Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΝΤΠ ΜΑΝΤΟΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΤΟΥΡΟ

Όλοι γνωρίζουν ότι η Μαντόνα προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή αφού τα χρόνια περνούν και γι' αυτήν, έχει πλήρως υποταχθεί στις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων και δεν διστάζει να παρεμβαίνει υπέρ αυτής όποτε κάποιοι ενοχλητικοί για τους νεοταξίτες παγκόσμιους δικτάτορες ηγέτες τολμούν να τους αμφισβητούν όπως ο Β. Πούτιν αλλά και ο δυναμικός διάδοχος του Τσάβεζ, Νίκολας Μαντούρο.

Είναι γνωστή η "ηθική" της Μαντόνα που τα βιντεοκλίπ της έγιναν συνώνυμα του soft porno με αποτέλεσμα να

ντρέπεται μήπως τα δουν και τα παιδιά της. Τέτοια άτομα ζητά η ΝΤΠ κατεστραμμένα ηθικά για να εκτελούν τις εντολές τους. 

Υπό τις σκηνοθετικές εντολές του φωτογράφου Τομ Μουνρό, η ιέρεια του στυλ και της ποπ μίλησε για τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα που σε συνεργασία με τη Vice Media, θα φιλοξενεί βίντεο, φωτογραφίες και εκδηλώσεις που θα αφορούν σε ζητήματα ρατσισμού και διακρίσεων.

Όπως είπε, στόχος της πλατφόρμας αυτής είναι «να πείσει τους ανθρώπους ότι με την τέχνη μπορεί να αλλάξει ο κόσμος». Η Μαντόνα υποστηρίζει πως το «Art For Freedom» καταπολεμά τα στερεότυπα και τις διακρίσεις και υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ τονίζει πως υπάρχουν «εχθροί, τύραννοι, φασίστες και δικτάτορες, άνθρωποι που καταστρέφουν τη ζωή των άλλων και αφαιρούν την ελευθερία, όπως ο Βλάντιμιρ Πούτιν ή ο Νικολάς Μαδούρο». Μιλάμε για μια γυναίκα που ασπάστηκε τον εβραϊκό εσωτερισμό της Καμπάλα, η οποία αποτελεί την βάση του Εωσφορισμού, της θρησκείας του Υλισμού, και του Φιλοτομαρισμού, της ανέλιξης με κάθε μέσον.

Ο Εωσφορισμός είναι η αγαπημένη θρησκεία των νεοταξιτών δικτατόρων που θέλουν να επιβληθούν στον πλανήτη για να φέρουν κάποτε τον μεγάλο Πεφωτισμένο ηγέτη τους που, οι Άγιοι προειδοποίησαν (αλλά και από άλλες θρησκείες) χιλιάδες χρόνια πριν ότι θα είναι το Θηρίο, ο περιβόητος Αντίχριστος, και τότε η κυρία Μαντόνα θα μας τραγουδά την μεγάλη επιτυχία της Ray of Light, για κείνους που ξέρουν και καταλαβαίνουν.

Ο χώρος της μουσικής με τον Αποκρυφισμό και τη ΝΤΠ είναι αλληλένδετα το είδαμε φέτος και στην Eurovision.

Πάντως εντύπωση προκαλεί ότι δεν αναφέρθηκε ούτε σε έναν Αμερικανό πρόεδρο και υπάρχουν πολλοί που σκότωσαν με εντολές τους χιλιάδες αμάχους στο Βιετνάμ, στην Κορέα, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στη Γουατεμάλα, στην Νικαράγουα, και δεκάδες άλλα μέρη.


πηγή palo.gr
Back To Top