Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

ΣΑΤΑΝΙΚA ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ LATTE

Η Megan K. Pinion, χριστιανή καθολική, σοκαρίστηκε όταν είδε να της σερβίρουν καφέδες με σατανικά σύμβολα προσεκτικά σχεδιασμένα με καραμέλα στη κορυφή.
 

Η Starbucks δεν έχει αναφέρει κατά πόσον ο εργαζόμενος έχει δικαίωμα να προβάλλει τις πεποιθήσεις του σε έναν πελάτη με έναν τέτοιο προσβλητικό τρόπο. Και εδώ (όπως σε όλη την πολιτικά ορθή Δύση) υπάρχουν βέβαια τα δύο μέτρα και σταθμά. Εάν κάποιος τολμούσε να σχηματίσει σταυρό
ή να μιλήσει για το ευαγγέλιο σε έναν πελάτη θα περίμενε την απόλυση.
 

Η Starbucks απολογήθηκε λέγοντας : «Αυτή προφανώς δεν είναι η εμπειρία που θέλουμε να εξασφαλίζουμε σε οποιονδήποτε από τους πελάτες μας και δεν είναι αντιπροσωπευτική της εξυπηρέτησης των εκατομμυρίων πελατών μας από τους συνεργάτες μας κάθε μέρα». 
Ο τρόπος που η Starbucks χειρίστηκε το ‘σατανικό latte’ είναι τουλάχιστον κάπως αντιπροσωπευτικός της πορείας που έχει πάρει η γνωστή αλυσίδα καφέ. 
Τον περασμένο Μάρτιο, κατά την ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της Starbucks, ο CEO HowardShultz υπερασπίστηκε τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων και στην ουσία μίλησε άσχημα «δείχνοντας την πόρτα» σε έναν χριστιανό επενδυτή ο οποίος πρότεινε ότι η στήριξη της εταιρείας στον «γάμο» των ομοφυλοφίλων ήταν ο λόγος που τα κέρδη έπεσαν.

πηγή  lithosfotos.gr
Back To Top