Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

ΦΟΡΑΣ ΜΠΙΚΙΝΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ; ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!

Όχι , δεν είναι αστείο...Δικαστήριο της Μεσσήνης καταδίκασε τρία κορίτσια να καταβάλουν 2.582 ευρώ το κάθε ένα γιατί φορούσαν μπικίνι σε μια ιδιωτική παραλία πολύ γνωστού τουριστικού θέρετρου της Ταορμίνα (Taormina) , στην οποία υπήρχαν, μεταξύ των άλλων λουομένων και ορισμένες μουσουλμανικές οικογένειες από την Σαουδική Αραβία που ήρθαν για διακοπές στην Ιταλία. 
Υπάρχει κάποια Ιταλίδα που είχε την τρελή ιδέα της μετάβασης για διακοπές στη Σαουδική Αραβία …. ; Χμ, εκεί κυρίες μου θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο , ή να καπνίζετε μπροστά στο κοινό, ή να εμφανίσετε ακάλυπτο το κεφάλι σας … διότι κινδυνεύετε να θεωρηθείτε πόρνες με τις γνωστές συνέπειες …Αναρωτιέμαι γιατί οι ισλαμιστές μπορούν και επιβάλουν τις δικές τους παραδόσεις και τα έθιμα τους και στην Ευρώπη.
Η απάντηση είναι ότι οι μουσουλμάνοι έχουν λεφτά.
Οι μουσουλμάνοι τελικά μπορούν να επιβάλουν τα ήθη τους και στις δυτικές γυναίκες στη
Σαουδική Αραβία ... και στις δυτικές γυναίκες στην Ιταλία.

Οι περιπτώσεις αυτές θα συνεχιστούν γιατί όλοι (από φόβο;), υποκύπτουν στο ισλάμ και στη σαρία.... Οι «σαλαμ αλεκομ» δεν θέλουν ούτε να κινούνται στον πολιτισμό του 21ου αιώνα ούτε και να ενταχθούν στην ανθρώπινη φυλή, μάλλον απαιτούν να πάμε και εμείς πίσω - πολύ πίσω, και να υιοθετήσουμε την τρέλα τους,, τα παράλογα πιστεύω τους και τους διεστραμμένους τους κανόνες.

πηγή lithosfotos.gr
Back To Top