 16 μαχαιριές. Η χαριστική βολή ήταν εξίσου επώδυνη.
Τα φροιδοισλαμιστικά ένστικτα ξεσπάθωσαν κατά της Μαρίας. Την στραγγάλισαν. Στη συνέχεια έκαψαν το αυτοκίνητο της. Η Μαρία ήταν ένα από τα 5 θύματα των ισλαμιστών στην κινητοποίησή τους που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή ημέρα της ιερότερης προσευχής των μουσουλμάνων. 

Στο άλλο ισλαμοχριστιανικό μέτωπο της Ανατολής όπως καταγγέλει η χριστιανική οργάνωση Barnabas Fund που διοχέτευσε βοήθεια σε Συρία και στο Kassab σ΄άρθρο της την Πέμπτη δεν κατόρθωσαν όλοι οι χριστιανοί αρμένιοι του Kassab να διαφύγουν από το μένος των ισλαμιστών. Οι τρομοκρατικές οργανώσεις Τζαμπχάτ αλ Νούσρα, Sham al-Islam και Ansar al-Sham που σχετίζονται με την Al-Qaïda κατέλαβαν την περιοχή μετά την μαζική εισβολή μαχητών τους με την κάλυψη των τουρκικών δυνάμεων που εδρεύουν στην τουρκοσυριακή μεθόριο. «80χριστιανοί κάτοικοι της περιοχής σφαγιάσθηκαν ενώ τουλάχιστον 13 αποκεφαλίστηκαν. Πιθανότατα μια δεκάδα χριστιανικών οικογενειών είναι ακόμη υπό την ομηρία των ξένων εισβολέων κατακτητών. Το τούρκικο καθεστώς πρέπει να θεωρηθεί συνυπεύθυνο αυτής της νέας σφαγής των χριστιανών γιατί αντικειμενικά διευκόλυνε το πέρασμα σε συριακό έδαφος των δολοφόνων ισλαμιστών.»
Ήδη από τις 26/03/2014 το Shoebat.com μεταφέρει την είδηση «της βάρβαρης σφαγής στο συριακό αρμενικό χωριό του Kessab από μουσουλμάνους που στάλθηκαν από την Τουρκία και σφαγίασαν 80 χριστιανούς”.Στις 28/03/2014 επανέρχεται για να επιβεβαιώσει ότι οι μουσουλμάνοι αποκεφάλισαν εν ψυχρώ 13 χριστιανούς ομήρους. Ενώ όσο για τον καταλογισμό ευθυνών επισημαίνει ότι η αλήθεια είναι ότι η τουρκική κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για τη σφαγή και τον μαζικό αποκεφαλισμό των αρμένιων χριστιανών.

πηγή 
lithosfotos.gr
Back To Top