Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Η "ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ" ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

Ο σοσιαλιστής συνταξιούχος εκπαιδευτικός M. Coudrais ήταν ο απερχόμενος δήμαρχος της ήσυχης κατά τα άλλα επαρχιακής πόλης του Clisson κοντά στην Nantes στη BΔ Γαλλία. Την κανονικότητα των ρυθμών της πόλης διατάραξε στο όνομα της «μουσικής διαφορετικότητας» μια εκδήλωση,φεστιβάλ που ονομάστηκε Hellfest « η Γιορτή της Κόλασης » που συγκεντρώνει το απάνθισμα συγκροτημάτων της σατανιστικής μουσικής.

Πρόκειται για μια γιορτή μίσους κατά του χριστιανισμού. Αντεστραμμένοι σταυροί ρίχθηκαν στην πυρά.
Οι μουσικοί επιδόθηκαν σε ύβρεις κατά των προσώπων του Χριστού και της Παναγίας. Μια μουσική προπαγάνδα που υποκινεί την βεβήλωση ιερών τόπων και κοιμητηρίων που στην Γαλλία τείνει να γίνει επιδημικό φαινόμενο. Αυτές οι εκδηλώσεις καταστρατηγούν το 1ο άρθρο του γαλλικού συντάγματος που ορίζει το σεβασμό όλων των θρησκευτικών πεποιθήσεων δηλώνουν οι περίοικοι . Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής κατήγγειλαν ότι αναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους γιατί διαταράχθηκαν από τα ουρλιαχτά τον εκκωφαντικό θόρυβο της ηχορύπανσης και την απίστευτη συμπεριφορά των συμμετεχόντων.
Υπογράφτηκε ένα κείμενο διαμαρτυρίας. Η συλλογή υπογραφών ξεπέρασε τις 7500 για την ακύρωση του φεστιβάλ. Οι κάτοικοι δεν εισακούστηκαν αφού οι διοργανωτές αρνήθηκαν την αντιθρησκευτική αναφορά του όλου εγχειρήματος. Ο δήμαρχος του Clisson ο Jean-Pierre Coudrais συνδιοργανωτής του φεστιβάλ το χρηματοδότησε με 200.000 έως 1.000.000 ευρώ. Έχασε τις εκλογές από την τιμωρητική διάθεση των κατοίκων.
Μέχρι στιγμής υπάρχουν λίγες πιθανότητες εκτός απροόπτου για ακύρωση του προγραμμματισμένου φεστιβάλ για το 2014.


πηγή lithosfotos.gr
Back To Top