Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ

Η σατανιστική οργάνωση που διεκδικεί με επίσημο αίτημά της την ανέγερση του μνημείου του Baphomet στο Καπιτόλιο της Oklahoma διοργανώνει μαύρη τελετή στο Harvard. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Δίνεται έτσι η μοναδική ευκαιρία στρατολόγησης νέων προσήλιτων από την φοιτητική κοινότητα.
Η μαύρη τελετή θα λάβει χώρα στο

Queen’s Head Pub στο Memorial Hall στο Harvard University. Η αίθουσα Memorial Hall βρίσκεται στο υπόγειο της κύριας αίθουσας είναι χωρητικότητας 450 ατόμων και είναι αφιερωμένη στους πεσόντες του Αμερικανικού εμφυλίου.
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί από το The Satanic Temple που για το γεγονός αυτό θα φιλοξενηθεί από το Harvard Extension Cultural Studies Club δηλαδη από το πολιτιστικό σύλλογο του Πανεπιστημίου.  

Το Cultural Studies Club αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Πανεπιστημίου, είναι μια φοιτητική οργάνωση που διοχετεύει πληροφορίες για τα νέα της Σχολής, των blogs, της ιστορίας και των δράσεών της. Στις 7 Μαίου δημοσιοποίησε στο διαδικτυακό της site την ανακοίνωση για την μαύρη τελετή. Αποτελεί την πρωταρχική πηγή του Πανεπιστημίου για διαρκή επιμόρφωση.
Η ανακοίνωση προκάλεσε την αρχιεπισκοπή της Βοστόνης η οποία εξόρκισε τους διοργανωτές να μην προχωρήσει στην πραγματοποίηση της τελετής.
Back To Top