Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ FRANCIS;

Ο πάπας Francis, υποστήριξε ξεκάθαρα και τάχθηκε υπέρ των τεχνολογιών RFID Chip και το εξαιρετικό δυναμικό που διαθέτουν για την ανθρωπότητα .

Κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ομιλίας ο Ποντίφικας , μίλησε στο πλήθος για την άποψή του σχετικά με την τεχνολογία RFID και διαβεβαίωσε τους οπαδούς του ότι καμία πνευματική βλάβη δεν μπορεί να προέλθει από την υποδοχή του εμφυτεύματος RFID.


« Έχουμε εξετάσει τις γραφές καλά  και

μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να βεβαιώνει ότι τα τσιπ RFID είναι σατανικά . Αν μη τι άλλο  αυτές οι συσκευές είναι μια ευλογία από τον Θεό τον ίδιο ο οποίος τα παραχώρησε στην ανθρωπότητα για να λύσει πολλά από τα δεινά του κόσμου. ” συμπλήρωσε ο Πάπας.

Απευθύνθηκε στους ακροατές λέγοντάς τους να είναι ανοιχτόμυαλοι σε αυτή την εποχή όπου λαμπρές και νέες τεχνολογικές προόδους γίνονται καθημερινά. Ο Επίσκοπος της Ρώμης εξήγησε στους παρευρισκομένους τον ενθουσιασμό του για την εμφύτευση RFID και πως θα καταστεί στο άμεσο μέλλον , υποχρεωτική η διαδικασία εμφύτευσης για όλους τους εργαζόμενους και τους κατοίκους του Βατικανού.

Η έγκριση και η ευλογία του Πάπα αλλά και το ενδιαφέρον του για την εμφύτευση RFID  θα σπρώξει τα μέλη της εκκλησίας σε μια ευρύτερη αποδοχή. Αυτή η κίνηση του ποντίφικα, θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι η ώθηση που αυτή την στιγμή η ατζέντα χρειάζεται για να κερδίσει την αναγνώριση του εμφυτεύματος RFID από την πλειοψηφία των ανθρώπων.

Εμείς ως Χριστιανοί και ως Έλληνες θα πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη σε οτιδήποτε νεοταξικό που προσβάλλει τα πιστεύω μας αλλά και μετατρέπει τους ανθρώπους σε άμορφες μάζες έυκολα διαχειρίσιμες από τους άθεους παγκοσμιοποιητές …

Και σου θυμίζω … Κοσμάς Αιτωλός : “Τον Πάπα να Καταράσθε διότι αυτός είναι η αιτία του κακού”.


πηγή madatoforos.com
Back To Top