Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

ΣΤΟ ATHENS PRIDE ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ. ΥΣΤΕΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ PRIDE ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ AIDS!!!

To ΚΕΕΛΠΝΟ του Υπουργείου Υγείας συμμετέχει στο Athens Pride 2014 για πέμπτη συνεχή χρονιά!! Τον υπόλοιπο χρόνο στο ΚΕΕΛΠΝΟ "αναρωτιούνται" για τα αυξημένα Pride κρούσματα ΑIDS!!!!
Για πέμπτη συνεχή χρονιά το Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) θα συμμετάσχει ως επίσημος υποστηρικτής στις

εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2014 στις 14 Ιουνίου. Το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., ως οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο της Δημόσιας Υγείας, προσδίδει ιδιαίτερη έμφαση στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τη μείωση του κοινωνικού στίγματος.

Εντασσόμενο στους μεγάλους υποστηρικτές του Φεστιβάλ, ο Οργανισμός έχει την ευκαιρία να παράσχει στοχευμένη ενημέρωση σε θέματα πρόληψης από τον ιό HIV και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, καθώς και στην άμβλυνση των κοινωνικών διακρίσεων.
Για το σκοπό αυτό θα πραγματοποιηθεί διανομή ενημερωτικού υλικού από εξειδικευμένο προσωπικό του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. σε ειδικά διαμορφωμένο stand από τις 12:00 έως τις 24:00 της 14ης Ιουνίου στην πλατεία Κλαυθμώνος. 


Nα πούμε πως Πρόεδρος του (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ) είναι Τζένη Κουρέα Κρεμαστινού, η οποία, εκτός από πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, είναι και σύζυγος του πρώην υπουργού και βουλευτή σήμερα του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κρεμαστινού που ψήφισε ΟΛΑ τα μνημόνια για χάρη της ανοιχτής κοινωνίας.....και κατά των διακρίσεων....

Yπουργός Υγείας ο γνωστός Μάκης Βορίδης....που ψήφισε ΟΛΑ τα μνημόνια.


πηγή perimajestic.gr
Back To Top