Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Η "ΛΥΣΗ" ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

«Για να δημιουργήσεις μια αγορά, πρέπει πρώτα να επινοήσεις ένα πρόβλημα και μετά να βρεις τη λύση του». Scott Adams, Αμερικανός συγγραφέας κόμικς  

Η λαθρομετανάστευση έγινε (όλως τυχαίως) ανεξέλεγκτη, οι έξυπνες κάρτες έχουν γίνει κομμάτι της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου και οι λέξεις βιομετρικά στοιχεία, μικροτσίπ, ακόμα και εμφυτεύσιμα τσιπ δεν ηχούν τόσο τρομακτικά στα αυτιά του. Και το κυριότερο, οι αντιδράσεις πλέον είναι

ασθενικές. Η πλειοψηφία του λαού δεν φοβάται και δεν ανησυχεί. Έχει εξοικειωθεί. ‘No problem’. Έτσι λύνονται τα χέρια εκείνων που από καιρό «οραματίζονται» να χρησιμοποιήσουν αυτά τα θαυμαστά τεχνολογικά επιτεύγματα και να φορέσουν στις μάζες «μερικές αστραφτερές χειροπέδες με το όνομα τους γραμμένο επάνω», όπως έγραφε ο συγγραφέας τεχνολογικών θεμάτων Clark Matthews. 
Οι αντιδράσεις σήμερα είναι πολύ πιο αδύνατες και πάντα περιορίζονται από ανθρώπους που κινούνται σε συγκεκριμένους χώρους π.χ «θρησκευόμενους». Κάντε μια έρευνα στο Google και θα καταλάβετε. Θα καταλάβετε επίσης γιατί οι πολίτες στιγματίζονται και δαιμονοποιούνται από κυβερνήσεις και media. Αλήθεια που είναι οι «προοδευτικές δυνάμεις» και οι «ευαίσθητοι» που όλη μέρα δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να σκέφτονται πως θα υπερασπιστούν τα «ανθρώπινα δικαιώματα»; Χάθηκαν στο δρόμο; Που είναι άτομα από άλλους θρησκευτικούς χώρους πλην του χριστιανισμού; Ακούσατε να διαμαρτύρονται για τις έξυπνες κάρτες μουσουλμάνοι, βουδιστές, ιουδαίοι, νεοεποχίτες κλπ; Και θυμηθείτε και σε εμάς τι είχε γίνει παλαιότερα με τη Συνθήκη Σέγκεν και πως έχουν τα πράγματα σήμερα. Φαίνεται λοιπόν ότι οι συνθήκες παντού «ωριμάζουν». Σου δημιουργούν το πρόβλημα και σου δίνουν τη «λύση». Και αν δεν το βλέπεις από την αρχή σαν λύση έχουν την υπομονή μέχρι να «ωριμάσεις» και να το δεις σαν λύση. Και σαν "καλό παιδί" να μπεις κι εσύ στη σειρά με τους άλλους. «Για το καλό σου».
Κάποιοι ελάχιστοι που συνεχίζουν να ανησυχούν και να φωνάζουν, θα απομονωθούν και θα γελοιοποιηθούν από το σύστημα, ενώ οι περισσότεροι θα απολαμβάνουν τον ύπνο τους. Και όπως λέει ο λαός μας «ο ύπνος θρέφει τα μωρά κι ο ήλιος τα μοσχάρια». Και από ότι φαίνεται, τα «φασκιωμένα μωρά», που έλεγε ο Γέροντας Παΐσιος, έχουν αυξηθεί. Τα δε μοσχάρια ζαλισμένα από τις ακτίνες του υλισμού και της τηλε-αποχαύνωσης οδηγούνται στο νεοταξικό σφαγείο.


πηγή ellinonea.gr
Back To Top